- 13 Şubat 2017
- 452
- 952
- 33
- Konu Sahibi floransa17
-
- #12.361
Canım idrarda çıkmayacak biliyorum ama işte sabırsızlık kanda verdim bakalım dediğin gibi 20 25 arası çıkarsa pozitif diyebileceğiz hayırlısı demekten başka çarem kalmadıcango58 2. Gun embriyosu icin idrarda biraz erken sanki
Kanin sonucunu alana kadar moralini bozma
Kanda bile 20 li bi deger anca cikar ki idrar 20 nin altini okumuyo ..
Haberlerini bekliyoruz
Sağol canımcango58 dualarımız seninle :) Güzel haberlerini alıcaz inşallah
Canim benim idrarda cikmamisti kimyasal gebeligimde kanda 29 cikmisti mesela ondan ornek al. Ve canini sikma lutfen.Canım idrarda çıkmayacak biliyorum ama işte sabırsızlık kanda verdim bakalım dediğin gibi 20 25 arası çıkarsa pozitif diyebileceğiz hayırlısı demekten başka çarem kalmadı
Canim o nisan ayinda olmustu yani tup bebek tedavisi degildi. 5 gun klomen kullandim ve kimyasal gebelik olustu maalesef..
inşallah olumlu olur hemşom dualarım seninleVerdim canım birbuçukta çıkacak bakalım
canım üzül ağla içini boşaltki kendini çabuk toparlayabilirsin içine atma canım şuan için kısmet değilmiş demekten başka bir şey gelmiyor ellimizden manevi destek olmaktan başka biz burdayız hep birlikte bir olarak acıllarımız azaltıyoruz bu topik birazda onun için var deli kızlar topluluğuyuz biz hiç bir güç bizi yıkamaz demi kızlar bebişi koyunca ya kadar yola devam elbet o bıcırık veletlerimiz bizi bulacak bizimle olacak canım ümidini kaybetmeEki Görüntüle 2069699
Malesef kızlar
Senin bugun 10.gun degil mi ve sen 2.gun embriyosusun degil mi canimEki Görüntüle 2069699
Malesef kızlar
Eki Görüntüle 2069699
Malesef kızlar
Eki Görüntüle 2069699
Malesef kızlar
Bende oyle dedim. 10 gun ve 2.gun embriyosu buCanım ne desek boş biliyorum ama umudunu kaybetme sakın Allah bebeğine kavuşturucak inşallah.canım sen kaçıncı gunde test yaptın erken olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?