Kızlar ben bugün ilk kez kendimi iyi hissetmeye başladım. Dün gece ilk kez kendim baktım destek almadan. Ablam bendeydi okullar açılıcak gitti, yalnız değilim yine ama baskasına bırakıp uyumaya gidemiyorum. Dün hastaneye giderken dedemin vefatını öğrendik annem apar topar gitti gelicek yine. Kv de gelicekmis. Kayınpederimin yanında rahat edemicemi söyledm mümkünse yalnz gel dedim. Annemle konusmus annem demis ben de gelicm zaten erkek yanında rahat edememesi normal demis cok icim rahatladı. Sancı çekerken ve doğumda videoya çekmişler ama cesaret edip izleyemiyorum. 5 eylül akşamı 8 gibi en ufak sancım başladı 10 dk arayla 6 eylül 16.30 da doğurdum. Dikişlerim de düşmeye başladı. Normal doğum isteyen arkadaşlar, ben çok zorlandım yani kendi sancımla ve uyuşturmasız doğurdum. Ama arkadaşlarla konusuyoruz sancısını hissetmeden doğuran varmış. Doğumhaneye gittiğinizde ıkınmaya iyi odaklanın. 1 2 saat kalmak çok zor olur. Bir de elle ittirmek zorunda kalıyolar ıkınamayınca. Ben 4-5 ıkınmada doğurdum ittirmelerine gerek kalmadı. Aklıma geldikçe ara ara yazıyorum :))
anca bugün kendime geliyorum..