• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım ben uçuğun bulaşıcı olduğunu hiç duymadım. Doktor mu söyledş bulaşır diye?
Bizde sıcak tahta kaşıkla uçuğa bastırılır. İyide gelir. Çabuk iyileşir.bilmem denemek ister misin?
tabıı caım bulaşıcıdır uçuk virüsü zaten bir vucuda girdin mi bir daha da cıkmaz sadece bagısıklık guclenınce kaybolur düşünce ortaya cıkar hemen hemen herkeste illa vardır heralde

Canım iiz iiz burada özetledim benim olayı:)

İyiyiz. Her şey yolunda. Bir telaş hazırlıklarımı temizliğimi bitir eye çalışıyorum. Ara ara yalancı kasılmalar oluyor ama düzensiz.
Sen nasılsın? Her şey yolundadır inşallah?
iyi olduğuna sevindim epey de yol:nazar: aldın maasallah

39+5 teyım zorlanıyorum canı ya dualara gercekten ıhtyacım var . cok diş agrısı cektım dogumdna sonra tedavı dıye bır şey yapmadılar hala devam edıyor. çokkkkk yoruludm ama çok şükür bebek iyi. hem mınıcık korku var hem de hemen dogum gelsın dıyorum hafıflemek ıstyorurm ama hayırlısı ile gelsin elbette

40 haftaya gırıyorum korkmaya başladım bebek kendi gelmeyecek mi ki diye annemer de geldıler basımda beklıyorlar dogum geldı gelecek dıye ama ben de bır şey yok kaıslmalar zaman zaman ve düzensiz

Guzeller annelere mutlu haftalar dılıyorum:) Kızlar benm sıkıntım var dunden berı fecı ıshallık durumum var ne yapabılırım sızce bır sıkıntı olur mu ? sanırım salgın varmıs . 37 haftam bıtıcek ,ne yapabılırım tavsıyenızı alabılır mıyım?

Guzeller annelere mutlu haftalar dılıyorum:) Kızlar benm sıkıntım var dunden berı fecı ıshallık durumum var ne yapabılırım sızce bır sıkıntı olur mu ? sanırım salgın varmıs . 37 haftam bıtıcek ,ne yapabılırım tavsıyenızı alabılır mıyım?

Kizlar cok guzel bir hafta olsun kolayca ve saglikla gelsin bebeklerimiz, sarılık olanlar hemen iyileşsin allahin izni ile.

@tgbogzmn canim gozun aydin allah anali babali büyütsün
D dogauraz saglikla al yavrunu kucagina insallah. Cok rahat bir dogum olsun.
D Deromm canim muz ve haslanmis patates ye iyi gelir. Bol sivi da al ki sivi kaybi olmasin.
iiz iiz cok zorladi dis seni canim ya insallah gecer bir an evvel. Bebegin de pek nazlandi bakalim bugun ne diycek doktorun?

Canım ishal de Doğum belirtilerinden diye biliyorum. Salgın da olabilir tabi telaş yapma ama gözlemle kendini. Muz ve bol sıvı tüket. İnşaAllah atlatırsın biran evvel

Canım ishal de Doğum belirtilerinden diye biliyorum. Salgın da olabilir tabi telaş yapma ama gözlemle kendini. Muz ve bol sıvı tüket. İnşaAllah atlatırsın biran evvel
cok saol canım ama dun doktora gıttım ve hıc bebegın gelecekmıs gıbı gorunmuyor dedı 40.haftaya kadar beklersın sen daha dedı ,oyuzden salgın dıye dusundum :)

Kızlar günde kaç kez çişli-kakalı bez değiştiriyosunuz? Sütümün yettiğini nasıl anlarım ..
Dr bana bir hafta boyunca gunde bes cislik bez olmasi lazim dedi. Kaka haric. Anne sutu aliyorsa hergun yapmayabilir.ilk siyah yesil siyahli . Onlar anne karninda biriken mekonyumlar. Sonra sariya donuyor. Yesilse gazli sancili kakadir.

Canım gecmıs olsun muz yemek iyi gelebilir

Dr bana bir hafta boyunca gunde bes cislik bez olmasi lazim dedi. Kaka haric. Anne sutu aliyorsa hergun yapmayabilir.ilk siyah yesil siyahli . Onlar anne karninda biriken mekonyumlar. Sonra sariya donuyor. Yesilse gazli sancili kakadir.

ortalamamız 3 çişlş 2 kakalı bez. Çiş öyle aman aman dolu değil ama ıslatmış oluyo altını. 2 kere de dolu dolu kaka. Mekonyumu bitti khvrengi açılıyor rengi. Bu arada sne nasıl oldn cnm bebeg nasıl ?

Ben gittim geldim hala ne açıklık ne sancı ne bişi 3 gün sonra tekrar gel dedi. Dedim artık kessek beni:KK12: normal doğum için çok uygunsun dedi yaa
Masallah canım ne guzel işte normal gozukuyor hersey son 3gun yazmıssın ama 42. Haftaya kadar gerekirse beklenmiyor mu? Sonucta bebek 40dan biraz vakit sonra gelmek isterse ona olanak tanınır herhalde hersey normalse plasentada eskime yıpranma yoksa suyun iyiyse diye dusunuyorum. Doktorun boyle birsey soyledı mı?

Masallah canım ne guzel işte normal gozukuyor hersey son 3gun yazmıssın ama 42. Haftaya kadar gerekirse beklenmiyor mu? Sonucta bebek 40dan biraz vakit sonra gelmek isterse ona olanak tanınır herhalde hersey normalse plasentada eskime yıpranma yoksa suyun iyiyse diye dusunuyorum. Doktorun boyle birsey soyledı mı?
Herseyim iyi yerinde suyum da plasenta da . Ya tabi ki normal istiyorum ama beklemek fena. Oğluma kavuşmak istiyorum artik.

ortalamamız 3 çişlş 2 kakalı bez. Çiş öyle aman aman dolu değil ama ıslatmış oluyo altını. 2 kere de dolu dolu kaka. Mekonyumu bitti khvrengi açılıyor rengi. Bu arada sne nasıl oldn cnm bebeg nasıl ?
Yorucu gidiyor. 20 aylik oglumda var. İki bebek bakiyor gibi. Annem yardim ediyor. Bugun kontrol vardi. Sariligi geriledi. Bu haftada mama takviyeli gidecek. Zaten bir haftalik cok cis yapmaz dolu dolu. Midesi buyudukce cis miktarida artar. Bizim 7 saat boyunca hic yapmiyordu. Turunculuk geldi idrarinda urik asit birikmis . Yeterli sivi almamis. Susuz kalmis. Bezine dikkat et sende. Artik hep cis kaka kontrolu yapicaz annelik gorevlerinden. Renginden anlasilir yuzu gozleri sarariyor zaten. Kontroldede bakiyorlar

Back
X