Aşılama 2017 eylül-ekim aşılama yaptiracak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar aşıla sonrası hasta olan ayeşi çıkan var mı. Çok hastayım dra msj attım günde 3 defa 2ser tane parol al dedi çok geldi bana ne yapsam bilemedim off

Kızlar aşıla sonrası hasta olan ayeşi çıkan var mı. Çok hastayım dra msj attım günde 3 defa 2ser tane parol al dedi çok geldi bana ne yapsam bilemedim off
Aşılama yapilirken cikti benimde gozlerin kanlandi yuzum kizardi gerildm biraz ondan mi oldu bilmiyorum ama simdide bel agrim var uzandim dinleniyorum

Bir tane parolla dene önce yani günde üç defa bir tane iç baktın iyi geliyor ve yetiyor öyle kullan.

Canım çok çok sevindim senin adına ❤❤ inşallah bizlere de nasip olur belirtilerin nelerdi sana farklı gelen bisey oldi mu
Saol canim insaAllah darısı size ya aslında hiç belirti yoktu aslında halada yok öyle şiddetli ağrılarımda olmadı suan sadece adet Ağrısi gibi ağrılarım var sadece dudağım çok kurumuştu böyle kabuk kabuk bide sanki çok değil ama biraz idrara sık cikiyodum onun dışında hiçbi belirti yoktu akıntı bile yoktu halada yok yanı belirti olmasını beklemeyin kişiden kişiye değişiyo sanırım insaAllah hepinize nasip eder Rabbim hep dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…