Bekleyip görücez artık canım ben fazlA yürüyünce belim agrıyor yaa bendemi gariplik var acaba. Benimde aklımdan gecmiyor değil test :) ama evde yok erkenlerden alsammıki diyorum da simdi cıkmazsa bosa strese girerşm diye korkuyorum. Kacıncı günlerde yaptın da sem testi canımYa benim hiç birşey Yok gayet normalim bilmiyorum ki ne olacak zamannn geçmiyor !! Bide misafirim geldi hafta sonu Deli gibi gezdim bütün İstanbul’u ama tık Yok yorulmadım bile :) birdeee yapmamam gerek biliyorum ama test almıştım Erken gebelik testi 5 tAne :) dayanamadım yaptım rahatladım negatif tabiki ama moralimi bozmadım cuma gününe kadar her gün yapacağım terapi gibi bişey sanırım kafayı yiyorummmm
canım ben geçen seferki tedavimde 5. gün transferiydi transferden sonra 6.gün yapmıştım şu 6 gün önceden sonuç veren erken testlerden yapmıştım pozitif çıkmıştı.Bekleyip görücez artık canım ben fazlA yürüyünce belim agrıyor yaa bendemi gariplik var acaba. Benimde aklımdan gecmiyor değil test :) ama evde yok erkenlerden alsammıki diyorum da simdi cıkmazsa bosa strese girerşm diye korkuyorum. Kacıncı günlerde yaptın da sem testi canım
zaman geçmiyorrrrr ki yapmamayım diyorum duramıyorum :) rüyalarımda bile test yapıyorum ben@ymr test yapma kardeşim bekle kendini yorma fazla
@Msgs canım inşallah meleğin gelmiştir
artık bu hafta güzel haberlerinizi alırız inşallah
P Prensescann canım testi tekrarladın mı merak ettim seni
P pamukefe sen nasılsın canım
kanı çarşamba vereceğim tekrar, ama normal gebelik kiti alıp yapacağım bugün,@ymr test yapma kardeşim bekle kendini yorma fazla
hayırlı olsun inşlh canım PREDICTOR EARLY Erken Gebelik testi al bence diğerlerine göre biraz pahalı ama daha erken çıkıyor , test gününden kaç gün önce kan tahlili yaptırdın ?kanı çarşamba vereceğim tekrar, ama normal gebelik kiti alıp yapacağım bugün,
zırt pırt kan vermek istemiyorum,
çarşamba zaten ilk tahlil günümdü
hayırlı olsun inşlh canım PREDICTOR EARLY Erken Gebelik testi al bence diğerlerine göre biraz pahalı ama daha erken çıkıyor , test gününden kaç gün önce kan tahlili yaptırdın ?
GELİR GELİR ARKADAŞIM AZ KALDIzaman geçmiyorrrrr ki yapmamayım diyorum duramıyorum :) rüyalarımda bile test yapıyorum ben
bu cuma gelir mi dersin 4 gün var daha bu günü saymazsak.....
kanı çarşamba vereceğim tekrar, ama normal gebelik kiti alıp yapacağım bugün,
zırt pırt kan vermek istemiyorum,
çarşamba zaten ilk tahlil günümdü
olmuş canım o yaaa şimdiden hayırlı olsun beybin git çin takvimine bak hemen :) darısı bizim başımıza artık........test günüm çarşamba,
ben cumartesi yaptrdım, predictor da hafifi pozitif çıkınca kan verdim, 11.45 çıktı,
çarşamba kan vericem
Canımm sende ne belirtiler vardı bel ağrısı varmıydı benim dün bundan mı yoksa baska bişeyden mi cok bulantım vardı gece hep cıkardım bütün günde sanki midemde bişey dönüyor gibi oldu sabahta aynısı oldu belirti aramıyorumda cogu leke felan diyor bende sadece akıntı var sarı oda jelden heraldetest günüm çarşamba,
ben cumartesi yaptrdım, predictor da hafifi pozitif çıkınca kan verdim, 11.45 çıktı,
çarşamba kan vericem
İnşallah canım gelmiştir meleğim son 2 artık benimm persembeyi nasıl cekiyorum. Anlatamam test yapmayada korkuyorum asılamada hep yapmıstım ve sonuc negatifti. Bulantım ve bel agrım olmasa iyiyimGELİR GELİR ARKADAŞIM AZ KALDI
Ayy bencede var yaa hayırlı olsun canımm darısı basımıza inşallah:) bende mi yapsam test cok meraklandım simdi bugün 9.günüm benimdetest günüm çarşamba,
çarşamba kan vericem
@ymr test yapma kardeşim bekle kendini yorma fazla
test günüm çarşamba,
çarşamba kan vericem
canım sonuç günü zaten ne varsa göreceksin o güne kendini hazırlaman olumlu ve olumsuz için en iyisi bu günden kendini stres yapma varsa bebişini/bebişlerini üzmecanım çok stresliyim,niye böyle oldum bilmiyorum. akşam rüyamda da negatif olduğunu gördüm. zaten hiç bir belirti aramıyorum ilaçlardan dolayı hissedemem diye fakat içimden de bir yorum gelmiyor. Korkuyorum galiba çok elbette öncelikle hayırlısı olsun diyorum ama olmuyor olmuyor bu stres beni mahvediyor
canım sonuç günü zaten ne varsa göreceksin o güne kendini hazırlaman olumlu ve olumsuz için en iyisi bu günden kendini stres yapma varsa bebişini/bebişlerini üzmecanım çok stresliyim,niye böyle oldum bilmiyorum. akşam rüyamda da negatif olduğunu gördüm. zaten hiç bir belirti aramıyorum ilaçlardan dolayı hissedemem diye fakat içimden de bir yorum gelmiyor. Korkuyorum galiba çok elbette öncelikle hayırlısı olsun diyorum ama olmuyor olmuyor bu stres beni mahvediyor
canım kolay bi sürec değil ki stres olmamak elde değill yani. Biz her iki ihtimalede hazır olmak zorundayız inşallah hakkımızda gönlümüzden gecen hayırlıdır. Yüregini ferah tut ki hormonların bebişi etkilemesincanım çok stresliyim,niye böyle oldum bilmiyorum. akşam rüyamda da negatif olduğunu gördüm. zaten hiç bir belirti aramıyorum ilaçlardan dolayı hissedemem diye fakat içimden de bir yorum gelmiyor. Korkuyorum galiba çok elbette öncelikle hayırlısı olsun diyorum ama olmuyor olmuyor bu stres beni mahvediyor
canım kolay bi sürec değil ki stres olmamak elde değill yani. Biz her iki ihtimalede hazır olmak zorundayız inşallah hakkımızda gönlümüzden gecen hayırlıdır. Yüregini ferah tut ki hormonların bebişi etkilemesin
dün arkadaşımla konuşuyorduk onun geçen ay negatif oldu, doktor bile şaşırdı hatta tutması gereken gruptaydın bi sebebi yoktu falan demiş. Onunla dün kan sonucuna bi gözüm kapalı olarak bakacağım demiştim :) Sonuçta Allah ol derse olacakcanım sonuç günü zaten ne varsa göreceksin o güne kendini hazırlaman olumlu ve olumsuz için en iyisi bu günden kendini stres yapma varsa bebişini/bebişlerini üzme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?