Hic korkma canim ben asilama yaptırdım sonra 15 kat merdiven çıktım icin rahat olsun rabbim versin yeterki her turlu seninle kalır oALLAH RAZI OLSUN canım gerçekten de ben de acaba tuttu mu tutmadı mı diyorum adım atmaya korksam mı korkmasam mı bugün biraz yürüyüş yaptım ama yavaştan bilmiyorum bakalım canım benim de hem umutlu hem umutsuzum bilemedim
ay inşallah hayırlarla sağlıcakla canım amin..Hic korkma canim ben asilama yaptırdım sonra 15 kat merdiven çıktım icin rahat olsun rabbim versin yeterki her turlu seninle kalır o
Gönlünü ferah tut beslenmene dikkat et. Bol bol dinlen. Benim ilkinde cok belirti vardi bu ikinci asilamada hic belirti yok tutmadi yine galiba.. Kacinci asilamaydi bu senin? Hayirli haberlerini bekliyoruzSagol inşallah herkes bir an önce kavuşur yavrusunA
Asilamadan sonra üç gün kasiklarim ağrıdı. Aşılama gününden beri istahim açık ama bu bilinçaltı kaynakli olavilir. Aşılama gününden beri goguslerime dokunamiyorum çok acıyor. Bir de asilamadan heralde bı 7 gün sonra falan baş dönmesi mide bulantisi başladı giderek arttı. 10. gün kan testi verdim mide bulantısı kaynaklı 48 çıktı. 11. gün dün artık yataklara düştüm ise gidemedim hem kasigimda batma var hem de müthiş midem bulaniyordu değerim 80 cikti. Bugün de raporluyum midem çok kötü bulantı var. Daha adet günüm bile gelmedi. Bı de adet agrilarim var 3 gündür tuvalete gidip bakıyorum olmuş muyum diye. Böyle işte canım erkenden adet olcam aşılama tutmadı diye düşünürken hamile olduğumu öğrendim. İnşallah sağlıklı ilerler.
Yaptırdım canım 121 çıktı aşılamanın 14. GünüOzaman tebrikler canim hemen git bi kan ver emin ol
hayırlı olsuuun :) güzel bi değer. tekrar çağırdı mı seni? 2 günde bir kan istedi benden kollar delik deşikYaptırdım canım 121 çıktı aşılamanın 14. Günü
Tebrik ederim canim benimde 14. Gün 151 çıkmıştı bugünde 3800 du keseyi gördük çok şükür insaAllah sende görürsün :)Yaptırdım canım 121 çıktı aşılamanın 14. Günü
Pazartesi çağırdı canımhayırlı olsuuun :) güzel bi değer. tekrar çağırdı mı seni? 2 günde bir kan istedi benden kollar delik deşik
İnsallah canım ya sen kaçıncı haftadasın canımTebrik ederim canim benimde 14. Gün 151 çıkmıştı bugünde 3800 du keseyi gördük çok şükür insaAllah sende görürsün :)
kalp atışını da duydunuz mu canım değer yüksek yaTebrik ederim canim benimde 14. Gün 151 çıkmıştı bugünde 3800 du keseyi gördük çok şükür insaAllah sende görürsün :)
Hayır canim onun icin 10 gün sonra çağırdı doktorkalp atışını da duydunuz mu canım değer yüksek ya
5. Haftadayım ben canimİnsallah canım ya sen kaçıncı haftadasın canım
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin bebişhayırlı olsuuun :) güzel bi değer. tekrar çağırdı mı seni? 2 günde bir kan istedi benden kollar delik deşik
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin bebişYaptırdım canım 121 çıktı aşılamanın 14. Günü
sağol canım darısı tüm isteyenlere insallahHayırlı olsun canım sağlıkla gelsin bebiş
Climen dogum kontrol hapi diye biliyorum arkadasim sen neden receteni kontrol etmedin hadi sen ve eczaci yanildi iyi dedigin doktorun yumurta takibi yaparken gelismeyi neye gore ayarladı islemler nasil ilerledi bu ilac sokturucuyse bebeğin asilamadan sonra nasil tutuncak off iste al basina belayı sonra saglik personeline siddet niye var diye bas bas bagiriyorlar iste bu yuzden var insanlarin hem duygularını hem ceplerini somuruyorlar cidden sinir bozucu bir durum ins bu aksilik yasamazsin gereken onlemleri almanda fayda varKızlar hayırlı cumalar büyük bir şok yaşıyorum geceden beri. Geçen ay ilk kez aşılama oldum ve bana yanlış ilaç vermişler klomen yerine climen kullanmışım ve bunu tesadüfen öğrendim telafuzda çok benzedikleri için sorgulamadım receteyi verdim ilacı aldım sonuçta. Ne yapcam bilmiyorum iyi bir dr diye bulunduğum ilden 2 saat uzaklıkta bi.şehire gidiyorum zaman para kaybı ve en önemlisi umut kaybı yaşadım aldığım ilacın olumduz etkileride cabası
Canım ilk kez ilaç kullanıyorum asistanının hatası ve benim yumurtam normalde gelişiyor o yüzden bi aksilik var gibi görünmedi ama sarsıldım ilaçların telafuzları çok yakın olduğu için farklılık olabilir diye düşündüm. Aradılar bu ay ücretsiz yapalım kusura bakmayın bizim hatamız bir sürü laf ama hüvenim sarsıldı bir kere. Dr aslında çok ilgili hasta yoğunluğu fazla ama benim şanssızlığımı kader mi bilmiyorum. İyiki farkettim değilse bu ay yine aynı hata olacsktı bosa emek vercektim.Climen dogum kontrol hapi diye biliyorum arkadasim sen neden receteni kontrol etmedin hadi sen ve eczaci yanildi iyi dedigin doktorun yumurta takibi yaparken gelismeyi neye gore ayarladı islemler nasil ilerledi bu ilac sokturucuyse bebeğin asilamadan sonra nasil tutuncak off iste al basina belayı sonra saglik personeline siddet niye var diye bas bas bagiriyorlar iste bu yuzden var insanlarin hem duygularını hem ceplerini somuruyorlar cidden sinir bozucu bir durum ins bu aksilik yasamazsin gereken onlemleri almanda fayda var
Canım farketmeleri bile bişey bak ücretsiz de yapacaklarmış doktorunu ilgili görüyorsan devam et bence.Canım ilk kez ilaç kullanıyorum asistanının hatası ve benim yumurtam normalde gelişiyor o yüzden bi aksilik var gibi görünmedi ama sarsıldım ilaçların telafuzları çok yakın olduğu için farklılık olabilir diye düşündüm. Aradılar bu ay ücretsiz yapalım kusura bakmayın bizim hatamız bir sürü laf ama hüvenim sarsıldı bir kere. Dr aslında çok ilgili hasta yoğunluğu fazla ama benim şanssızlığımı kader mi bilmiyorum. İyiki farkettim değilse bu ay yine aynı hata olacsktı bosa emek vercektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?