- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
canım kaçıncı gün senin oldu bu günKızlaaarrr erken gebelik testi aldım yapsammı ki predictor aldım cok merak ediyorummm
Bugün 9.günüm canımcanım kaçıncı gün senin oldu bu gün
canım yarın dene ama bana sorarsan 12. gün yap testi stres olma boşu boşunaBugün 9.günüm canım
Öyle yapıyım o zaman cıkmama durumu olabilir değilmicanım yarın dene ama bana sorarsan 12. gün yap testi stres olma boşu boşuna
3. gün embriyosu için 12. gün kandan diyorlar seninki erkenÖyle yapıyım o zaman cıkmama durumu olabilir değilmi
Tamam yapmayım o zamann ama merak ettim de bi deneyim dedim neyse bekleyelim görelimö3. gün embriyosu için 12. gün kandan diyorlar seninki erken
bilinen zararı çok yumurta gelişirse OHSS olman arkadaşımKızlar tüp bebek yaptırmanın zararları nelerdir kadına? bende 7 gün sonra ilaç kullanmaya başlıacağım
Yaa illa kanama olması gerekiyormu yerlesme kanaması yani herkes öyle deyince bende bişey yok hafif bi belimde agrı var tamam o yüzden test yapmak istedim yanii3. gün embriyosu için 12. gün kandan diyorlar seninki erken
yok canım yaa herkeste olacak diye birşey yokYaa illa kanama olması gerekiyormu yerlesme kanaması yani herkes öyle deyince bende bişey yok hafif bi belimde agrı var tamam o yüzden test yapmak istedim yanii
yakın zamanda çatlatma iğnesi yaptrdın mıÖyle yapıyım o zaman cıkmama durumu olabilir değilmi
Yok yaptırmadım canım en son işte opudan 2 gün önce yaptırdım.yakın zamanda çatlatma iğnesi yaptrdın mı
Test günüm persembe beklerim heralde eşim yanımda değil hemde.cok değişik oldum ya korkuyla yaptım ablam yapalım bi dedi böyle cıktı afalladım ilkkez görüyorum biliyomusun varmı uokmu diye deli gibi soruyorum anneme ablama sizde cizgiyi görüyomusunuz diye :)Var daha ne olsun ... yakın zamanda çatlatma iğnesi de yaptırmamışsın , bu durumda ikinci çizgi gebelik çizgisi, kan vermeyi düşünüyor musun bugün
Hayırlı olsun canımmm benim çok sevindim allah tamamına erdirsin inşlh :) bende yaptım sabah bugün 8.günüm seninkinden biraz daha silik yine yapıcam yarın sabah dua et banaTestt yaptım dayanamadımm kızlarr yeni yeni varmıı bişeyler bugün 10.gün
Ayy heyecanlandım kesinleşinceye kadar inanamamda :))) İnşallah canım tutunmuslardır yavrularımız.dualarım seninle ve tüm bekleyenlerle senin daha erkenmiş ama ondan öyle cıkmıstırHayırlı olsun canımmm benim çok sevindim allah tamamına erdirsin inşlh :) bende yaptım sabah bugün 8.günüm seninkinden biraz daha silik yine yapıcam yarın sabah dua et bana
İnşşh Canım ya gözlerim bozuldu walla baka baka Allh hepimize hayırlısını nasip etsin:) ben kalp atışlarını duyuncaya kadar inanamam herhaldeAyy heyecanlandım kesinleşinceye kadar inanamamda :))) İnşallah canım tutunmuslardır yavrularımız.dualarım seninle ve tüm bekleyenlerle senin daha erkenmiş ama ondan öyle cıkmıstır
:)) Rabbim emeklerimizin karsılıgını versin inşallah canım. Su silik cizgi bile beni öyle motive ettiki :)İnşşh Canım ya gözlerim bozuldu walla baka baka Allh hepimize hayırlısını nasip etsin:) ben kalp atışlarını duyuncaya kadar inanamam herhalde
gözünaydın canımmm. Allah tamamına erdirsin :)Testt yaptım dayanamadımm kızlarr yeni yeni varmıı bişeyler bugün 10.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?