- 17 Şubat 2015
- 1.232
- 1.072
- 83
- 36
Canım ben de de aynı şeyler varArkadaşlar benimde 3.gunum asilamadan sonra ilk gun asiri agrim oldu ikinci gun sadece kasigimda agri vardi bugunse sabah mide bulantisi ve karin agrisiyla uyandim ara ara batmalar oluyor folik asit ve crinone jele devam ediyorum kendimi yormamaya calisiyorum bende durumlar böyle siz neler yapıyorsunuz
Benimde prs gunu yapildiCanım ben de de aynı şeyler varçarşamba günü yapılmıştı aşılamam
Yok normal zaten en fazla 2 bilemedin zorlasan 3 le yapiyorlar benim temmuzda sadece 1 tarafta 4den fazlaydi iptal oldu igneyi bile yapamadik gelisimi guzel ve iyiyse neden olmasın yaradana kalmış ötesiKızlar dün doktora gittim sol da 1 yumurta varmış 17m lik sagdakiler kucukmus çatlatma iğnesi ni gece 1.30 yaptım salı asilama var çok canım sıkıldı bir yumurtayı duyunca benim bı sorumda yok niye böyle oldu normal mı bu
Yok normal zaten en fazla 2 bilemedin zorlasan 3 le yapiyorlar benim temmuzda sadece 1 tarafta 4den fazlaydi iptal oldu igneyi bile yapamadik gelisimi guzel ve iyiyse neden olmasın yaradana kalmış ötesi
Benimde tek tarafta 1 yumurtam büyüdü bu sıkıntı değil üzülmeKızlar dün doktora gittim sol da 1 yumurta varmış 17m lik sagdakiler kucukmus çatlatma iğnesi ni gece 1.30 yaptım salı asilama var çok canım sıkıldı bir yumurtayı duyunca benim bı sorumda yok niye böyle oldu normal mı bu
Yaaa inş bebeğindir canım ben de heycanlandım şimdiKızlar bugün iğnenin 10. Günü doldu. Gebelik testi silik cikti. Sizce ?
Yap bence. Ama negatif çıkarsa hemen karalar bağlama. Bir ihtimal bebeğin kendini gosterebilirBenim aşılamamın 11. Günü olcak sabah evde test var yapsam mı diyorum çok mu erken sizce
Uff bilemiyorum akşam idrariydi bı de...Yaaa inş bebeğindir canım ben de heycanlandım şimdi
İnş iğne değildir erken gebelik mi yaptın normal test mi normalse alırsın yarın erken gebeliği ben bulamiyorum netten almam lazımUff bilemiyorum akşam idrariydi bı de...
Ama hala iğnenin etkisidir belki di mi?
Başka testim de yok ki yarın veya obur gün bakardım.
Bence bebektir canım kalmaz bu kadarKızlar bugün iğnenin 10. Günü doldu. Gebelik testi silik cikti. Sizce ?
Normal yaptim. Perşembeye kadar sabretcem galiba kan testi var o gunİnş iğne değildir erken gebelik mi yaptın normal test mi normalse alırsın yarın erken gebeliği ben bulamiyorum netten almam lazım
benim aşılamanın 11. Gününde pozitif çıkmıştı canim :)Benim aşılamamın 11. Günü olcak sabah evde test var yapsam mı diyorum çok mu erken sizce
Canim eğer iğnenin 10. Günüyse iğnenin etkisi olabilir yüksek ihtimalle ama aşılamanın 10. Günüyse pozitif olabilir ama iğne 11-12 Güney kadar silik çıkarıo maalesef ama insaAllah seninki hamileliktir :)Kızlar bugün iğnenin 10. Günü doldu. Gebelik testi silik cikti. Sizce ?
İdrar testin mi pozitif çıkmıştı? Nasıldı rengi koyu mubenim aşılamanın 11. Gününde pozitif çıkmıştı canim :)
selam canımGunaydin kizlar napiyorsunuz ne durumdasiniz eminim sizler de benim gibi iyi sonuca kendinizi hazirladiniz iste esime nasil soylesem aileme nasil haber versem hemen ultrasonda gormeye gitsem diye planlar yapiyorsunuz aslinda en mantiklisi stresten uzak kalmak icin belkide bunu yapiyoruz ancak olumsuza da kendimizi hazirlamamiz gerekiyor umutsuzluga kapilmak degilde darbeyi cok agir hissetmemek icin ben gun gectikce test gunum yaklastikca en cok esime nasil soylesem diye dusunur oldum olumlu ya da olumsuz sonucta bu isin ustesinden nasil gelebiliriz fikri ve deneyimi olan arkadaslardan tavsiye bekliyorum Rabbim hepimize çift cizgi gormeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?