- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
- #24.661

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin bak daha kötü şeyler olucak diye korkuyodun çok şükür ki sadece görsel olarak bi skntısı çıkmış oda hiç önemli değil sağlıklı olmasına çok sevindim
Ay canim allah anali babali büyütsün insallah bak bitti tum korkular. Allah dermansiz dert vermesin.
Gozunuz aydin canim Allah anali babali buyutsun kuzucugu![]()
gözünaydın..allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin işalah!
Hayırlı olsun bebegın canım saglıkla büyüsünSütün geldi mi hemen emiyormu bebişin
Allah analı babalı büyütsün inşallah gözün aydın canım meleğine kavuştun :)
Canım tebrikler maşallah. Sağlıcakla bğyüsün bebişin inşallah. Bu kadarla geçmiş olsun bilemiyoruz ama daha büyük nelerden korumuştur Rabbim bebeğini. Zamanla düzelir pembe beyaz prenses :)
MaşaAllah Allah analı babalı büyütsün canım, hayırlı sağlıklı ömrü olsun inşaAllah.
Sezaryenin neden bu kadar erken oldu. Sanırım 37bitimi yapılmış
Gözünaydın canım..Allah analı bablı sağklıla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin
Gozunuz aydin cnm allah anali babali buyutsun allah bet3rinden saklasin daha onemli birseyi yokya varsin bi parmagi kisa.oluversin cani sagolsun
Herkese çok teşekür ederim . Bu günüme şükür olsun Rabbim diyorum . Beterinden korudu . Amin inşallah . Herkes sağlıkla alsın bebeklerini kucaklarına inşallah :)Kumrusumru canm gozn aydn allah anali babali buyutsn :)
Geldi canım süt hemen. Emiyor şükür . Memeyi kavramada biraz sıkıntımız var ama zamanla düzelir inşallah .Hayırlı olsun bebegın canım saglıkla büyüsünSütün geldi mi hemen emiyormu bebişin
Aynen canım keyiflerini beklicez mecburen. Sağlıkla sıhhatle gelsinler de bekleyelim kuzucukları inşallah.Zaman azaldıkça heyecan basıyor ama :)Kızlar kontrolumuz vardı bugün gecen haftaya göre ben hiç kılo almamısım aynı cıktım. Bebegım de bır haftada 170 gram almıs suan 3070 gramız. Suyumu iyiymiş sancımız da cıkmadı. Bıdaha pazartesı görüşelim dedi doktorum catı muayenesini de yaptık normal dogum için tüm sartlar uygun dedi. Catı muayenesinde doktor jel kullandı o biraz ise yaradı cok kısa süren bi işlemdi ama bi an nefes kesti. Haftaya yine acılmalara alttan bakıcaz dedi dogum esnasında da hep acılmaları ebeler bu sekılde kontrol ediyor olucak stress yapma dedi :) bebegımın bas capı bir hafta geriden cıktı bu esasen gelısımı ıcın bı sorun degıl hatta normal dogumda kafanınncok buyuk olmaması avantaj olur bebek cok zorlamamıs olur dedi. Bende hastanede dagıtılacak ıkramlıkları ve servıs malzemelerimi aldım eve geldim artık bayagı bi hazırız. Keyifleri geldiğinde bekliyoruz minnosları![]()
Sağol canım . Benim kesemde sıkıntı vardı . İçeride de amniyon kesesine ait parçalar vardı . Bebeğe fazla zarar vermesin diye doktor 37+0 da aldı .MaşaAllah Allah analı babalı büyütsün canım, hayırlı sağlıklı ömrü olsun inşaAllah.
Sezaryenin neden bu kadar erken oldu. Sanırım 37bitimi yapılmış
oyyy maşallah gözünaydın..Allah analı babalı büyütsün inşallah...Kizlar agustos 24te kızçemi sezeryanla sagsalim kucagima aldim..minigim 39 haftalik geldi ama cok sukur hersey yolunda gitti..52 cm ve 3800 dogdu..Kapkara saçli bol ıkınmalı bi prensesimm var artikk..Rabbime ne kadar şukretsem az.
Teşekkur ederimm..rabbim kimseyi bu yolda bekletmesinn..oyyy maşallah gözünaydın..Allah analı babalı büyütsün inşallah...
Ne guzel masallah canım zamanla hersey oturur zatenGeldi canım süt hemen. Emiyor şükür . Memeyi kavramada biraz sıkıntımız var ama zamanla düzelir inşallah .
Canım ama doktor 200 gram cıvarında sapma olur kıloda dedı oyuzden muhtemelen senınkı de 3 un uzerındedır merak etme. Rısklı haftaları devırdık ya cok sukur bu gunlereOh kilosu da guzel bebisin. Benim biraz az geldi 2850 ama dogana kadar 3u bulur. Bir de iki doktor ve 2 ultrason insanin kafasini karıştırıyor. En son onceki doktorda 6sinda 3 cikmisti. Bunda 2850 diyince 5 gun sonra biraz moralim bozuldu qma her halükarda iyi.
Seninkide guzelmis canim. Normal dogum icin ne guzel bir durum
Aldım msjı sagol canım :)maşallah..gayet güzel kilosu..doğana kadar da daha alır 3-3,5 arası dünyaya gelir muhtemelen..
sağlıkla gelsin![]()
Masallah canım saglıkla buyusun insallah boy pos kilo cok guzelmiş :) allah bıze de nasip etsinKizlar agustos 24te kızçemi sezeryanla sagsalim kucagima aldim..minigim 39 haftalik geldi ama cok sukur hersey yolunda gitti..52 cm ve 3800 dogdu..Kapkara saçli bol ıkınmalı bi prensesimm var artikk..Rabbime ne kadar şukretsem az.
84 kg ile hamiş kldım cnm. Almamak için sebebim çoktu :)Kız toplamda 8kılo mu aldın? Bravo valla ben 12 kılodayım suan
@missdincer doğum belirtisi varmı canım. Bende tık yok sanki hiç doğmayacakmış gibi geliyo benim kız
Bende kontrolden geliyorum simdi 4 kilo olmus kizim kanala bile girmemis acilma yok canim cok sıkıldı sezeyandan korkuyorum kesin sezeryan olucam bu gidisle
Kizlar agustos 24te kızçemi sezeryanla sagsalim kucagima aldim..minigim 39 haftalik geldi ama cok sukur hersey yolunda gitti..52 cm ve 3800 dogdu..Kapkara saçli bol ıkınmalı bi prensesimm var artikk..Rabbime ne kadar şukretsem az.
Ilk kizim 4200 dogmuştu simdi 7 yaşinda tam bir çiroz sanirimm çocuklarima sadece karnimda iyi bakabiliyorum dogduktan snr pek basarili degiliMasallah canım saglıkla buyusun insallah boy pos kilo cok guzelmiş :) allah bıze de nasip etsin