- 17 Şubat 2015
- 1.232
- 1.072
- 83
- 36
Canım bu defa dr daha ilgili olur hem bedava yapacaklar bu tarz şeylerde dr birer aracıCanım ilk kez ilaç kullanıyorum asistanının hatası ve benim yumurtam normalde gelişiyor o yüzden bi aksilik var gibi görünmedi ama sarsıldım ilaçların telafuzları çok yakın olduğu için farklılık olabilir diye düşündüm. Aradılar bu ay ücretsiz yapalım kusura bakmayın bizim hatamız bir sürü laf ama hüvenim sarsıldı bir kere. Dr aslında çok ilgili hasta yoğunluğu fazla ama benim şanssızlığımı kader mi bilmiyorum. İyiki farkettim değilse bu ay yine aynı hata olacsktı bosa emek vercektim.
Onlar değil canım ben farkettim çok mahçup oldu dr'um ama işte eşimi zor ikna etmiştim şimdide güvensizlik oluştuCanım farketmeleri bile bişey bak ücretsiz de yapacaklarmış doktorunu ilgili görüyorsan devam et bence.
Canım doktora git bence en yakın zaman daKızlar kaç gündür yazamadım açıkçası uzak kalmak kafamı dağıtmak istedim ama takipteyim hamile olan arkadaşlar çok çok sevindim hepiniz için bilen arkadaşlar var çarşamba 15.günümdü idrar testim negatif cıktı bi daha da test yapmadım doktora da gitmedim progestanida biraktim ama hala adette olmadım göğüs acılarım geçti ara ara kasik ta agrilarim var bugün bisey fark ettim öğlenden beri 2 defa kahverengi akıntı gbi bisey var anlamadım ne yapmam lazım
Belki kistin olabilir basit kistlerden yani öyle olunca adet goremeyebilirsin ya da bir ihtimal geç döllenme vardır. Ya da progestan kaynaklı adet olamamissindir o durumda yakında olursun. En iyisini Dr bilirKızlar kaç gündür yazamadım açıkçası uzak kalmak kafamı dağıtmak istedim ama takipteyim hamile olan arkadaşlar çok çok sevindim hepiniz için bilen arkadaşlar var çarşamba 15.günümdü idrar testim negatif cıktı bi daha da test yapmadım doktora da gitmedim progestanida biraktim ama hala adette olmadım göğüs acılarım geçti ara ara kasik ta agrilarim var bugün bisey fark ettim öğlenden beri 2 defa kahverengi akıntı gbi bisey var anlamadım ne yapmam lazım
Canım senin kese göründü müTebrik ederim canim benimde 14. Gün 151 çıkmıştı bugünde 3800 du keseyi gördük çok şükür insaAllah sende görürsün :)
Evet canım o iğne pozitif gösteriyor genelde o iğneyi yaptırdıktan sonra 14 15 güne kesin etkisi geçiyorKızlar ben çatlatma iğnesi yapalı 6 gün oluyor bu iğne mı teste pozitifi gösteriyor kaç gün sonra geçiyor etkisi
Herkeste farklı canım maksimum 12. Güne kadar kalır etkisi. Benim 10. günde bitiyor mesela kimisinin 7-8Kızlar ben çatlatma iğnesi yapalı 6 gün oluyor bu iğne mı teste pozitifi gösteriyor kaç gün sonra geçiyor etkisi
Herkeste farklı canım maksimum 12. Güne kadar kalır etkisi. Benim 10. günde bitiyor mesela kimisinin 7-8
Evet canım o iğne pozitif gösteriyor genelde o iğneyi yaptırdıktan sonra 14 15 güne kesin etkisi geçiyor
Evet canim göründü haftayada kalp atışı icin gidicez insaAllah duyarızCanım senin kese göründü mü
Benimki 12. Günde tamamen geciyo herkezde farklı olabilir ama sende emin olmak icin 14-15. Günler yapabilirsinAsilamayi olduğum günden beri yapıyorum gün güne siliklesiyor elimde çok vardı test oyuzden yaptım yanlış almışım netten ovulasyon yerine gebelik geldi
Bizzat ben temmuz ayinda yaşadım cogul gebelik riski taşıdığı icin iptal edilirSelam kızlar sizlere bisey sormak istiyorum gecen ay bende aşılama tedavisine başladım igneleri falan kullandım son aşamaya gelince doktorum cok yumurtan var dedi ve aşılamayı iptal ettiyumurtanın cok olması iyi bişey degilmi kafama takıldı başka aranızfa böyle bişey yaşayan varmı acaba?
Hani tarifi baz alıyorsun canım son adet tarihinizi yoksa aşılama tarihini miEvet canim göründü haftayada kalp atışı icin gidicez insaAllah duyarız
Hani tarifi baz alıyorsun canım son adet tarihinizi yoksa aşılama tarihini mi
bu arada kaç kese göründü canım çoğul gebelik miEvet canim göründü haftayada kalp atışı icin gidicez insaAllah duyarız
Canım herkesin aşilma günü farklı oluyor kimi 13.gün kimi 16.gün yumurtanin gelişimine göre bakıp catlama ignesini veriyor. İlkinde erken gelişir 2.asilamada geç gelişir bu normal yani doktorun doğru yapiyodur merak etmeGünaydın kızlar benim size sormak istediğim 5.gün klomene başlayıp kaçıncı gününüzde aşılama oldunuz. Ben yanlış ilaç olayından sonra fazlaca sorgular oldum geçen ay 3.gün başlayıp 13.gün aşılamam olmuştu bu ay 5.gün başlattı 13 gün yumurtalara bakmak için çagırdı o gün çatlatma iğnesi verip 15.gün aşılama yapacagını düşünüyorum. Sizde de böyle mi ilerledi.
Asilamada değil de klomen tedavisinde benim de böyle olmuştu canım. Asilamada iğne vurundugum için yumurtalarım 4 günde gelismisti ama sanki daha önce bir kez baksa iyi olurdu. Gerçi sizin uzak hastane sanirimGünaydın kızlar benim size sormak istediğim 5.gün klomene başlayıp kaçıncı gününüzde aşılama oldunuz. Ben yanlış ilaç olayından sonra fazlaca sorgular oldum geçen ay 3.gün başlayıp 13.gün aşılamam olmuştu bu ay 5.gün başlattı 13 gün yumurtalara bakmak için çagırdı o gün çatlatma iğnesi verip 15.gün aşılama yapacagını düşünüyorum. Sizde de böyle mi ilerledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?