- 7 Şubat 2013
- 395
- 230
- 123
- 46
- Konu Sahibi floransa17
-
- #14.141
Yok canım benim cuma vericem kanı bari kanda sabırlı olayım dedim :)Canim baktirdin mi kan degerlerine insallah cok iyi birbdeger cikmistir
Kacinci gundesin bugun? Idrarda ciktiysa kanda da zaten cikardiYok canım benim cuma vericem kanı bari kanda sabırlı olayım dedim :)
Drun bir şey dedi mi canım. Belki bundan sonrası şaşırtır ne diyeyim bilmiyorum belirsizlik zor biliyorumKIzlar bnm degerlerim saglikli artmiyor
7. Gun 67
9. Gun. 103
11. Gun. 131 cikti.
Sanirim olmayacak cok uzgunum
Doktorun donmesini bekliyrz cnmDrun bir şey dedi mi canım. Belki bundan sonrası şaşırtır ne diyeyim bilmiyorum belirsizlik zor biliyorum
İdrarda 6. Gün baktım bi kaç tane :) bugün de 8. Günüm merkezin verdiği tarih de cumartesi yani 9 aralık.. cuma günü serum için gidicem hastaneye o zaman veririm demiştim kuzum bakalım nasıl bir değer çıkacakKacinci gundesin bugun? Idrarda ciktiysa kanda da zaten cikardi
Tekrarlamanı ister büyük ihtimalle canım ilk zamanlar düzensiz yükseliş oluyor bazı kişilerde inşallah düzenli giderDoktorun donmesini bekliyrz cnm
Cuma cagirdilar hem kan testi hem muayeneye ama riskli gozukuyr dediler istedkleri gbi artmiyorTekrarlamanı ister büyük ihtimalle canım ilk zamanlar düzensiz yükseliş oluyor bazı kişilerde inşallah düzenli gider
Cuma ikimiz için de büyük gün olacak desene inşallah hayırlı haberler alırızCuma cagirdilar hem kan testi hem muayeneye ama riskli gozukuyr dediler istedkleri gbi artmiyor
INs cnm her asamasi nekdr zor. Bnm pek umudum yok suana kdrki gidisata bakinca ama ins yinede iyi hbrler alirzCuma ikimiz için de büyük gün olacak desene inşallah hayırlı haberler alırız
Nasip canım Allah büyük belki bir mucize olur olmaz dediğimiz oluverir dua edelim elimizden geldiğinceINs cnm her asamasi nekdr zor. Bnm pek umudum yok suana kdrki gidisata bakinca ama ins yinede iyi hbrler alirz
Tek siginagimiz dua ztn cnm elden brsy gelmiyor hayirlisysa olsunNasip canım Allah büyük belki bir mucize olur olmaz dediğimiz oluverir dua edelim elimizden geldiğince
Ebet canım Allah biliyor uğraşı didiniyoruz tedbir bizden takdir ondan hayırlısını versin inşallahTek siginagimiz dua ztn cnm elden brsy gelmiyor hayirlisysa olsun
Hadi insallah guzel haberlerini aliriz canim.. cok dua edecegim..İdrarda 6. Gün baktım bi kaç tane :) bugün de 8. Günüm merkezin verdiği tarih de cumartesi yani 9 aralık.. cuma günü serum için gidicem hastaneye o zaman veririm demiştim kuzum bakalım nasıl bir değer çıkacak
Sağol bitanem ilk buraya yazıcam hayrlı haberler inşallahHadi insallah guzel haberlerini aliriz canim.. cok dua edecegim..
Merhaba hayırlı olsun hayatım benim 11.gun 875 di sonuç ikizMrb kızlar bugün transferimin 11.günü test 750 çıktı çok yüksek değilmi sabahtan beri bakıyorum bu kadar yüksek çıkan yok normal mi anormal midış gebelik olmasından korkuyorummm
Mrb cnm ya 2tane kondu 5 gün embriyosu ikiz olduğuna inanamıyorum öyle mutlu ettin ki bni sabahtan beri diş gebelik düşüncesi ile dolanio duruyom elimde olmadan .allah bağışlasın yavrularını kucağına almayı nasip etsin insMerhaba hayırlı olsun hayatım benim 11.gun 875 di sonuç ikizeger 2 embriyo transfer edildi ise hadi hayırlı olsun ikizler gebeliktir
Mrb cnm ya 2tane kondu 5 gün embriyosu ikiz olduğuna inanamıyorum öyle mutlu ettin ki bni sabahtan beri diş gebelik düşüncesi ile dolanio duruyom elimde olmadan .allah bağışlasın yavrularını kucağına almayı nasip etsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?