• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
eşim bugün iş başı yaptı.dün sağolsun kv geldi yalnız kalmayayım diye, bu hafta o duracak benle.babaannesi kızıma bi sürü şey almış ve bi sürü şey örmüş.bir valiz sadece kızımın eşyasıydı. :anneadayı:
Ben Doğumda ne dağıtsam diye düşünürken, sağolsun hediye beğenmiş onu da sipariş etmiş.:anne:
Şimdi de getirdiği eşyaları yıkayıp yerleştiriyoruz.

iyi olduğuna sevindim epey de yol:nazar: aldın maasallah

39+5 teyım zorlanıyorum canı ya dualara gercekten ıhtyacım var . cok diş agrısı cektım dogumdna sonra tedavı dıye bır şey yapmadılar hala devam edıyor. çokkkkk yoruludm ama çok şükür bebek iyi. hem mınıcık korku var hem de hemen dogum gelsın dıyorum hafıflemek ıstyorurm ama hayırlısı ile gelsin elbette

40 haftaya gırıyorum korkmaya başladım bebek kendi gelmeyecek mi ki diye annemer de geldıler basımda beklıyorlar dogum geldı gelecek dıye ama ben de bır şey yok kaıslmalar zaman zaman ve düzensiz
Şükürler olsun canım 38 lere dayandık.
Sende sonuna gelmişssin. Maşallah. Telaş yapma erkek bebekler içeriyi daha çok seviyor:) ondan daha nazlı ve geç geliyorlar seninde bugün yarın başalayacaktır. Bol bol sıcak duş al. yürüyüşler yapmaya çalış. Birde böyle bol acılı ve baharatlı yemekler doğumu tetikliyor yardımcı oluyor diye okumuştum.
Ama en önemlisi sakinleş ve gevşe.doğum düşüncesinden uzaklaşmya çalış belki öyle daha kolay gelir doğum:)
Hakkımızda hayırlısı olsun. Sağlıcakla bebişleri alalım inş
Canım dişine çok üzüldüm. Bende 4.ayda baya çektim. Karanfil yağını denedin mi? Pamukla böyle dişind bastır uyuşturuyor. Doğuma diş ağrısıyla girmek zorlayabilir. Kemik suyu iç. Gün içinde ağzında karanfşl döndür hep özellikle o dişinin üzerinde. Bir şişeye tuzlu su koy. Banyoya girip çıktıkça gargara yap. Bunlar beni rahatlatıyordu. Birde apseli dişin olduğu yere yanağından buzlu torba koy. Ciddi apse ise sadece buz torbası işe yarıyor zaten

Son düzenleme:
eşim bugün iş başı yaptı.dün sağolsun kv geldi yalnız kalmayayım diye, bu hafta o duracak benle.babaannesi kızıma bi sürü şey almış ve bi sürü şey örmüş.bir valiz sadece kızımın eşyasıydı. :anneadayı:
Ben Doğumda ne dağıtsam diye düşünürken, sağolsun hediye beğenmiş onu da sipariş etmiş.:anne:
Maşallah size ne güzel bir kayınvaliden varmış Allah hiç bozmasın aranızı canım. Bizim de burnumuzun dibinde kendisi ama ancak eksik arar can sıkıcı şeyler söyler. Hiç bişeye ihtiyacın var mı diye sormadı bile sağolsun. Tek derdi doğunca ilk o alcakmış kucağına

Benimde eşim bugün iş başı yaptı mecbur. Benimde yanımda şu an liseye gidin erkek kardeşim var kuzenlerim gelmişti mecbur dönüyor onlarda. eşim kv söylendiği için sabah aradı nasılsın diye ama söylenildikten sonra aranmak çokta mühim olmuyor. Maşallah babanneye aldıklarınıda sağlıklı günlerde kullansın prensse inşallah. Senin annende mi doğum olunce gelcek canım

Maşallah size ne güzel bir kayınvaliden varmış Allah hiç bozmasın aranızı canım. Bizim de burnumuzun dibinde kendisi ama ancak eksik arar can sıkıcı şeyler söyler. Hiç bişeye ihtiyacın var mı diye sormadı bile sağolsun. Tek derdi doğunca ilk o alcakmış kucağına
Ayy aynı işte bizimki de umrunda değil lafta çok düşkün ama eşim doğum olmadan haber vermicek. Biz eşlerimizle iyi olalım da onlar ne yaparsa yapsın

Ayy aynı işte bizimki de umrunda değil lafta çok düşkün ama eşim doğum olmadan haber vermicek. Biz eşlerimizle iyi olalım da onlar ne yaparsa yapsın
aynen canım dün kv eşime hastaneye giderken haber ver dedi eşimde ona haber vermicem doğduktan sonra haberiniz olur dedi. Eşlerimiz de farkındalar neyin ne olduğunun iyi ki onlar bize destekçi Allah bozmasın eşlerimizle aramızı

Ayy okudukca gerildim korktum heyecan bastı :( evde tekim bu aksamüstü kayınvalidemler yatılıya gelecek. Sanki artık her an olabilirmiş gibi geliyor. Tuvalette pecetede acık renk kan gördüm az önce. Ama sanırım dış dudak catlamasından o kan . Çatım resmen ikiye ayrılıyor gibi agrıyor. Bi de çok iştahsızım bu aralar hiçbir şey yemek istemiyorum inş sağlıcakla gelir yavrularımız beklemek cok zormus son haftalarda :(

Benimde eşim bugün iş başı yaptı mecbur. Benimde yanımda şu an liseye gidin erkek kardeşim var kuzenlerim gelmişti mecbur dönüyor onlarda. eşim kv söylendiği için sabah aradı nasılsın diye ama söylenildikten sonra aranmak çokta mühim olmuyor. Maşallah babanneye aldıklarınıda sağlıklı günlerde kullansın prensse inşallah. Senin annende mi doğum olunce gelcek canım
Öyle tabi canım,biz söyleyince kıymeti olmaz. Annem belli değil canım haftaya gelecek herhalde.annem abimin çocuklarına baktığı için asıl Doğumdan sonra uzun kalmak istiyor.

Böyle kayınvalidelere bayılıyorum. Şükürler olsun benimkide böyle. Rabbim herkese iyi geçimler versin insallah. Bugun onlar kayınvalide yarın biz olucaz.

Slm kızlar bizde kontrolden geliyoruz çok şükür yolunda herşey 2 haftamız kaldı sezeryana zaman yaklaşıyor artık 3.163 gr olmuş paşamız yüzünü de plesentanın altına sakladığı için yandan hafif gördük renkli ama pek anlaşılmıyor biraz babanın burnuna benzettim bakalım :KK48:

Slm kızlar bizde kontrolden geliyoruz çok şükür yolunda herşey 2 haftamız kaldı sezeryana zaman yaklaşıyor artık 3.163 gr olmuş paşamız yüzünü de plesentanın altına sakladığı için yandan hafif gördük renkli ama pek anlaşılmıyor biraz babanın burnuna benzettim bakalım :KK48:
maşallah bebişine;)

Amin canım,Allah sana sabır versin kaynanana da akıl fikir ve kalbine merhamet versin canım.

Maşallah Paşaya canım.

Back
X