• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
kızlar biz 7 günlük olduk. kızım kakasını yaparken ıkınıp sıkılıyor. ilk bebeğim de öyle kaka yapıyodu 20 günden sonra kolik başladı :KK43: sizinkiler nasıl yapıyor? şimdi korkmaya başladım acaba bu da mı kolik olacak diye? sizinkiler kakayı nasıl yapıyordu?
Canim benim kizim da kakasini yapcagi zaman kizariyor zorlaniyor ve ishal gibi ses ciksrarak yapiyor. Zaten hala yumusak kakasi tam toplanmis degil sanki ishal gibi. Sizin de oyle mi acaba

Canim benim kizim da kakasini yapcagi zaman kizariyor zorlaniyor ve ishal gibi ses ciksrarak yapiyor. Zaten hala yumusak kakasi tam toplanmis degil sanki ishal gibi. Sizin de oyle mi acaba
aynen canım. sanki çok yapmış gibi ses çıkıyo ama az yapmış oluyo. bir de kakasında tane tane bişeyler oluyo susam tanesi gibi. sende de var mı?

Bizimde oyle yumusak . İsal gibi. Anne sutu agorlikli aliyorlar yada sadece anne sutu kakasi oyle olur bu haftalarda. Ses gelmesi gazini alttanda atiyor . Her ne kadar usttende cikarsak altta birikiyor gaz yinede. Kizarmasi zorlanmasi nirmal efor sarfediyor. Benimkide oyle.

Bizimde oyle yumusak . İsal gibi. Anne sutu agorlikli aliyorlar yada sadece anne sutu kakasi oyle olur bu haftalarda. Ses gelmesi gazini alttanda atiyor . Her ne kadar usttende cikarsak altta birikiyor gaz yinede. Kizarmasi zorlanmasi nirmal efor sarfediyor. Benimkide oyle.
Canım bende sadece anne sütü veriyorum.bizim kalada yumuşak ve ishal gibidir..benim kızda altan gazını çıkarıyor..

Slm kızlar bizde kontrolden geliyoruz çok şükür yolunda herşey 2 haftamız kaldı sezeryana zaman yaklaşıyor artık 3.163 gr olmuş paşamız yüzünü de plesentanın altına sakladığı için yandan hafif gördük renkli ama pek anlaşılmıyor biraz babanın burnuna benzettim bakalım :KK48:
Masalllahh paşaya side çok az kaldı.

eşim bugün iş başı yaptı.dün sağolsun kv geldi yalnız kalmayayım diye, bu hafta o duracak benle.babaannesi kızıma bi sürü şey almış ve bi sürü şey örmüş.bir valiz sadece kızımın eşyasıydı. :anneadayı:
Ben Doğumda ne dağıtsam diye düşünürken, sağolsun hediye beğenmiş onu da sipariş etmiş.:anne:
Şimdi de getirdiği eşyaları yıkayıp yerleştiriyoruz.
Ayy ne guzel..allah. razi olsun ondan..bebesin Gül e gile kullansın.

aynen canım dün kv eşime hastaneye giderken haber ver dedi eşimde ona haber vermicem doğduktan sonra haberiniz olur dedi. Eşlerimiz de farkındalar neyin ne olduğunun iyi ki onlar bize destekçi Allah bozmasın eşlerimizle aramızı
Çok şükür yoksa katlanılmaz olurdu durumun farkında olamamak yada farkında olsa dahi görmemezlikten gelse daha sinir bozucu olurdu

Öyle tabi canım,biz söyleyince kıymeti olmaz. Annem belli değil canım haftaya gelecek herhalde.annem abimin çocuklarına baktığı için asıl Doğumdan sonra uzun kalmak istiyor.
Benimki de çalıştığı için en fazla 10 gün kalabilecek eee kardeşimin okulu acılıcek pazartesi annemde yıllık iznini bu zamana sakladı doğumdan sonra kalmak icin

eşim bugün iş başı yaptı.dün sağolsun kv geldi yalnız kalmayayım diye, bu hafta o duracak benle.babaannesi kızıma bi sürü şey almış ve bi sürü şey örmüş.bir valiz sadece kızımın eşyasıydı. :anneadayı:
Ben Doğumda ne dağıtsam diye düşünürken, sağolsun hediye beğenmiş onu da sipariş etmiş.:anne:
Şimdi de getirdiği eşyaları yıkayıp yerleştiriyoruz.
Bize de lazım öyle babaanne vallahi bı hazır takım aldı o lafa geldi mı seviyorlar gerçi kendi annem de birşey almadı :)) benim kızım şanssız sanırım

Bize de lazım öyle babaanne vallahi bı hazır takım aldı o lafa geldi mı seviyorlar gerçi kendi annem de birşey almadı :)) benim kızım şanssız sanırım

Oyle deme cnm her cocuk sansiyla gelir bak gor dogdugunda ne kismetli sansli.olucak sende sasiricaksin

Kizlar doktordan geldim simdi bizim oglan aceleci cikti. Nst de sanci falan cikmadi ama bebegim kanala girmiş. Doktor sanci hissetmen lazim bunun seni zorlamis olmasi lazim dedi ama bende bisey olmadi. Kanala girdigi icin 20 eylulden 18 eylule cekildi kesinleşti tarihimiz. Cok heyecan yaptim tabi bir o kadar da stres var. Dogum yakin oldugu icin son 1 haftayi kizkardesimde gecircem. Eşim haftasonu gelicek. Tabi evimden ayri olmak, esimden ayri olmak falan stres basti beni. En son ayin 6sinda 3000 kilo demisti doktor farkli cihazda. Simdi burda 2850 cikti. Son 1 haftamiz kavusmaya

Kızlar bana pişik kremi önerebilirmisiniz?

Sudocrem kullanıyorum ama fayda etmedi.
Prima bez kullanıyorum unibaby ıslak mendil kullanıyorum ama pişik başlamış kızımın poposunda.

Back
X