- 31 Ekim 2017
- 325
- 847
- 23
- 41
- Konu Sahibi floransa17
-
- #11.501
Yatakta yatıyorum hemşire geliyor rahim sağ duvarında kanaman var diyor bende ağlayarak uyanıyorum manyağa bağladım kendim sağlıkçı olunca herşey kafamda dolanıyor psikiyatrik vaka oldum vallabide uyanıp kendimle dalga geçiyom yaa
Kasım ayı adayları pek uçuktu dedireceğiz arkamızdanHahaha deli kız geçecek merak etme sakin dur bizim bebişleri doğunca düşünemiyorum kızlar çılgın annelerin süper çıldırık bebişleri hahaha :))D
Ahahaha yarin 4 diyecegim. Cuma test gunum canim
Anaaammm bana daha dün bir bugün ikiAhahaha yarin 4 diyecegim. Cuma test gunum canim
Kasım ayı adayları pek uçuktu dedireceğiz arkamızdan
Bebisim benim 5. Gun emriyosu. Yarin 5. Gunum. Dr 9. Gun kanda istiyor. Allahhhh razi olsun hastanemdennnn 12. Gune birakmiyor yoksa delircem. Zaten pek akilli sayilmamAnaaammm bana daha dün bir bugün iki
Benimki ikinci gün embriyosu olunca mecbur 9. Günden önce çıkmaz bekleyecem ilkinde de 2. gün embriyosu 9. gün çıkmıştıBebisim benim 5. Gun emriyosu. Yarin 5. Gunum. Dr 9. Gun kanda istiyor. Allahhhh razi olsun hastanemdennnn 12. Gune birakmiyor yoksa delircem. Zaten pek akilli sayilmam
Hadi inşallah güzel müjdelerle gel ama içimden geçen kan sonucu 90-100 arası pozitif gibiBebisim benim 5. Gun emriyosu. Yarin 5. Gunum. Dr 9. Gun kanda istiyor. Allahhhh razi olsun hastanemdennnn 12. Gune birakmiyor yoksa delircem. Zaten pek akilli sayilmam
Hakkimizdan hayirlisi olsun hemsom. Hangi gune geliyor?Benimki ikinci gün embriyosu olunca mecbur 9. Günden önce çıkmaz bekleyecem ilkinde de 2. gün embriyosu 9. gün çıkmıştı
Sonraki pazartesi inşallahHakkimizdan hayirlisi olsun hemsom. Hangi gune geliyor?
Ayyy canimmmm insallahhh allah agzindan duysun aglarim valla. Cumlemizin insallah. Olanlarinda sagliklica devam etsinHadi inşallah güzel müjdelerle gel ama içimden geçen kan sonucu 90-100 arası pozitif gibi
Iyiii benden 3 gun sonrada senin. hadi bakalim. allahim insallahhh sagliklica tutunsun bebisin canim.Sonraki pazartesi inşallah
canım kendini dinleme sonuca odaklanmamaya çalış. Şimdiden olumsuzmu deyip kendini kuzuları üzmeKizlar bugun transferin 4. Gunu vesveselere basladiiimmm gecmis olsun bana. Hafif bi basagrisi var bugun. Boyle olup pozitif alan oldumu aceba?
evet ilk sayfada bir güncelleme gerek hamileler belli olmalı birde hamile gözüküp bebişlerini kaybeden arkadaşta vardı ben baktığımdafloransa17 bakarsın benim yaşımda biri okurda bende ona umut olurum.ay sabah sabah gene ağlak ağlak oldum yazarken.pofff iyiki hepiniz varsınız inşallah Allah hepimizin muradını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?