Aşılama 2017 eylül-ekim aşılama yaptiracak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Valla bizde ayniyiz daha sonuca ulasmadan tup bebek merkezlerini arastiriyoruz bir yandan para biriktirmeye calisiyoruz aileden de kimsenin haberi olmadigi icin destek beklemiyoruz birlikte ustesinden gelmeye calisiyoruz her ay sonu yapilan testler olumsuz cikinca aglama krizindeyken buluyorm kendimi ertesi gun bismillah deyip yeniden dogruluyorum yeri geliyor esimde benimle birlikte goz yasi dokuyor yeri geliyor kiziyor biz kendimizi hazir hissetsekde allah oyle gormuyor hayirlisi değilmiş demekki bize vermiyor bizimde imtihanimiz bu isyan etme dua et diye diyerek beni dustugum yerden kaldiriyor ama bu kez ikimizde oyle kaptirdik ki kendimizi isim düşünmeye falan basladik :) ins rabbim ol der de bizimle olur sayet olumsuz olursa bu kez ikimizde baya yiprancak gibiyiz rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

çok zormuş valla
ben de bu sefer cok yıkıldım
ıkıncı asılamada umudum vardı ama olmadı ıste
allah hepımızın yardımcısı olsun
sağlıkla kolaylıkla guzel bebişler nasip etsın ınsallah

Kızlar nasilsiniz ben aksamustu dayanamayip ucuz test alip yaptim koca bir negatif gordum yarin sabah asıl test gunum ama şimdiden tükendim bile hiç umudum yok sizde durumlar nasil

Kızlar nasilsiniz ben aksamustu dayanamayip ucuz test alip yaptim koca bir negatif gordum yarin sabah asıl test gunum ama şimdiden tükendim bile hiç umudum yok sizde durumlar nasil
Aşılamanın Kaçıncı gününydü canım 11. Günümde benimde negatif

Hayırlısı canım üzülme belki kanda çıkar... bende 3. Aşılama için iğneye başladım elimde ilaç var diye buda olmazsa artık tüpe başlıcaz sanırım

Ayy kizilcikk hadi insallah yaa insallahhh oldu bence seninki burda da paylas testi yapinca cok mutlu oldum valla insallah benimde tutar umut oldun
Valla olduysa bile sevinemiyorum çok adet sancıları var oksurugum var istemsiz bişey olacakmış gibi geliyor bana.

Valla olduysa bile sevinemiyorum çok adet sancıları var oksurugum var istemsiz bişey olacakmış gibi geliyor bana.
Olmaz sen sakin kotu dusunme iyi dusun iyi olsun zaten dusuk olacagi zaman agri birden oluyor bende hamile oldugumu ogrenmistim ocak ayinda 1 hafta sonra ani bir karin agrisi ile kanama basladi dusuk oyle yavas yavas olmuyor ki cnm kotuyu cekme sen olacak insallah

Canim adet sancıları seni korkutmasın çok çok normal adet sancisiyla ayni birebir ben hamile olduğumu öğrendiğime halde adet olucam kesin diodum sen bunlari düşünme İnsaAllah istediğin sonucu alırsın :)

Hayırlısı canım üzülme belki kanda çıkar... bende 3. Aşılama için iğneye başladım elimde ilaç var diye buda olmazsa artık tüpe başlıcaz sanırım

Günaydın kuzum test sonucum negatif çok sancim var adet olucam sanırım ayın 20 si adet günüm ama ben bir daha burda tedavi fln olmiycam ztn baştan ters işlem yaptılar herkes aynı şeyi söylüyor Almanyadaki doktorların umrunda değil internetten araştırdım en iyi yer Istanbul da Bahceci Tüp Bebek Merkezi orayı çok güzel diyorlar ama fiyatları hakkında yorum alamıyorum kaç gün sürer bilgisi olan var mı onu araştırıcam ama önce bir toparlanıp bu negatifi eşime nasıl söyliycem onu düşünüyorum o çok hevesliydi mahvolucak adam buda beni kahrediyor

Kızlar aşılamamın 12. Günü ve adet oldum erken olması dpğal mı

Canim adet sancıları seni korkutmasın çok çok normal adet sancisiyla ayni birebir ben hamile olduğumu öğrendiğime halde adet olucam kesin diodum sen bunlari düşünme İnsaAllah istediğin sonucu alırsın :)
Dünkü kan sonucum 48 cikti. Şuan bulantı nedeniyle yataklara düştüm iş yerimden izin aldim. Akşam kendi druma gitcem canım galiba oldu bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…