• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar hepinize çok cok teşekkür ederim.normalde olsa sezeryanda olsa sakin kendinizi korkutmayin. Raabbim bi kolayligini veriyor.benim kan degerlerim 7nin altina düşmüştü dogumda iki unite kan taktilar tansiyonum yukseldi falan ama ona ragmen bence cokta zorlanmadim caninizdan can kopuyor o kadar zorlugu elbet olacak ki evladinizi gördugunuz an tum sikintilar geciyor daha bir direncli oluyorsunuz.

Kizlar hepinize çok cok teşekkür ederim.normalde olsa sezeryanda olsa sakin kendinizi korkutmayin. Raabbim bi kolayligini veriyor.benim kan degerlerim 7nin altina düşmüştü dogumda iki unite kan taktilar tansiyonum yukseldi falan ama ona ragmen bence cokta zorlanmadim caninizdan can kopuyor o kadar zorlugu elbet olacak ki evladinizi gördugunuz an tum sikintilar geciyor daha bir direncli oluyorsunuz.
canm bi kac kiside daha tanik oldm anne karninda kilosu iyi olan bebekler sonradn zayifliyo zayif dogan bebeklerde dogdktn sonra aliyo olsn saglikli olsnlarda kilo önmli degil rabbim evltlarinizi size bagislasn

canm bi kac kiside daha tanik oldm anne karninda kilosu iyi olan bebekler sonradn zayifliyo zayif dogan bebeklerde dogdktn sonra aliyo olsn saglikli olsnlarda kilo önmli degil rabbim evltlarinizi size bagislasn
Aynen oyle..benimki sonradan zayifladi babalim bu minigim nasil olacak.Saglikli olsunlar yeter bana.ben aliştim zorla pesinden kosarak biseyler yedirmeye buda oyle olursaa yilmam idmanliyim çunku

Çok şükür evimize geldik biz ben de iyi oldum doğum yapan arkadaşlar Rabbim analı babalı büyütsün bebislerinizi tek tek okuyamadım inşallah herkes sağlıcakla kucağına almıştır bebeğini

canım cok sevindm çok gecmis olsun Allah bidaha yasatmasın

Herkese çok teşekür ederim . Bu günüme şükür olsun Rabbim diyorum . Beterinden korudu . Amin inşallah . Herkes sağlıkla alsın bebeklerini kucaklarına inşallah :)

ay kötü bisimi oldu takip edemedim ben anca kendime geliyorum allah sağlıkla buyutmeni nasip etsin cnm

Kizlar biz 5 gün sonra ayimizi doldurcaz valla günler bebekten sonra su gibi geçiyo :)

neeeğğ :o şok valla benm yarın 1 haftalık olucak bana ay gibi geldi _:)

Kızlar ben bugün ilk kez kendimi iyi hissetmeye başladım. Dün gece ilk kez kendim baktım destek almadan. Ablam bendeydi okullar açılıcak gitti, yalnız değilim yine ama baskasına bırakıp uyumaya gidemiyorum. Dün hastaneye giderken dedemin vefatını öğrendik annem apar topar gitti gelicek yine. Kv de gelicekmis. Kayınpederimin yanında rahat edemicemi söyledm mümkünse yalnz gel dedim. Annemle konusmus annem demis ben de gelicm zaten erkek yanında rahat edememesi normal demis cok icim rahatladı. Sancı çekerken ve doğumda videoya çekmişler ama cesaret edip izleyemiyorum. 5 eylül akşamı 8 gibi en ufak sancım başladı 10 dk arayla 6 eylül 16.30 da doğurdum. Dikişlerim de düşmeye başladı. Normal doğum isteyen arkadaşlar, ben çok zorlandım yani kendi sancımla ve uyuşturmasız doğurdum. Ama arkadaşlarla konusuyoruz sancısını hissetmeden doğuran varmış. Doğumhaneye gittiğinizde ıkınmaya iyi odaklanın. 1 2 saat kalmak çok zor olur. Bir de elle ittirmek zorunda kalıyolar ıkınamayınca. Ben 4-5 ıkınmada doğurdum ittirmelerine gerek kalmadı. Aklıma geldikçe ara ara yazıyorum :))
anca bugün kendime geliyorum..

Kızlar ben bugün ilk kez kendimi iyi hissetmeye başladım. Dün gece ilk kez kendim baktım destek almadan. Ablam bendeydi okullar açılıcak gitti, yalnız değilim yine ama baskasına bırakıp uyumaya gidemiyorum. Dün hastaneye giderken dedemin vefatını öğrendik annem apar topar gitti gelicek yine. Kv de gelicekmis. Kayınpederimin yanında rahat edemicemi söyledm mümkünse yalnz gel dedim. Annemle konusmus annem demis ben de gelicm zaten erkek yanında rahat edememesi normal demis cok icim rahatladı. Sancı çekerken ve doğumda videoya çekmişler ama cesaret edip izleyemiyorum. 5 eylül akşamı 8 gibi en ufak sancım başladı 10 dk arayla 6 eylül 16.30 da doğurdum. Dikişlerim de düşmeye başladı. Normal doğum isteyen arkadaşlar, ben çok zorlandım yani kendi sancımla ve uyuşturmasız doğurdum. Ama arkadaşlarla konusuyoruz sancısını hissetmeden doğuran varmış. Doğumhaneye gittiğinizde ıkınmaya iyi odaklanın. 1 2 saat kalmak çok zor olur. Bir de elle ittirmek zorunda kalıyolar ıkınamayınca. Ben 4-5 ıkınmada doğurdum ittirmelerine gerek kalmadı. Aklıma geldikçe ara ara yazıyorum :))
Canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.
Tamamen doğal Doğum olmuş seninki canım.çok şükür sen dağ Salim minnoşunu kucağına aldın darısı biz bekleyenlerin başına.
Kesi attılar mı canım?
Bana da bebeğe Bakamıcam altını bile Alamıcam gibime geliyor.gğn geçtikçe heyecan ve korkularım artıyor.

canm basinz sagolsn ya normal dogumlari okuyunca normal doguma heves ettim gercekten mecbur degilsk sezeryani asla tercih etmeyelm benmki mecburydi tabi ama boyle normal dogumlari okudukca benimki dogum sayilmaz gibi düşnuym :KK12:

Başınız sağolsun canım Allah sabırlar versin

Back
X