2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Selam kızlar napıyorsunuz bende yine acabalar başladı bugün transferin 4.gunu olumlu düşünmeye çalışıyorum ama ya olmadıysa yine
Bnmde 2. Günüm cnm bi umutlu olyrm bi umutsuz. Sürekli iniş cıkıs yasıyrm nasıl gecek zmn bilmem. Bnm dondrulmusımda kalmadı bi tane embryom 5. Gnü görebldi o yüzden de stresm fazla bu da tutmazsa sil bastan olacak. Gecen seneki tüo bebegmde de aynı seyi yasadm. Snde dondrlmus varmı cnm

Aynen canım bende öyleyim beklemek çok Zor benım dondurulmus bu tedavim 5 tane daha var ama inş rabbimin izniyle gerek kalmaz ilk 2 sı tutmadı şimdi yine 2 tane koyuldu hakkımızda hayırlısı olsun

Aynen canım bende öyleyim beklemek çok Zor benım dondurulmus bu tedavim 5 tane daha var ama inş rabbimin izniyle gerek kalmaz ilk 2 sı tutmadı şimdi yine 2 tane koyuldu hakkımızda hayırlısı olsun
İnş bi daha gerek kalmaz cnm ama yinede sanslısın dondrlmusun var iğne opu fln bastan ugrasmayacaksn. Bnm gözümde büyüyor her tedavide 5 embryo olusuyr ve 1 tanesi blast oluyr rezerv düşük bnde. Tek atımlık kursunum var inş bu yavrum tutunur test günün nezmn

Evet cnm bana taze transfer yapılamıyor ohss oluyorum Pkodan dolayı oyuzden donduruldu rabbim nasıp ederse herşey olur tek bir embrıyoya ıhtıyac var cnm olucak inş rabbım dualarımızı kabul edıcek hayırlısıyla. 4 aralık test günüm

Hayırlı olsun canım transferın inş hayırlı haberler alırsın

Aynı gün transfer olmusuz cnm bnmde 4 aralık test tarıhım ama bn 3 aralıkta verecgm kan. 5. Gün embrıyosumu senınkıde

Bnmde 4 aralık bzm merkez transfer snrası 9. Gun test istyr

Aynen bnde oyle karmaşık duygular içindeyim bnm de 2.günüm ama bi ümitsizliğe var genel olarak bnde niye bilmiom

Aynen bnde oyle karmaşık duygular içindeyim bnm de 2.günüm ama bi ümitsizliğe var genel olarak bnde niye bilmiom
Bu genel ruh hali herhlde cnm pozitf olacagına kaptramıyoruz kendimizi korkularmız daha agır basıyor. Pozitf alanlarda eminim bu duyguları yaşadılar. Bircogumuzum yüzü gülecek buna eminim gecen sene yüzü gülmeyenlerden olmustum negatf sonuc beni bulmustı sanki yine öyle olacak gbi hissedyrm bazen.

hoşgeldiniz arkadaşım rabbim yüzünü güldürsün
4 veya 5. arkadaşımızsın bu sayfada cumartesi transfer olan
inşallah güzel haberler verirsiniz 4-5 aralıkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…