Sag tarafimda yumurta vardi o catladi. Hic belirti yoktu bugun sag kasigim baya agriyo. Ilk asilamada cok belirti vardi her gun kasik agrisi, bel agrisi, goguslerde agri ve büyüme, susuzluk, uyku. Ama tutmadi. Bu defa da hicbiri yok. Erken ama teste ben öteki sali düşünüyorum kan testini.. benim düşük sansim esimin degerleri baya düştü benimde sol tüpüm kapali, rahimde baya düzensizlik var. Hakkimizda hayirlisi. Adet sancisi icin cok erken. Sende belirti var mi?canım hiç değişiklik var mı sende.... ne zaman tahlil yaptıracaksın ben bugün erken gebelik testi sipariş verdim gelecek cumartesi yapmayı düşünüyorum ama adet olacağım galiba karnım ağrıyor
Yok canım ben de bişey eşim çok hevesleniyor inş olurda onu üzmem :'( sürekli soruyor iyi misin diyeSag tarafimda yumurta vardi o catladi. Hic belirti yoktu bugun sag kasigim baya agriyo. Ilk asilamada cok belirti vardi her gun kasik agrisi, bel agrisi, goguslerde agri ve büyüme, susuzluk, uyku. Ama tutmadi. Bu defa da hicbiri yok. Erken ama teste ben öteki sali düşünüyorum kan testini.. benim düşük sansim esimin degerleri baya düştü benimde sol tüpüm kapali, rahimde baya düzensizlik var. Hakkimizda hayirlisi. Adet sancisi icin cok erken. Sende belirti var mi?
Neden olduğunu bilmiyorum ama bende de bunların hepsi var ben progestan kıllanmadım sanırım çatlatma iğnrsinden ağrılar ve iştahKızlar Merhaba kaç gündür yoktum işe gidip geliyorum yorgunluktan bu ilaçlardan resmen biktim bir sıkıntı var 2 gündür beyaz katı kıvamda akintim var ve göğüslerim patlamak üzere yeşil damarlar var adet sancısı mi anlamadım bide asiri yemek yiyorum kafama takılan acaba bu akıntıyı progestan fitil den mi kaynaklanıyor yoksa gebelik belirtisi mi bilen varmi
Bilmiyorum ki cnm test yapmayı düşünmüyor musunBugün 12.günüm hala catlatma iğnesinin etkileri olurmu ki
Maşallah ne mutlu sana eşin ilgileniyo..Yok canım ben de bişey eşim çok hevesleniyor inş olurda onu üzmem :'( sürekli soruyor iyi misin diye
Canım o akıntı fitilden kaynaklı bende crinone jel kullanıyorum kalıntılar akıntıyla beraber geliyorKızlar Merhaba kaç gündür yoktum işe gidip geliyorum yorgunluktan bu ilaçlardan resmen biktim bir sıkıntı var 2 gündür beyaz katı kıvamda akintim var ve göğüslerim patlamak üzere yeşil damarlar var adet sancısı mi anlamadım bide asiri yemek yiyorum kafama takılan acaba bu akıntıyı progestan fitil den mi kaynaklanıyor yoksa gebelik belirtisi mi bilen varmi
Sağol canım inşallah hamileyimdir de boşa gitmezMaşallah ne mutlu sana eşin ilgileniyo..
Akinti hariç aynı şeyleri yaşıyoruz benim iğnenin 9. Günü bence artık onun etkisi değil bu. Fitil şeklinde kullaniyosan o akintini değiştirebilir. İnşallah hamileyizdir ya bı daha ugrasmayizKızlar Merhaba kaç gündür yoktum işe gidip geliyorum yorgunluktan bu ilaçlardan resmen biktim bir sıkıntı var 2 gündür beyaz katı kıvamda akintim var ve göğüslerim patlamak üzere yeşil damarlar var adet sancısı mi anlamadım bide asiri yemek yiyorum kafama takılan acaba bu akıntıyı progestan fitil den mi kaynaklanıyor yoksa gebelik belirtisi mi bilen varmi
Naptin varmi gelen giden merak ettim senibakalım zaten ıkı gun snr regl gunum az daha bekleyeyım
Hay Allah yaBata 4 gün var adet oldum aşılamadan sonra bu kadar erken gelmesi normal mi şuan çok moralim bozuk yarın kan testi vercektim gerek kalmadı
Bugün 13. Gün kahverengimsi ama yoğun geliyor üstüne görme gibi değil yaniHay Allah yaasilamanin üstünden kaç gün geçti ? Bildiğin adet gibi mi yoksa az akınti mi?
Canım benim asilamanin 8. Günü aşırı bir iştah açılması ve yine aşırı bir göğüs ağrısı var. Asilamadan sonra söylediğin gibi kasik ağrısı olmuştu bende deArkadaşlar benimde 3.gunum asilamadan sonra ilk gun asiri agrim oldu ikinci gun sadece kasigimda agri vardi bugunse sabah mide bulantisi ve karin agrisiyla uyandim ara ara batmalar oluyor folik asit ve crinone jele devam ediyorum kendimi yormamaya calisiyorum bende durumlar böyle siz neler yapıyorsunuz
Test gunun ne zaman kanama ya da lekelenme yasadinmi birde progesteron ilaci kullaniyormusun ben jel kullaniyorum akinti oluyor da ins normaldirCanım benim asilamanin 8. Günü aşırı bir iştah açılması ve yine aşırı bir göğüs ağrısı var. Asilamadan sonra söylediğin gibi kasik ağrısı olmuştu bende de
Progestan hap kullanıyorum fitil istemedim . Ama herkes fitilin akıntı yaptığını söylüyor bence de normal fazlası atılır onun. Lekelenme falan hiç olmadı test gunum perşembe bakalım ne çıkacakTest gunun ne zaman kanama ya da lekelenme yasadinmi birde progesteron ilaci kullaniyormusun ben jel kullaniyorum akinti oluyor da ins normaldir
Benimde 26 prs bende sabirsizlaniyorumProgestan hap kullanıyorum fitil istemedim . Ama herkes fitilin akıntı yaptığını söylüyor bence de normal fazlası atılır onun. Lekelenme falan hiç olmadı test gunum perşembe bakalım ne çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?