Aşılama 2017 eylül-ekim aşılama yaptiracak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
idrar yaptım ama erken gebelik testlerinden hassas olanlardan
kocaman bir tek çizgi çıktı

Cnm burda biri yazmıştı erken gebelik testi yapmış çıkmamız 2 TL test almış onda çıkmış seni heves lendirmek istemem ama erken gebelik test tam bir hikâye ben ucuz testlerden yapmıştım betam 7 faln di çıktı teste düşün yani evde yaptım testi ertesi gün kan verdim beta 10 çıktı

bakalım zaten ıkı gun snr regl gunum az daha bekleyeyım

Maşallah senin yumurtalarin da eşinin degerleri de cok iyi.. inşallah hayirli saglikli hamilelik gecirirsin saglikla kucagina alırsın yavrunu..

canım hiç değişiklik var mı sende.... ne zaman tahlil yaptıracaksın ben bugün erken gebelik testi sipariş verdim gelecek cumartesi yapmayı düşünüyorum ama adet olacağım galiba karnım ağrıyor
Canim adet ağrısıyla birebir hamile kalincada aynısını cekiyosun ben hamile olduğumu öğrendiğimde okadar çok agriyoduki ama birebir adet Ağrısi olucam sanıp uzuluyodum ama olmadim adet ağrıları seni korkutmasın hatta aşılama yapılınca adet olana kadar hafif hafif adet ağrılarıda yaşanıyo insaAllah seninkide gelmez bebeğin gelir :)

Inşallah canım Allah dualarımızı geri cevirmesin bebeğimiz gelsin artık normalde adete 4 5 gün kala hissederdim böyle şancı falan erken olunca korktum :-( inş bebektir

Inşallah canım Allah dualarımızı geri cevirmesin bebeğimiz gelsin artık normalde adete 4 5 gün kala hissederdim böyle şancı falan erken olunca korktum :-( inş bebektir
Korkma canim içini ferah tut bol dua et bende adet sancısından başka belirti Yok halada öyle insaAllah senin ağrında bebektendir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…