2017 eylülde tüp bebek yaptırcak olanlar ve tüp bebekten olumlu sonuc alanlar buraya:))

Merhaba kızlar bende 7 senelk evliyim 16 agustosta tüp bebek yaptırdık sonuc bekliyorum allahımmm insallh hepimize saglıklı sıhhatli hayrlı evlatlar nasip eder cuma gün sonuc alıcm ınsallh

sağlıcakla sımsıkı tutunsun inş. bebeğin..
hangi hastanede gördün tedavi ?
nasıl zorlu bir süreç mi ?kaç günde işlem bitmiş oldu yani ilaçlara başlama ve transfer arası kaç gün

sağlıcakla sımsıkı tutunsun inş. bebeğin..
hangi hastanede gördün tedavi ?
nasıl zorlu bir süreç mi ?kaç günde işlem bitmiş oldu yani ilaçlara başlama ve transfer arası kaç gün
Amin ınsallh antalya Ivf de oldum süreç aşılamaya benziyo yumurta buyutme baslıo yanls hatrlamıosam 8 9 günde istenen buyuklıge ulastı ulasınca adet olmamak ıcınde ıgne vurunuosun gonalla bırlkte snra gün verdıler yumurtaları toplamak ıcın 23 yumurtam olustu 4 ve 5 gün döllenme sürecinde 6 tane kaliteli saglam olustu donduruldu benim gittigim hastane rahmi dınlendrp ole transfer yapıo vitamin kansulandırıcı birde tutunması ıcn ılac ve transfer suresine yakn vajınal jel verdi onları kullandm yani yumurtam toplandı adet oldm diğer yumurtlama zamannda transfer yapldi ama o ay transferden oncede rahm kalnlıgına felan bakıldı toplamda 2 ayı buldu bzmkı ama mucizeleremz ıcn hersye deger

anladım canım demek ki denildiği gibi kişiden kişiye değişiyor bu süreç..
yaşın kaç? kaç embriyo transfer ettiler ? ben istenilen şekilde yumurtam oluşup döllenirse 2 embriyo transferi isticem lakin ikizde riskli diyorlar nasıl karar versem bilemedim. bide kan sulandırıcı kullandım demişsin ya sende kan pıhtılaşması var mı ondan mı verdiler yoksa önlem olarak herkes kullanıo mu?

Canm oncekınede 24 yasındaym 1 embriyo transferi oldu en kalıtesi transfer ettıler yasal olark yasınız 35den kucukse ve ilk tüp bebk denemenizsse 1 embriyo transfer yapılıyor aslnda 2 embriyo dha riskli ama siz blirsinz cnku rahım 1 taneyi kabul edp tutablyr ama 2 olunca birini atarsa diğerinide atma riski var uzmanlar bole dıyor kan sulandırıcı tüp bebek tedavılernde önlem olarak kullanılıyo cnku kan pıhtılaşması mümkün

anladım canım saol bende 30 yaşındayım..35 altına 1 embriyo diye biliyorum ama çoğu özel doktor 2 embriyo koyuyor. rahimin durumuna göre doktorun karar vermesi en mantıklısı aslında bakalım haftaya doktora gidicem bana ne dicek. sorularıma cevap verdin çok saol canım Allah razı olsun. inş. güzel haberler verirsin bize

Ilk denemen sanrm bnmde ilk denemem cuma günü sonuc alıcm heycanlıym hayrlısı demekten baska care yok ınsallh bebslermzn haberini vericz

Ilk denemen sanrm bnmde ilk denemem cuma günü sonuc alıcm heycanlıym hayrlısı demekten baska care yok ınsallh bebslermzn haberini vericz

evet canım ilk olucak benimde. Rabbim sesimizi duysun inş. alıcaksın güzel haberler merak etme sen hep olumlu düşün..Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

Merhaba kızlar bende 7 senelk evliyim 16 agustosta tüp bebek yaptırdık sonuc bekliyorum allahımmm insallh hepimize saglıklı sıhhatli hayrlı evlatlar nasip eder cuma gün sonuc alıcm ınsallh
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canımm

Kızlar selam sonuc alan yokmu ben cuma alıcam su gibi akıntı gelıyo vajınal jel kullanıyorum sizde durumlar nasıl

Merhaba kızlar...Benim şu an 27 aylık bi oğlum var tup bebek yöntemiyle Rabbim nasip etti..Simdi ikinciyi istiyoruz eylül ayında başı ise baslicaz aslında bi kaç ay önce baslicaktik ama eşim bu aralar sürekli bademcik iltehaplanmasi geçiriyor ve habire iğne dr o yüzden bi kaç ay erteledi bakalım....Insallah herşey yolunda olur yumurta gözükür ve başlarız. Çünkü bizim her ikimizdede epey sorun var ama dr çok iyi ona çok güveniyorum tabi önce Allah a ...

Tüp bebkten sonra normal yolla olusmadımı gebelık denedinizmi ve o zamn tüp bebekte sonuc almadan belirti yasadınzmı bende tık yok merak edyrm

Sonra normal yollarla denedik ama dedim ya bizim ikimizdede sorun var ama yinede o arada bi düştüğüm oldu çok yeniyken...Ben tup bebekte bekleme sürecinde öyle farklı bisey hissetmemiştim canım sadece karnım çok şişti bide boğazım agrimisti hasta olmuştum belli olmaya yakin

Hakkınzda hayrlısı olsn canm en azından bi bebsn var cok sukur demi bendede tık yok benide vantilatör çarptı burnum tıkalı beklyrm bklm snucm nsl cıkıcak

Evet canım inşallah hayırlı haberler alırsın bu arada beni de vantilatör çarpmıştı bide bebek tutunabilsin diye vücut bağışıklık sistemini zatiflatirmis biraz çünkü onu dışardan bisey olarak algılıyor ya ve bu yüzden hasta olmak daha kolay oluyormuş o zaman böyle okumuştum çok korkmuştum hasta oldum ne olacak diye oksuruyodum bide ama Allah nasip edecekse ediyor

Hahahha ah bu vantilatör vallahi direk hasta etti dgru allah nasip edecekse hersy bahane ama insan hani merak edıo ona göre davranmak ıstıo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…