- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
- #24.481
Merhaba kızlar hepimize güzel sağlıklı bol doğumlu bir hafta diliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) hahah aynen ya eşimde diyor bu oğlan bizim Can'ımızı okuyacak diyor ağır abiOkuyunca gülümsedim..Senin oğluş ağı abi olacak galiba..
Şükürler olsun canım 38 lere dayandık.iyi olduğuna sevindim epey de yolaldın maasallah
39+5 teyım zorlanıyorum canı ya dualara gercekten ıhtyacım var . cok diş agrısı cektım dogumdna sonra tedavı dıye bır şey yapmadılar hala devam edıyor. çokkkkk yoruludm ama çok şükür bebek iyi. hem mınıcık korku var hem de hemen dogum gelsın dıyorum hafıflemek ıstyorurm ama hayırlısı ile gelsin elbette
40 haftaya gırıyorum korkmaya başladım bebek kendi gelmeyecek mi ki diye annemer de geldıler basımda beklıyorlar dogum geldı gelecek dıye ama ben de bır şey yok kaıslmalar zaman zaman ve düzensiz
Maşallah size ne güzel bir kayınvaliden varmış Allah hiç bozmasın aranızı canım. Bizim de burnumuzun dibinde kendisi ama ancak eksik arar can sıkıcı şeyler söyler. Hiç bişeye ihtiyacın var mı diye sormadı bile sağolsun. Tek derdi doğunca ilk o alcakmış kucağınaeşim bugün iş başı yaptı.dün sağolsun kv geldi yalnız kalmayayım diye, bu hafta o duracak benle.babaannesi kızıma bi sürü şey almış ve bi sürü şey örmüş.bir valiz sadece kızımın eşyasıydı.
Ben Doğumda ne dağıtsam diye düşünürken, sağolsun hediye beğenmiş onu da sipariş etmiş.
Şimdi de getirdiği eşyaları yıkayıp yerleştiriyoruz.
Hoşbulduk canım. Sağolasın. İyiyiz hamdolsun. Sağlıcaklada alalım kucağımıza inşB BenanAsiye hoşgeldin canım hepimiz seni merak ettik iyi olmanıza çok sevindim.
Epeydir yoktun canım hoışgeldin iyi olduğuna sevindimU
Hoşbulduk canım. Sağolasın. İyiyiz hamdolsun. Sağlıcaklada alalım kucağımıza inş
Benimde eşim bugün iş başı yaptı mecbur. Benimde yanımda şu an liseye gidin erkek kardeşim var kuzenlerim gelmişti mecbur dönüyor onlarda. eşim kv söylendiği için sabah aradı nasılsın diye ama söylenildikten sonra aranmak çokta mühim olmuyor. Maşallah babanneye aldıklarınıda sağlıklı günlerde kullansın prensse inşallah. Senin annende mi doğum olunce gelcek canımeşim bugün iş başı yaptı.dün sağolsun kv geldi yalnız kalmayayım diye, bu hafta o duracak benle.babaannesi kızıma bi sürü şey almış ve bi sürü şey örmüş.bir valiz sadece kızımın eşyasıydı.
Ben Doğumda ne dağıtsam diye düşünürken, sağolsun hediye beğenmiş onu da sipariş etmiş.
Ayy aynı işte bizimki de umrunda değil lafta çok düşkün ama eşim doğum olmadan haber vermicek. Biz eşlerimizle iyi olalım da onlar ne yaparsa yapsınMaşallah size ne güzel bir kayınvaliden varmış Allah hiç bozmasın aranızı canım. Bizim de burnumuzun dibinde kendisi ama ancak eksik arar can sıkıcı şeyler söyler. Hiç bişeye ihtiyacın var mı diye sormadı bile sağolsun. Tek derdi doğunca ilk o alcakmış kucağına
Epeydir yoktun canım hoışgeldin iyi olduğuna sevindim
aynen canım dün kv eşime hastaneye giderken haber ver dedi eşimde ona haber vermicem doğduktan sonra haberiniz olur dedi. Eşlerimiz de farkındalar neyin ne olduğunun iyi ki onlar bize destekçi Allah bozmasın eşlerimizle aramızıAyy aynı işte bizimki de umrunda değil lafta çok düşkün ama eşim doğum olmadan haber vermicek. Biz eşlerimizle iyi olalım da onlar ne yaparsa yapsın
Öyle tabi canım,biz söyleyince kıymeti olmaz. Annem belli değil canım haftaya gelecek herhalde.annem abimin çocuklarına baktığı için asıl Doğumdan sonra uzun kalmak istiyor.Benimde eşim bugün iş başı yaptı mecbur. Benimde yanımda şu an liseye gidin erkek kardeşim var kuzenlerim gelmişti mecbur dönüyor onlarda. eşim kv söylendiği için sabah aradı nasılsın diye ama söylenildikten sonra aranmak çokta mühim olmuyor. Maşallah babanneye aldıklarınıda sağlıklı günlerde kullansın prensse inşallah. Senin annende mi doğum olunce gelcek canım
Böyle kayınvalidelere bayılıyorum. Şükürler olsun benimkide böyle. Rabbim herkese iyi geçimler versin insallah. Bugun onlar kayınvalide yarın biz olucaz.eşim bugün iş başı yaptı.dün sağolsun kv geldi yalnız kalmayayım diye, bu hafta o duracak benle.babaannesi kızıma bi sürü şey almış ve bi sürü şey örmüş.bir valiz sadece kızımın eşyasıydı.
maşallah bebişineSlm kızlar bizde kontrolden geliyoruz çok şükür yolunda herşey 2 haftamız kaldı sezeryana zaman yaklaşıyor artık 3.163 gr olmuş paşamız yüzünü de plesentanın altına sakladığı için yandan hafif gördük renkli ama pek anlaşılmıyor biraz babanın burnuna benzettim bakalım![]()
Amin canım,Allah sana sabır versin kaynanana da akıl fikir ve kalbine merhamet versin canım.Maşallah size ne güzel bir kayınvaliden varmış Allah hiç bozmasın aranızı canım. Bizim de burnumuzun dibinde kendisi ama ancak eksik arar can sıkıcı şeyler söyler. Hiç bişeye ihtiyacın var mı diye sormadı bile sağolsun. Tek derdi doğunca ilk o alcakmış kucağına
Maşallah Paşaya canım.Slm kızlar bizde kontrolden geliyoruz çok şükür yolunda herşey 2 haftamız kaldı sezeryana zaman yaklaşıyor artık 3.163 gr olmuş paşamız yüzünü de plesentanın altına sakladığı için yandan hafif gördük renkli ama pek anlaşılmıyor biraz babanın burnuna benzettim bakalım![]()