- 22 Ekim 2017
- 49
- 12
- 1
- Konu Sahibi floransa17
-
- #10.481
Benim düşük rakamlarda idi canım. 580ni gördüm 8 haftalık idik o zaman
düzenli olmayan artışlar ile 8. haftayı buldu ama kese görünmedi dr o zaman dış gebelik dedi bana
Benim de düşük rakamlardı. Anlamanın en kolay yolu düzensiz artış değil arada bir azalma olması.
Ben canim. transferim var kasimdaKasım da kimler tüp bebek tedavisine başlıyor
Veya dondurulmuş transferi var?
Oyyy ooyy benim kalbi guzel arkadasimbenim bildiğim @gulumse-hayata, @yonca_ , @Sanat2017 var bu ay transfere hazırlanan
Senin hep artmış canım dış gebelik değildir yani. Kimyasal olabilir ama inşallah normal gebeliktirNasil yani canm bnm 1.76 9.36 16.91 20.31 cikti degerler iki gun arayla 16.gunde 20.31 cikti bu degerler dusuk geliyo korkuyom cumada kan vercez bakcak yine dusuk olursa ilaclari kesck sanirim
CANIM DIŞ GEBELİK KONUSUNDAKİ MESAJIMA BAKTIMBnde dis gebelkkten cok korkuyorum Allah hayirlisini versin hepimize senin degerlerin kacti cnm baslarda bnm 1.76 9.36 16 20 oldu bu rakamlar cok dusuk geldi bna 16.gune gore cuma gnu tekrar kan vercez yibe istedgi gibi yukselmezse ilaclari biraktircak sanirim
Gittim büyümüş biraz çok şükür. Ama geriden geliyoz gene 1 hafta.NASILSIN ARKADAŞIM DR GİTTİN Mİ SONRA
Ben basliycam cnm ☝ 1 haftaya adet olurum heraldeKasım da kimler tüp bebek tedavisine başlıyor
Ne hapi kullaniyordn cnmBenım bugün hapım bitti adet olmayı beklıyorum cnm dondurulmus embrıyo transferı olucak
Pko luyum cnm dr adet gelsın dıe verdı bugün bitti adetın 3.gunu gıdıcemNe hapi kullaniyordn cnm
tarusal mı verdi canım kaç gün içtin canımPko luyum cnm dr adet gelsın dıe verdı bugün bitti adetın 3.gunu gıdıcem
BenKasım da kimler tüp bebek tedavisine başlıyor
Ben pko değilim adetim düzenli ama bana da vermişti Doğum kontrol hapıPko luyum cnm dr adet gelsın dıe verdı bugün bitti adetın 3.gunu gıdıcem
ayy gerçekten mi çok sevindim.yani böyle bir ihtimal var oylemi.transver ettiler mı kaça bölündü biraz bilgi verir misinz.Hiç belli olmuyor umudunu kaybetme benim de 4. gün hiç gelişim göstermedi ama gece bölünmüş
Doğum kontrol hapi demiPko luyum cnm dr adet gelsın dıe verdı bugün bitti adetın 3.gunu gıdıcem
14 kasımda transfer edilecek. 4. gün doktorum aradı ve 8 hücreli olarak kaldıklarını söyledi ama gece bir mucize olup blast konumuna geçebilir demişti 5. gün blast olduğunu söyledi gece bölünmüş. İnşallah canım dua et olabiliyorayy gerçekten mi çok sevindim.yani böyle bir ihtimal var oylemi.transver ettiler mı kaça bölündü biraz bilgi verir misinz.
Bende pko liyim cnm.. bende iciyorm doğum kontrol hapi adetimin zamaninda gelmesi icinBen pko değilim adetim düzenli ama bana da vermişti Doğum kontrol hapı
Canim bende ofis histereskopi olacağım 9 kasımda sende olacaksın galiba senin ilk miydifloransa17 senin hestereskopi ne zaman olacak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?