Valla bizde ayniyiz daha sonuca ulasmadan tup bebek merkezlerini arastiriyoruz bir yandan para biriktirmeye calisiyoruz aileden de kimsenin haberi olmadigi icin destek beklemiyoruz birlikte ustesinden gelmeye calisiyoruz her ay sonu yapilan testler olumsuz cikinca aglama krizindeyken buluyorm kendimi ertesi gun bismillah deyip yeniden dogruluyorum yeri geliyor esimde benimle birlikte goz yasi dokuyor yeri geliyor kiziyor biz kendimizi hazir hissetsekde allah oyle gormuyor hayirlisi değilmiş demekki bize vermiyor bizimde imtihanimiz bu isyan etme dua et diye diyerek beni dustugum yerden kaldiriyor ama bu kez ikimizde oyle kaptirdik ki kendimizi isim düşünmeye falan basladik :) ins rabbim ol der de bizimle olur sayet olumsuz olursa bu kez ikimizde baya yiprancak gibiyiz rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsinselam canım
benım eşim seyehatteydi ikinci olumusuzu da öğrendiğimde
ben watsaptan yazdım , o da üzgünsün olumusuz galiba dedi.
ve ertesı gun döndü eve
biz iki gun boyunca bu konuyla ılgılı hıc konusmadık.
o da ben de konusunu cok acmıyoruz.
sanırım olumsuz olunca boyle oluyor
umarım sen guzel haberler alırsın
ben tüp bebek sürecine baslıyorum sanırım
çok acayip hissediyorum kendimi ve de çaresiz
yarın dr randevum var bakalım
evet canim aşılamanın 11. Günü pozitif çıkmaya başladı 12. Günde kan varmıştım silik çizgiydi ama görünüyoduİdrar testin mi pozitif çıkmıştı? Nasıldı rengi koyu mu
çok zormuş vallaValla bizde ayniyiz daha sonuca ulasmadan tup bebek merkezlerini arastiriyoruz bir yandan para biriktirmeye calisiyoruz aileden de kimsenin haberi olmadigi icin destek beklemiyoruz birlikte ustesinden gelmeye calisiyoruz her ay sonu yapilan testler olumsuz cikinca aglama krizindeyken buluyorm kendimi ertesi gun bismillah deyip yeniden dogruluyorum yeri geliyor esimde benimle birlikte goz yasi dokuyor yeri geliyor kiziyor biz kendimizi hazir hissetsekde allah oyle gormuyor hayirlisi değilmiş demekki bize vermiyor bizimde imtihanimiz bu isyan etme dua et diye diyerek beni dustugum yerden kaldiriyor ama bu kez ikimizde oyle kaptirdik ki kendimizi isim düşünmeye falan basladik :) ins rabbim ol der de bizimle olur sayet olumsuz olursa bu kez ikimizde baya yiprancak gibiyiz rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
Canim umutlandırmak istemem seni ama benimde böyle çıkmıştı insaAllah bebeğin seninledirKızlar bugün testi de pozitif çıktı iğnenin 11. Günü bitiyor artik
umutlanmali miyim?
Şu koyu gözüken bugünün testi üstteki silik dünün testi
https://i.hizliresim.com/mJ4r82.jpg
Gunes0527
Canim umutlandırmak istemem seni ama benimde iğnenin 12 böyle çıkmıştı insaAllah bebeğin seninledir
Aşılamanın Kaçıncı gününydü canım 11. Günümde benimde negatifKızlar nasilsiniz ben aksamustu dayanamayip ucuz test alip yaptim koca bir negatif gordum yarin sabah asıl test gunum ama şimdiden tükendim bile hiç umudum yok sizde durumlar nasil
Cnm kullandığın testin markası ne acabaKızlar bugün testi de pozitif çıktı iğnenin 11. Günü bitiyor artik
umutlanmali miyim?
Şu koyu gözüken bugünün testi üstteki silik dünün testi
https://i.hizliresim.com/mJ4r82.jpg
Gunes0527
Hayırlısı canım üzülme belki kanda çıkar... bende 3. Aşılama için iğneye başladım elimde ilaç var diye buda olmazsa artık tüpe başlıcaz sanırımKızlar nasilsiniz ben aksamustu dayanamayip ucuz test alip yaptim koca bir negatif gordum yarin sabah asıl test gunum ama şimdiden tükendim bile hiç umudum yok sizde durumlar nasil
10. Gün kullandığım laboquick 11. Gün miratech bugün de alcm ne marka çıkarsa onumeCnm kullandığın testin markası ne acaba
Ayy kizilcikk hadi insallah yaa insallahhh oldu bence seninki burda da paylas testi yapinca cok mutlu oldum valla insallah benimde tutar umut oldun10. Gün kullandığım laboquick 11. Gün miratech bugün de alcm ne marka çıkarsa onume
Valla olduysa bile sevinemiyorum çok adet sancıları var oksurugum var istemsiz bişey olacakmış gibi geliyor bana.Ayy kizilcikk hadi insallah yaa insallahhh oldu bence seninki burda da paylas testi yapinca cok mutlu oldum valla insallah benimde tutar umut oldun
Olmaz sen sakin kotu dusunme iyi dusun iyi olsun zaten dusuk olacagi zaman agri birden oluyor bende hamile oldugumu ogrenmistim ocak ayinda 1 hafta sonra ani bir karin agrisi ile kanama basladi dusuk oyle yavas yavas olmuyor ki cnm kotuyu cekme sen olacak insallahValla olduysa bile sevinemiyorum çok adet sancıları var oksurugum var istemsiz bişey olacakmış gibi geliyor bana.
Canim adet sancıları seni korkutmasın çok çok normal adet sancisiyla ayni birebir ben hamile olduğumu öğrendiğime halde adet olucam kesin diodum sen bunlari düşünme İnsaAllah istediğin sonucu alırsın :)Valla olduysa bile sevinemiyorum çok adet sancıları var oksurugum var istemsiz bişey olacakmış gibi geliyor bana.
Hayırlısı canım üzülme belki kanda çıkar... bende 3. Aşılama için iğneye başladım elimde ilaç var diye buda olmazsa artık tüpe başlıcaz sanırım
Dünkü kan sonucum 48 cikti. Şuan bulantı nedeniyle yataklara düştüm iş yerimden izin aldim. Akşam kendi druma gitcem canım galiba oldu bu seferCanim adet sancıları seni korkutmasın çok çok normal adet sancisiyla ayni birebir ben hamile olduğumu öğrendiğime halde adet olucam kesin diodum sen bunlari düşünme İnsaAllah istediğin sonucu alırsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?