- 12 Ağustos 2017
- 698
- 926
- 53
- Konu Sahibi floransa17
-
- #11.801
Anladim tamam canim. Jel kullanmiyorum ben sadece progestan fitil sabah akşam o yapiyodur belki dedigin gibiJel veya fitil kullanımına bağlı canım öyle dediler bana
Safak kac hemsomBugün Bi sessizlik var herkes kayıp
Şafak aslında 6 ama 5 gün sonra bakacazSafak kac hemsom
Arkadaşlar transfer sonrası yarım saat sadece yattım. Oradan avm ye alışverişe gittim. Ama 1 saatlikti. Sonra 2 saat yol gittik , çünkü transfer yaşadığım şehirde değildi. Sonraki 3 günlük süreçte aşırı yormadan ev işlerini yaptım. Sonucum pozitif. 10 haftalık hamileyim. Ama düşük riskim var. Kanamam oluyor arada. Bence çok kasmamak gerek. Çok da gözü kara olmamak. Allah hayırlısıyla nasip etsin hepimize bebeklerimizi.
Ya gercekten bugun bi sessizlik vardı.
Kızlar bugün clexane yapılırken sanki iğne geri çıktı biraz kanadı hemen kalktığım icin sanırım bişi olur mu tedirgin oldumkan sulandırıcı sonuçta önemli
Canım doktoruna sorsan keske.bende hap alıom oyuzden bilmiom iğne olanı.sen kendin mi yapıosun? Nasıl çıktı ki?
Bişey olmaz canım stres yapma kendin yapsana niye hergün gidiyon önce göbeğe yapmaya başla göbek büyüyünce kollara bacaklara geçEşim çok pimpirikli sağlık ocağına gidiyorum her gün bugün hemşire acemiydi biraz düzgün yapamadıhafif kanadı açık renkti ama kan yarın ilk iş soracağım
Eşim çok pimpirikli sağlık ocağına gidiyorum her gün bugün hemşire acemiydi biraz düzgün yapamadıhafif kanadı açık renkti ama kan yarın ilk iş soracağım
Ay canım yaaa çok geçmiş olsunEvet çok ağır bir ilaç tüm vücudum sızlıyor,göğüs ucşarıma sanki şiş sokuyorlar kramp gibi şirkette bağırmamak için zor duruyorum
Saolasın canım neyseki ilacım bitti ve regl oldum bugünde kontrolüm varAy canım yaaa çok geçmiş olsun
Günaydınlarr hanımlar
Günaydın kızlar dr gıdıyorum şimdi transfer günüm bellı olucak çok heyecanlıyım
evet özellikle siz hamişlerin stresten uzak durması gerek arkadaşımGünaydınlarrr olsunbugun takalım pembbiş gözlüklerimizi ve pozitif düşüncelere dalalım.stresten uzak duralımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?