- 18 Eylül 2016
- 609
- 1.798
- 63
- Konu Sahibi floransa17
-
- #14.401
Canım benim de dün oldu transferim kasıklarımda ağrı var genellikle sağ tarafta benimde sende transfer sonrası ve ertesi günü lekelenme oldu mu hiç ?
Benimde test tarihim 21 aralık Rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün inş.
Canım yanlış anlamışım sanırım pardon 5.gün transferi yapıldı bana
3 gün var aramızda
Umarım peşpeşe pozitif görürüz.
Bende hiç lekelenme olmadı,jelin geri dönüşünde bile renk değişikliği yok henüz.
Senin minikler hangi tarafa bırakıldı biliyor musun ?
Anladım canım... Hayırlı haberlerle inşaAllah canımBende geçen hafta çarşamba oldum canım. 2. Gün embriyosuydu
Aynen ilk sen pozitif haberini alıcaksın inş. Sonra darısı bana olsunbende dün oldu lekelenme bugünde hafif olunca korktum hemşireye sordum da normal dedi inş dediği gibi sıkıntı yoktur.
Canım ben transfer zamanı özellikle sordum onu bana tam ortadalar dendi sağ da yada solda diye bişey denmedi. Dün sol kaşığımda ağrı vardı bugünde sağ tarafta dolaşıp duruyorlar herhalde sabit mı kalıyorlar bi bölgede İnan bilmiyorum
İnşallah canım benim olmazsada moral bozmak yok anlaştık mı
Benim rezerv sıkıntım vardı canım.3 yumurta dan 1 ı çok güzel döllendi. Aynı şekilde sr bana öyle dedi anne rahmi en iyi yer. İçime sindi... transfer esnasinda herseyin iyi olacağına inandim..sende öyle yap inan...belirti arayıp strese sokma vucudunu. İlla olacak diye bişi yok. İnşallah hersey güzel olacakMaşaAllah canım ne güzel. İnşaAllah banada görmek nasib olur :) ediyorum canım. Meryem suresinide okuyorum hergün... Rabbime kaldı herşey...
Canım ben pkoluyum. 5-6 yumurta gelişti 2 si dolu çıktı. Döllendirdiler 2 sinide güzel gidiyo kaliteli dediler embriyolar anne rahminde daha güzel gelişir dediler o yüzden yerleştirdiler...
Sizde neden 2. Gün canım?
2. Gun yada 3. Gun transferi neye gore belirleniyor canim benimde bugun 3. Gun du yarin pgt den saglikli gelirse transfer olucakBenim rezerv sıkıntım vardı canım.3 yumurta dan 1 ı çok güzel döllendi. Aynı şekilde sr bana öyle dedi anne rahmi en iyi yer. İçime sindi... transfer esnasinda herseyin iyi olacağına inandim..sende öyle yap inan...belirti arayıp strese sokma vucudunu. İlla olacak diye bişi yok. İnşallah hersey güzel olacak
Yok canım ya aramıyprum öyle belirti zaten kendini gösteriyo. Ben durupta vücudumu dinlemiyorum hiç acaba nerem ağricak falan diye... İnşaAllah canım bekliyoruz bakalım dua et banada :)Benim rezerv sıkıntım vardı canım.3 yumurta dan 1 ı çok güzel döllendi. Aynı şekilde sr bana öyle dedi anne rahmi en iyi yer. İçime sindi... transfer esnasinda herseyin iyi olacağına inandim..sende öyle yap inan...belirti arayıp strese sokma vucudunu. İlla olacak diye bişi yok. İnşallah hersey güzel olacak
Saol canım peşpeşe sonuçları alıcaz inş. Sende pozitif sonucu alırsın hiç düşünme 2. Gün embriyosuydu die çok arkadaşımız var burda ikinci gün embriyosu ile hamile kalan. Hakkımızda hayırlısı olsun
Az yunurtasi çıkan hastalarda zaten başka yumurta yok onuda 3.güne 5.güne bekletirken riske sokmak istenmiyor. Şu mantık 1 tane yumurta var şayet bekletileksede en iyi lab. Ortamı anne rahmidir diyerekten transfer ediliyor. Aslında hersey bahane sunhayatta hersey nasip kısmet.2. Gun yada 3. Gun transferi neye gore belirleniyor canim benimde bugun 3. Gun du yarin pgt den saglikli gelirse transfer olucak
İnşallah canım Allah gonlunuZe göre versin... güzel haberlerini bekliyorum. Pozitif olmayı unutma bu çok önemli canımYok canım ya aramıyprum öyle belirti zaten kendini gösteriyo. Ben durupta vücudumu dinlemiyorum hiç acaba nerem ağricak falan diye... İnşaAllah canım bekliyoruz bakalım dua et banada :)
Misal ben :) hersey bahane aslında. Olacağı varsa her türlü oluyor. Yeterki umudumuzü kaybetmeyelim Allaha bırakalım..Allah en doğrusunu en güzelini biliyor..Saol canım peşpeşe sonuçları alıcaz inş. Sende pozitif sonucu alırsın hiç düşünme 2. Gün embriyosuydu die çok arkadaşımız var burda ikinci gün embriyosu ile hamile kalan. Hakkımızda hayırlısı olsun
İnşallah canım Allah gonlunuZe göre versin... güzel haberlerini bekliyorum. Pozitif olmayı unutma bu çok önemli canım
Opuyu yeni mi oldn cnm yumurtalıklar uyarıldgı için agrılar olblyr ilaçlarda yapabiliyormusya bişey soracam benim transferime 1 hafta var ilac kulaniyorum ama kasıklarımda acayip ağrı var neden acaba bilgi verirseniz sevinirim
Canım patatesi yıka kabuğuyla dilimle 10 dk buzdolabına koy üst kata sonra gözlerine doğru sar başına şakakların da dahil hiç bişeyin kalmaz inşallahArkadaşlar parol içebilir miyim sizce inanılmaz bir migren agrım var? Transferimin 6. Günü
Genetik testlerimizi yaptrmıstık cnm onda sorun cıkmadı. Bizde sperm ve yumurta kalitesnde sıkıntı var sanrm ki embriyolar ii gelişemyr. Doktruma soracagım havuz yontemını en azndan birkaç ay ii embrıyo toparlayalım ve pgt ye gitsn bakalım ne diyecekCanm üst üste düşük ya da daha ileri kayıplarda eşlerden kan alınıp herhangi bir kromozom sorunu ya da başka bir sorun var mı diye bakılıyor.Eger sorun saptanırsa bir sonraki tüp bebek denemesinde embriyolara pgt yöntemi uygulanarak sağlıklı embriyolar seçilip transfer ediliyor.Yumurta rezervin azsa heleki pgt yaptiracaksan kesinlikle havuz yöntemi uygulasinlar canm.Yine druna git bir bak o ne dicek?Rabbim emeklerimizi araya vermesin inşallah..
Çok sağol canım denicemCanım patatesi yıka kabuğuyla dilimle 10 dk buzdolabına koy üst kata sonra gözlerine doğru sar başına şakakların da dahil hiç bişeyin kalmaz inşallah
Cok sagol cnm bilgi için. Peki doktr nasıl bir açıklama yapıyor 5. Güne 1 embriyonun gelmesi hakkında. Yumurta kalitesine mi baglıyor sperme mi? Bizlerin işi daha zor her toplamada bir embriyo olusuyr. Peki ilaç dozun nasıl? Bazen klomen verdiklerini ve yumurta kalitesnin daha ii oldgunu okudum. Az doz ilaçla yumurta daha dogal gelişyr daha saglıklı embriyo olısyor galiba. Ztn cok ilaçta verse topladıkları yumurtanın bi faydasını göremeyrz kı.Meraba cnm ben denizlide tedavi oluyorum esimle ikimizde talesemi tasiyiciyiz dogacak bebegin %25 hasta olma ihtimali vardi 1 sene riske girdik dogal yolla olmadi meger spermler de cok azmis tupe basladik doktorum pgt onerdi ilk tedavimde 12 yumurta toplandi biz 4-5 tane gelir umuduyla basladik ama 5. Gune 1 tane gelince havuz onerdiler cunku pgt icin 12 embriyoya kadar fiyat sabitti doktorumda biriktirelim 4-5 tane olunca gonderelim dedi cunku ordanda elencekler tutmassa veya 2. Cocuk icin geride donmusun olsun dedi o yuzden 2. Opu yapildi bu sefer 6 yumurtada 5. Gune 1 tane geldi bu ay sonu 3. Opu yapilacak bakalim hakkimizds hayirlisi kac gelcek merak ediyoruz benimde rezervim cok iyi oldugu soylenemez bizim icin en guzel yontem havuz doktoruna danis muhakkak
Canim benim 15 yumurtadan 4 dollemis hayirlisi insallahAz yunurtasi çıkan hastalarda zaten başka yumurta yok onuda 3.güne 5.güne bekletirken riske sokmak istenmiyor. Şu mantık 1 tane yumurta var şayet bekletileksede en iyi lab. Ortamı anne rahmidir diyerekten transfer ediliyor. Aslında hersey bahane sunhayatta hersey nasip kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?