2017 eylülde tüp bebek yaptırcak olanlar ve tüp bebekten olumlu sonuc alanlar buraya:))

Msgus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
433
243
53
33
Arkadaşlar merhaba. Ben gecen ay bi aşılama yaptırdım ve olumsuz sonuc aldım sorunumuz yok sebepsiz infertiliteyiz. Agustos ayını bos gecirdim cünkü iğneler jeller beni zorladı biraz. Dinlenme moduna girdim inşallah olmaz ama önümüzdeki adet olursam tüp bebek için tedaviye baslıycaz. Konyada yasıyorum novafertilde yaptırcam.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin isteyen dileyen herkese nasip etsin iniallah hepiniz dualarımdasınız:) ha bu arada tüp yaptırıp deneyimli olanlar biraz bizi aydınlatın :)

+1 ben merak ettim simdi konuyu takip ediyorum bir arkadasim icin izmir li olanlar nereye tup bebek yaptirdilar

Canım ne zamandır istiyorsunuz?
Benim evliliğim bir sene doldu 7-8aydır istiyoruz
Ben de mi tüp bebek yaptırsam
Adet olursam bu ay doktora gidicem ben de

Canım ne zamandır istiyorsunuz?
Benim evliliğim bir sene doldu 7-8aydır istiyoruz
Ben de mi tüp bebek yaptırsam
Adet olursam bu ay doktora gidicem ben de
Canım benim 1 bucuk yıl oldu 2 senelik evliyim ilk basta hemen olur sandım ama olmuyormus aşılama oldum temmuzda tutmadı görünürde sorun yok eşimdede bendede ama içerde döllenmiyor sanırım. Bu ayki adette ki inşallah olmam ama olursam baslıyorum bende. Rabbim gönlüne göre versin kuzumm

Merhaba benim bebegim tup bebek. suan 6 aylik. 10 yillik bir evliligin sonunda kavustuk biz. biraz zor bir donem tedavi sureci fakat degiyor.
insallah sizin icinde guzel sonuclar olur. yalniz konunu yanlis yere acmissin birazdan tasinir bilgin olsun

Gebelik bölümüne açman lazimdi konuyu orası da aktif :)

İnşallah istediğiniz sonuçları alırsınız tüm bekleyen anne adaylari

Merhaba benim bebegim tup bebek. suan 6 aylik. 10 yillik bir evliligin sonunda kavustuk biz. biraz zor bir donem tedavi sureci fakat degiyor.
insallah sizin icinde guzel sonuclar olur. yalniz konunu yanlis yere acmissin birazdan tasinir bilgin olsun
Allah bagışlasın bizede nasip etsin inşallah:) Sorun neydi peki sebepsiz mi? Ben aşılamada kalem iğne kullandım asılama sonrası jel kullandım az cok biliyorum zor taraftları ama baska neler var yasayan birinden duymak daha iyi

İnşallah bu ay adet olmayızz amin canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Ben de hemen olur sanıyodum malesef olmuyormuşş
Geçen ay ilkkez klomen ve iğne kullandım tutmadı bu ay gitmedim şimdi gelecek adeti bekliyorum gidicem

amin nerde varsa bekleyen Rabbim nasip etsin insallah. bizim sebepsiz infertiliteydi. ben gunde 4 tane igne oluyordum. karnim mosmor olmustu. 26 yumurtam oldu bu yuzden ohss riskim vardi.
cok sukur olmadi ama mide bulantisi ve agri oldu opudan sonra. ama acik konusmak gerekirse arastirmamak. ne yasayacagini bilmemek daha iyi bence.

Peki olumlu sonuc aldın mı canım? Ben aşılamada günde 1 vuruyodum o kısımları biliyorum az cok dediğin gibi eşim cok kızıyor okuma etme bKma diye ama elimde olmuyorr işte. Rabbim herkese nasip etsin

Bende öyle sanıyordum ama cidden zor bir süreç. İnşallah olmayız canım herseyin hayırlısı

Peki olumlu sonuc aldın mı canım? Ben aşılamada günde 1 vuruyodum o kısımları biliyorum az cok dediğin gibi eşim cok kızıyor okuma etme bKma diye ama elimde olmuyorr işte. Rabbim herkese nasip etsin
evet cok sukur olumlu sonuc aldik. gecen sene yaptik biz. ocakta dogum yaptim. bende cok arastiriyordum ama insan arastirdikca kafaya takiyor. her an kendini dinliyor acaba tuttumu falan diye stres yapiyor o yuzden en iyisi baska seylerle ilgilenmek.

evet cok sukur olumlu sonuc aldik. gecen sene yaptik biz. ocakta dogum yaptim. bende cok arastiriyordum ama insan arastirdikca kafaya takiyor. her an kendini dinliyor acaba tuttumu falan diye stres yapiyor o yuzden en iyisi baska seylerle ilgilenmek.
Ne güZel :) Rabbim size bağışlasın ömrü güzel olsun inşallah. Bende aşılamada hep okudum ama genelde tutmama daha cok okudum cok ümitli değildim ama işte bi umut onda bile nasıl üzüldüm. İnşallah bizde olumlu sonuc alırız aşılamada sans cok düşük tüpte fazlaymıs inşallah gelir bebeklerimiz

aminn. bende iki kez asilama yaptirdim. asilamada umidim vardi tutmayinca tup bebektende umidimi kestim ama sukurler olsun Rabbime.

aminn. bende iki kez asilama yaptirdim. asilamada umidim vardi tutmayinca tup bebektende umidimi kestim ama sukurler olsun Rabbime.
Ben bikez daha denemek istemedim doğal yöntemle hemen hemen aynı aslında asılama bence hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bizimde tutar aslında benimde sanki tüpte olmayacak gibi geliyor Bikez ümidim kırıldı ya aşılamada ondanmıdır bilmem.

bende ilk asilamadan sonra direk tup bebege basvurdum fakat devlet raporuyla ozel tup bebek merkezine gittim. fiyat yariyariya dusuyor rapor olunca. o yizden raporun sarti olarak ikinciyi yaptirmak zorunda kaldim bana kalsa bende ikinciyi hic denemezdim bile

bu ay ki regli sonrası doktora gidip , eylülde tüp bebek yaptırcam bende nasipse hakkımızda hayırlısı olsun. ben çok heyecanlı ve tedirginim umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz ..bu süreçte en güzel desteği buradan alacağıma eminim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…