bizimki de çok saçlı koyu giydirince çok yakışıyo. Babası geçen gün siyahlı grili bişey beğenmiş dedim taşlatıcaksın beni. Annen saçını toplamıyorum dye laf batırıyo bi de bunu giydiriyim tam olsun :)
sağol cnm :) sarı aşırı unisex bi renk ayrıca
ben pembe giydirdiğimde bile erkek değil mi filan duyuyorum. Arkası erkek diyollaaaa :)
canım önce Allah a emanetler, zor birşey olmus sizin için acil şifalar dilerim..
Bu kadar benzemek laflar filan

bizimki de durmayınca "hadi sütçüye acıktın" diyo. Ben sütçüyüm yani ve memelerim olduğu için bende susuyo bu çocuk. Bizde de şu var kalabalık bir ortamds bile olsak ağlıyo mesela ooouuuğğğ geeell sen babaaaaneemmm diye kimdeyse zırt alıveriyo. Bazen benden bile. Bigün eşim gecikti gelmekte sinirliyim söyleniyorum. Çocuğun uyku saatiydi çünkü. Kayınpeder arıyım oğlanı diyo ona hayır diyorum kv ver uyutıyım ?!!! Diyo emerken yaygaragı basan çocuk ında suscakmış gibi. Slinge takıcam uyucak biliyorum ama arabaya binerken uyancak. Kv de ısrar edince "lütfen müdahale etme ben onu nasıl sakinleştireceğimi bilirim almayın" diye çıkıştım sinirliliğimden faydalanarak. Kp geldi gene arayayımmı diyor, kocasına kızdı sen karışma kadının işine diyo : D gülsemmi ağlasammı