• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar kasılmam yok ama belim karnım ve bacağım ağrıyor aynı adet olcam gibi. Adet olurken bacağım da ağrırdı benim bu arada. Doğum yaklaşma belirtisi mi bu sizce.
Canım olabılır yalancı dogum sancları karnın alt kısmından baslarken gerce dogum sancıları bel sırt bolgesınden baslayıp karnın alt kısmına dogru yayılır dıye okumustuk ama tabı hereete aynı etkıyı gostermıyor buradan gordugumuz kadarıyla. Kasılmaları beklerız artık

Canım olabılır yalancı dogum sancları karnın alt kısmından baslarken gerce dogum sancıları bel sırt bolgesınden baslayıp karnın alt kısmına dogru yayılır dıye okumustuk ama tabı hereete aynı etkıyı gostermıyor buradan gordugumuz kadarıyla. Kasılmaları beklerız artık
Neyin ne ağrısı olduğunu gerçekten anlayamıyorum :110:

Kızlar bu gece dualarınıza benide eklermısınız yarın sezeryan a giriyorum Rabbım hepımıze sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsın evlatlarımızı şimdiden Allah razı olsun hepınızden herkese sağlıklı geceler ...
Sağlıkla güzel haberlerini bekliyoruz canım Allahım yardımcın olsun inşallah

Günaydın oğlum ve ben uzatmalara başladık saat 9 gibi de sağlık ocağına gidiçem gripi hala atlatamadım dahada ilerledi en iyisi bi doktor görsün

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 68
Neyin ne ağrısı olduğunu gerçekten anlayamıyorum :110:
Ay haklısın valla son zamanlarda iyice koptuk. Biraz belim agrısa acaba mı dıyorum fln ama artık sakin olup gevememiz lazım. Gercek dogum kasılmaları sanırım acaba mı? Dedirtmeyecek bi kesinlikle gelecektir. O kendini hissettirene kadar rahat olmaya calısalım

Ay haklısın valla son zamanlarda iyice koptuk. Biraz belim agrısa acaba mı dıyorum fln ama artık sakin olup gevememiz lazım. Gercek dogum kasılmaları sanırım acaba mı? Dedirtmeyecek bi kesinlikle gelecektir. O kendini hissettirene kadar rahat olmaya calısalım
Haklısın canım acabalarla doğurmayız bencede. Anlarız illa. Ayyyy bi sağlıkla doğsalardı

doktor kesin bilirsin dediğine göre hatta bana zaten duramazsın ki yerin de dedi... ayy ne güzel moral oldu
zaten duramazsın yerınde mi !!!
anneme de soruyorum doğum sancıları cok mu zor diyeee...... hiç te yalan söylemez ıııııı e tabi kızım ama dayanırsın gırer cıkar tabı dıyor.

dogruyu söylemesı daha ıyı haızlıksız yakalanmak kötu

Evet benim de 2 gün önce uçuk çıktı dudağımda doktora sordum zovirax merhem kullanabilirsin dedi. Şimdi enfeksiyonlu kısmı geçti kırmızı yara şeklinde devam ediyor. Ben de uçuk geçmeden Doğum yapacağım diye korkuyorum.
benım de uçuk değil ama bır an da tüm dudagım yara oldu anında oldu
demek vucut dırencımız düşüyor o yuzden

Back
X