Ben yogurtla baslayacam inşallah,günde 1 veya 2 kez taddırıcam,3 gün kuralina uyucam,3 gün kuralinda bi besini 3 gun boyunca veriyosun alerji yapmiyosa o besini yedirilebilir listene alıyosun... sonra sebzelerle devam edicem,meyveleri en son vericem,tatli oldugu için meyveyi seven cocuk sebzeyi yemez olabiliyormuş o yüzden önce sebze sonra meyve vermeyi düşünüyorum...havucu,patatesi,bal kabagini,elmayi,armudu falan haşlarim püre yapar yediririm,elinede arada veririm kendi yesin diye fırsat yaratırım...Daha sonra tuzsuz peynir(labne veya lor),yumurtanin sarisini taddiricam,böyle 1 ay geçer herhalde...7.ayda sebzeleri karıştırıp çorba yaparim,çorbaya pirinç katarim.Pirinc en masum tahil alerji yapmaz.Geceleri tam pirinç unu ve irmikle muhallebi yaparim,irmikte çok besleyici,belki muz ya da elmada katarim...Çorbalara sonrasinda kıyma da katarim besleyici olsun diye,sabah kahvaltilarinda bulamaç yapmak istemiyorum,ben bile igreniyorum onun yerine yumurtanin sarisi ve lor ile omlet yaparim...yaninda kendi yaptigim bebe biskuvisi ve ihlamur çayı olur...blw kitabi aldim onda pankek,omlet,corba tarifleri var ara ara yapmaya çalışırım ,bakalim ne kadar başaracam bende merak ediyorum