2017 eylülde tüp bebek yaptırcak olanlar ve tüp bebekten olumlu sonuc alanlar buraya:))

Benimde özel ben raporda evlilik yılından kaybediyorum artı almasıda ölüm burda üni. Hastanesinden o yüzden ugrasmadık toplamda ilac haric 4.900 lira sizin ki kactı

Hakkında hayırlısı olsun canımm benimm inşallah güzel sonuclar alırız burda hepimiz :)

Benimde özel ben raporda evlilik yılından kaybediyorum artı almasıda ölüm burda üni. Hastanesinden o yüzden ugrasmadık toplamda ilac haric 4.900 lira sizin ki kactı
benim raporlu oldugum icin 3000 tl ilaclar haric

benim yaptirdigim yerde ilac haric 5000 di. biz taporlu 2500 + 750 de ilaclara odedik

Allah nasip ederse Eylülün başında yaptıracağız biz de. Bugün histeroskopi oldum. Ufak parçalar alındı patolojiye gidecek. Polipler falan temizlenmiş. Haftaya patoloji sonucu çıkacak, kromozom analizi için kan vermiştim geçen ay onun sonucu çıkacak bir de progesteron istedi doktor haftaya o çıkacak. Bunların sonucuna göre büyük ihtimal başlarız bu ay dedi doktor

Umarım güzel sonuçlar alırsın canım.Bende bugün regli oldum tahmini 10-15 Eylül arası tedaviye başlarım gibi.. DHA doktora gitmedim haftaya doktora gidicem ön konuşma için. Anladığım kadarıyla sen konuşmuşsundur süreçle ilgili ne gibi tahliller istiyorlar HGS fln çektirmeye gerek var mı? Kan harici başka testler ister süreç uzar diye tedirgin oldum bir anda mesela kan pıhtılaşması testi yaptırmayı düşüyorum bn yetişir mi acaba

Merhaba arkadaslar. Bende nasipse eylulde tup bebek tedavisine basliyorum. 2,5yildir olmuyordu sebepsiz infertili tanisi kondu rahim filmi histeroskopi yapildi hep temiz cikti derken 3 asilama oldum hepsi olumsuz sonuclandi. Son gittigim doktor cikolata kisti tanisiyla tup bebek yapilmasi gerektigini soyledi. Simdi adeti bekliyorum tedavi icin. Bir yandanda sogan kürü yapiyorum kisti dusururse tup bebege hazirlik olsun diye

Biz de tam konusmadık açıkçası ben de cok tecrübeli değilim canım. Haftaya gidince konuscaz. Ben şimdiye kadar genetik test, hsg, hormon testleri, histeroskopi yaptırdım. 1 buçuk aydır falan da çeşitli vitamin gıda takviyesi vs kullanıyorum. Kan pıhtılaşması bende 2 günde çıkmıştı

anladım canım çok saol. bende haftaya gidicem bakalım neler isteyecek , ne diyecek Rabbim yüzümüzü güldürsün inş..

Bizim erken menepoz canim esimin son sperm testi de 80 milyon sperm ileri hareketli %5 cikti daha doktora goturmedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…