- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
- Konu Sahibi angel5angel
- #24.421
Ağzına sağlık canım.Halt etmiş doktorun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağzına sağlık canım.Halt etmiş doktorun canım
Canım ben uçuğun bulaşıcı olduğunu hiç duymadım. Doktor mu söyledş bulaşır diye?Evet benim de 2 gün önce uçuk çıktı dudağımda doktora sordum zovirax merhem kullanabilirsin dedi. Şimdi enfeksiyonlu kısmı geçti kırmızı yara şeklinde devam ediyor. Ben de uçuk geçmeden Doğum yapacağım diye korkuyorum.
Canım maşallah hayırlı evlat olsun. Sağlıcakla büyüsün inş. e. Süt ve süt ürünlerş gaz yapıyor diye bşliyorum a a emin değilim tecrübeli arkadaşlar söylesin.Kızlar ben bebeğime kavuştum çok şükür darısı tüm hamilelere olsun çok ağrılarım var sezeryan yeri ve kasiklarim çok ağrıyor 2 gün oldu hala toparlanamadim acayip çok gaz sıkıntım var neler yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum
Canım hiç korkma inş bir şey olmaz. Geçen bir doktoru dinliyorum eşiniz doğuma yetişemez diye korkmayın öyle çığlık çığlığa bir anda doğum başlamaz :) doğar annesi birbirimizd destek olalım ınşBu korku daha buğün oldu aslında. Evde yalnız kalma korkusu var off sağlıkla Doğar oğlum inşalalh
Merhaba arkadaşlar. Tek trk etiketliyemiyorum. Baya var çünkü. Merak etmişsiniz sormuşsunuz endişelenmişsiniz çok ama çok sağolun. Biz iyiyiz hamdolsun. Her şey yolunda. 37+3 ten yola devam ediyoruz .
Belki ilginç gelecek ama şöyle oldu bir ay önce eşimle kavga ettik. Kk ya ve nete çok girdiğimi bebeğe çok radyasyon gönderdiğimi söyledi.. baya kızdı ki böyle konularda bana hiç karışmaz.. en sonunda barıştık ettşk filan ama söz verdim. Bir ay hiç kk ya girmeyeceğime. Ve sonrasında kontrollü kullanacağıma. Hemen o an sözğ verdirdiği için haber edemedim. Hakkınızı helal edin.kaçak giröeyeceğimede söz verdiğim için gireöedim. Eğer bir şekilde girseydim eşim farlederdi. Çok büyük güven problemi olurdu.
Çok meraklardayım. Kimler doğurdu kimler bekliyor.
Giremediğim sürede hep dua ettşm. İnşallah hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Doğum yapanşara bebelerle keyifli zamanlar temenni ediyorum. Benim gibi bekleyenlerede sağlıklı doğumlar inş.
Çok özlemişim burayı:)
Sağolasın canım. Sende doğum yapmışsın. Maşallaj. Sağlıcakla büyüsün bebişin inşallah.Hosgeldin cnm.
Kizlar cok sagolun bugun acile gittik osmaniyeye dun deger 15 ti bugun 12 ye dusmus cok sukur dun gece hic uyumadan besledik ve ise yaramis masallah. Bir an once gecer insallah hepinizden Allah razi olsun
Kızlar ben bebeğime kavuştum çok şükür darısı tüm hamilelere olsun çok ağrılarım var sezeryan yeri ve kasiklarim çok ağrıyor 2 gün oldu hala toparlanamadim acayip çok gaz sıkıntım var neler yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum
CANIm benim son 2 haftadır hiç kasılmam yok. Yalancı kasılmalar bile yok oldu.
Doktorumla doğumu konuştum mümkün olduğunca müdahalesiz bir Doğum istiyorum dedim, Allahtan doktorum da benden çok farklı düşünmüyor. İçime sinmeyen iki şey oldu birisi hastaneye gelince damar yolu açarım her ihtimale karşı dedi diğeri de su kesesi eğer 4-5cm lik açılmaya kadar açılmazsa ben açarım dedi. Baya bi konuştum siz keseyi açarsanız sancılarım sıklaşır bu kez de perine de yırtılma ihtimali artar falan dedim ama bu konu öyle iki kitap okumakla verilecek bir karar değil bana güven dedi.
Doğumda istersen yeme-içmeye devam edebilirsin,
Açıklık muayeneni sadece ben yapacağım, nst ye olabildiğince az bağlanacaksın hareketli olacaksın vs dedi. Epidural ve suni oksitosin almanı istemiyorum ama illa ki epidural istiyorum dersen veririm dedi.
Büyük ölçüde hemfikiriz Doğum konusunda. İçim rahat. Sadece beni strese sokan annemle babam. Doğum yakın diye bize geldiler ve Doğum başlayınca hep birlikte hastaneye gideceğimizi düşünüyorlar ama ben istemiyorum. Önce eşimle birlikte hastaneye gitmek, doğumhane ye girdiğimde annemlerin gelmesini istiyorum. Bakalım nasıl söyleyeceğim kalplerini kırmadan.
Geciken bebeklerin cinsiyeti ne acaba merak ettim benimki kız
Ay inşallah bizi dala fazla bekletmez sağlıkla gelir ya suyum gelsin ya sancım yetir ki doğum kendiliğinden başlasınCanım su geldiğinde de bebeğin kafası kanala giriyormuş su ile beraber. yani şimdiden bunun için endişelenme derim
Bu konuda eşimi sakinleştiremiyorum sıkıntı etme yetişirsin suyum gelirse ben taksiyle geçerim diyorum ama aklı bende yarın bi ay aradan sonda işe gidicek şimdiden stres yapıyor. Kendide eğitimlerden biliyor aslınre doğumun hemen olmadığınıCanım hiç korkma inş bir şey olmaz. Geçen bir doktoru dinliyorum eşiniz doğuma yetişemez diye korkmayın öyle çığlık çığlığa bir anda doğum başlamaz :) doğar annesi birbirimizd destek olalım ınş
Erkek benimkiGeciken bebeklerin cinsiyeti ne acaba merak ettim benimki kız
Hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar bu gece dualarınıza benide eklermısınız yarın sezeryan a giriyorum Rabbım hepımıze sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsın evlatlarımızı şimdiden Allah razı olsun hepınızden herkese sağlıklı geceler ...
Sağlıkla kucağına alman dileğiyleKızlar bu gece dualarınıza benide eklermısınız yarın sezeryan a giriyorum Rabbım hepımıze sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsın evlatlarımızı şimdiden Allah razı olsun hepınızden herkese sağlıklı geceler ...