Aşılama 2017 eylül-ekim aşılama yaptiracak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım ben de de aynı şeyler var çarşamba günü yapılmıştı aşılamam

Kızlar dün doktora gittim sol da 1 yumurta varmış 17m lik sagdakiler kucukmus çatlatma iğnesi ni gece 1.30 yaptım salı asilama var çok canım sıkıldı bir yumurtayı duyunca benim bı sorumda yok niye böyle oldu normal mı bu

Yok normal zaten en fazla 2 bilemedin zorlasan 3 le yapiyorlar benim temmuzda sadece 1 tarafta 4den fazlaydi iptal oldu igneyi bile yapamadik gelisimi guzel ve iyiyse neden olmasın yaradana kalmış ötesi

Yok normal zaten en fazla 2 bilemedin zorlasan 3 le yapiyorlar benim temmuzda sadece 1 tarafta 4den fazlaydi iptal oldu igneyi bile yapamadik gelisimi guzel ve iyiyse neden olmasın yaradana kalmış ötesi

Eşimde öyle gidiyor olcak olduktan sonra 1 taneneyle bile olur nasipse diyor hayırlı si Rabbimden insllh

Benimde tek tarafta 1 yumurtam büyüdü bu sıkıntı değil üzülme

Uff bilemiyorum akşam idrariydi bı de...
Ama hala iğnenin etkisidir belki di mi?
Başka testim de yok ki yarın veya obur gün bakardım.
İnş iğne değildir erken gebelik mi yaptın normal test mi normalse alırsın yarın erken gebeliği ben bulamiyorum netten almam lazım

Kızlar bugün iğnenin 10. Günü doldu. Gebelik testi silik cikti. Sizce ?
Canim eğer iğnenin 10. Günüyse iğnenin etkisi olabilir yüksek ihtimalle ama aşılamanın 10. Günüyse pozitif olabilir ama iğne 11-12 Güney kadar silik çıkarıo maalesef ama insaAllah seninki hamileliktir :)

Gunaydin kizlar napiyorsunuz ne durumdasiniz eminim sizler de benim gibi iyi sonuca kendinizi hazirladiniz iste esime nasil soylesem aileme nasil haber versem hemen ultrasonda gormeye gitsem diye planlar yapiyorsunuz aslinda en mantiklisi stresten uzak kalmak icin belkide bunu yapiyoruz ancak olumsuza da kendimizi hazirlamamiz gerekiyor umutsuzluga kapilmak degilde darbeyi cok agir hissetmemek icin ben gun gectikce test gunum yaklastikca en cok esime nasil soylesem diye dusunur oldum olumlu ya da olumsuz sonucta bu isin ustesinden nasil gelebiliriz fikri ve deneyimi olan arkadaslardan tavsiye bekliyorum Rabbim hepimize çift cizgi gormeyi nasip etsin

selam canım
benım eşim seyehatteydi ikinci olumusuzu da öğrendiğimde
ben watsaptan yazdım , o da üzgünsün olumusuz galiba dedi.
ve ertesı gun döndü eve
biz iki gun boyunca bu konuyla ılgılı hıc konusmadık.
o da ben de konusunu cok acmıyoruz.
sanırım olumsuz olunca boyle oluyor

umarım sen guzel haberler alırsın
ben tüp bebek sürecine baslıyorum sanırım
çok acayip hissediyorum kendimi ve de çaresiz
yarın dr randevum var bakalım

Günaydın benin asılama sonrası 11. Günüm testim negatif hakkımızda hayırlısı inş. Kendimi çok kaptırmamaya çalışıyordum zaten şok olmadım ama bi burukluk oldu tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…