2017 eylülde tüp bebek yaptırcak olanlar ve tüp bebekten olumlu sonuc alanlar buraya:))

Kızlar tüp bebek yaptırmanın zararları nelerdir kadına? bende 7 gün sonra ilaç kullanmaya başlıacağım
bilinen zararı çok yumurta gelişirse OHSS olman arkadaşım
hayırlısı olsun tedaviniz iyi bir merkez ve dr ile sorun yaşamazsınız

Yaa illa kanama olması gerekiyormu yerlesme kanaması yani herkes öyle deyince bende bişey yok hafif bi belimde agrı var tamam o yüzden test yapmak istedim yanii
yok canım yaa herkeste olacak diye birşey yok

Var daha ne olsun ... yakın zamanda çatlatma iğnesi de yaptırmamışsın , bu durumda ikinci çizgi gebelik çizgisi, kan vermeyi düşünüyor musun bugün

Var daha ne olsun ... yakın zamanda çatlatma iğnesi de yaptırmamışsın , bu durumda ikinci çizgi gebelik çizgisi, kan vermeyi düşünüyor musun bugün
Test günüm persembe beklerim heralde eşim yanımda değil hemde.cok değişik oldum ya korkuyla yaptım ablam yapalım bi dedi böyle cıktı afalladım ilkkez görüyorum biliyomusun varmı uokmu diye deli gibi soruyorum anneme ablama sizde cizgiyi görüyomusunuz diye :)

Testt yaptım dayanamadımm kızlarr yeni yeni varmıı bişeyler bugün 10.gün
Hayırlı olsun canımmm benim çok sevindim allah tamamına erdirsin inşlh :) bende yaptım sabah bugün 8.günüm seninkinden biraz daha silik yine yapıcam yarın sabah dua et bana

Hayırlı olsun canımmm benim çok sevindim allah tamamına erdirsin inşlh :) bende yaptım sabah bugün 8.günüm seninkinden biraz daha silik yine yapıcam yarın sabah dua et bana
Ayy heyecanlandım kesinleşinceye kadar inanamamda :))) İnşallah canım tutunmuslardır yavrularımız.dualarım seninle ve tüm bekleyenlerle senin daha erkenmiş ama ondan öyle cıkmıstır

Ayy heyecanlandım kesinleşinceye kadar inanamamda :))) İnşallah canım tutunmuslardır yavrularımız.dualarım seninle ve tüm bekleyenlerle senin daha erkenmiş ama ondan öyle cıkmıstır
İnşşh Canım ya gözlerim bozuldu walla baka baka Allh hepimize hayırlısını nasip etsin:) ben kalp atışlarını duyuncaya kadar inanamam herhalde

İnşşh Canım ya gözlerim bozuldu walla baka baka Allh hepimize hayırlısını nasip etsin:) ben kalp atışlarını duyuncaya kadar inanamam herhalde
:)) Rabbim emeklerimizin karsılıgını versin inşallah canım. Su silik cizgi bile beni öyle motive ettiki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…