- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
darisi bana insallaaaah gozun aydin rabbim kucagina almayi nasip etsinAşılamanın 12. Gunu 37 kusurdu 14. Gün 151 çıktı canim
Amin çok saol isteyen herkeze versin Rabbimdarisi bana insallaaaah gozun aydin rabbim kucagina almayi nasip etsin
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin kaçıncı asilamaydiKızlar kan testim 151 olmus çok şükür insaAllah sizdende güzel haberler bekliyorum
Anladım hadi bakalım yarın belli olur korkma panik yokPko yok tatlım bende ya normalde de karnım var biraz ama bı sert geliyor yarın doktor konturolum var sanadece bende mi oluyor bereket ettim bide igneyi anlatan kadın biraz panik etti beni
Aşılama yapilirken cikti benimde gozlerin kanlandi yuzum kizardi gerildm biraz ondan mi oldu bilmiyorum ama simdide bel agrim var uzandim dinleniyorumKızlar aşıla sonrası hasta olan ayeşi çıkan var mı. Çok hastayım dra msj attım günde 3 defa 2ser tane parol al dedi çok geldi bana ne yapsam bilemedim off
Hayırlı olsun cnm ben grip oldum atesim çıkıyor ne yapcam bilmiyorumBu arada doktorum crione jel yazdi folik asite devam
Saol canim amin ilk asilamamdiHayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin kaçıncı asilamaydi
Bana da benzer bişey olmuştu ama geçti sonra ağrılı ve aşırı bir şişme değilse takilmaKızlar 4 gün bugün iğneye başlayalı karnım şişi yor sizde böyle bişey oldu mu
Bir tane parolla dene önce yani günde üç defa bir tane iç baktın iyi geliyor ve yetiyor öyle kullan.Kızlar aşıla sonrası hasta olan ayeşi çıkan var mı. Çok hastayım dra msj attım günde 3 defa 2ser tane parol al dedi çok geldi bana ne yapsam bilemedim off
Kızz niye gerildin o kadar senin ilk değildi di mi öyle biliyorumAşılama yapilirken cikti benimde gozlerin kanlandi yuzum kizardi gerildm biraz ondan mi oldu bilmiyorum ama simdide bel agrim var uzandim dinleniyorum
Ne güzel maşAllah bende yarın 2.yi olacagimSaol canim amin ilk asilamamdi
Ilac almamaya calis bol bol c vitamini al ve dinlenHayırlı olsun cnm ben grip oldum atesim çıkıyor ne yapcam bilmiyorum
Yok ilkti daha onceki iptal oldu islem yapilamadanKızz niye gerildin o kadar senin ilk değildi di mi öyle biliyorum
İnsaAllah hayırlı sonuçlar alırsınız sizde ben Meryem suresini çok okudum çok dua ettim dua herşeyin anahtarı Allah isteyen herkeze versinNe güzel maşAllah bende yarın 2.yi olacagim
Amin inşAllah fetih suresi okuyorum bendeİnsaAllah hayırlı sonuçlar alırsınız sizde ben Meryem suresini çok okudum çok dua ettim dua herşeyin anahtarı Allah isteyen herkeze versin
İnsaAllah hayırlı sonuçlar alırsınız sizde ben Meryem suresini çok okudum çok dua ettim dua herşeyin anahtarı Allah isteyen herkeze versin
Saol canim insaAllah darısı size ya aslında hiç belirti yoktu aslında halada yok öyle şiddetli ağrılarımda olmadı suan sadece adet Ağrısi gibi ağrılarım var sadece dudağım çok kurumuştu böyle kabuk kabuk bide sanki çok değil ama biraz idrara sık cikiyodum onun dışında hiçbi belirti yoktu akıntı bile yoktu halada yok yanı belirti olmasını beklemeyin kişiden kişiye değişiyo sanırım insaAllah hepinize nasip eder Rabbim hep dua ediyorumCanım çok çok sevindim senin adına ❤❤ inşallah bizlere de nasip olur belirtilerin nelerdi sana farklı gelen bisey oldi mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?