2017 eylülde tüp bebek yaptırcak olanlar ve tüp bebekten olumlu sonuc alanlar buraya:))

Bekleyip görücez artık canım ben fazlA yürüyünce belim agrıyor yaa bendemi gariplik var acaba. Benimde aklımdan gecmiyor değil test :) ama evde yok erkenlerden alsammıki diyorum da simdi cıkmazsa bosa strese girerşm diye korkuyorum. Kacıncı günlerde yaptın da sem testi canım

@ymr test yapma kardeşim bekle kendini yorma fazla

@Msgs canım inşallah meleğin gelmiştir

artık bu hafta güzel haberlerinizi alırız inşallah

P Prensescann canım testi tekrarladın mı merak ettim seni

P pamukefe sen nasılsın canım

canım ben geçen seferki tedavimde 5. gün transferiydi transferden sonra 6.gün yapmıştım şu 6 gün önceden sonuç veren erken testlerden yapmıştım pozitif çıkmıştı.
3.gün transferinde 8.güne denk geliyor.... akşam psikolejim bozuldu yaptım daha 6.gün negatif çıkması moralimi bozmadı o yüzden ama bu akşamda yapacağım :) iş bitsede eve gidip test yapsam diyorum :)

zaman geçmiyorrrrr ki yapmamayım diyorum duramıyorum :) rüyalarımda bile test yapıyorum ben
bu cuma gelir mi dersin 4 gün var daha bu günü saymazsak.....

kanı çarşamba vereceğim tekrar, ama normal gebelik kiti alıp yapacağım bugün,
zırt pırt kan vermek istemiyorum,
çarşamba zaten ilk tahlil günümdü

hayırlı olsun inşlh canım PREDICTOR EARLY Erken Gebelik testi al bence diğerlerine göre biraz pahalı ama daha erken çıkıyor , test gününden kaç gün önce kan tahlili yaptırdın ?

hayırlı olsun inşlh canım PREDICTOR EARLY Erken Gebelik testi al bence diğerlerine göre biraz pahalı ama daha erken çıkıyor , test gününden kaç gün önce kan tahlili yaptırdın ?

test günüm çarşamba,
ben cumartesi yaptrdım, predictor da hafifi pozitif çıkınca kan verdim, 11.45 çıktı,
çarşamba kan vericem

zaman geçmiyorrrrr ki yapmamayım diyorum duramıyorum :) rüyalarımda bile test yapıyorum ben
bu cuma gelir mi dersin 4 gün var daha bu günü saymazsak.....
GELİR GELİR ARKADAŞIM AZ KALDI

HADİ BAKALIM İNŞALLAH RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR SAĞLIKLA GELİŞİYORDUR KUZULAR/KUZUN

test günüm çarşamba,
ben cumartesi yaptrdım, predictor da hafifi pozitif çıkınca kan verdim, 11.45 çıktı,
çarşamba kan vericem
olmuş canım o yaaa şimdiden hayırlı olsun beybin git çin takvimine bak hemen :) darısı bizim başımıza artık........

test günüm çarşamba,
çarşamba kan vericem
Canımm sende ne belirtiler vardı bel ağrısı varmıydı benim dün bundan mı yoksa baska bişeyden mi cok bulantım vardı gece hep cıkardım bütün günde sanki midemde bişey dönüyor gibi oldu sabahta aynısı oldu belirti aramıyorumda cogu leke felan diyor bende sadece akıntı var sarı oda jelden heralde

test günüm çarşamba,
çarşamba kan vericem
Ayy bencede var yaa hayırlı olsun canımm darısı basımıza inşallah:) bende mi yapsam test cok meraklandım simdi bugün 9.günüm benimde

canım çok stresliyim,niye böyle oldum bilmiyorum. akşam rüyamda da negatif olduğunu gördüm. zaten hiç bir belirti aramıyorum ilaçlardan dolayı hissedemem diye fakat içimden de bir yorum gelmiyor. Korkuyorum galiba çok elbette öncelikle hayırlısı olsun diyorum ama olmuyor olmuyor bu stres beni mahvediyor

canım sonuç günü zaten ne varsa göreceksin o güne kendini hazırlaman olumlu ve olumsuz için en iyisi bu günden kendini stres yapma varsa bebişini/bebişlerini üzme

canım sonuç günü zaten ne varsa göreceksin o güne kendini hazırlaman olumlu ve olumsuz için en iyisi bu günden kendini stres yapma varsa bebişini/bebişlerini üzme

canım kolay bi sürec değil ki stres olmamak elde değill yani. Biz her iki ihtimalede hazır olmak zorundayız inşallah hakkımızda gönlümüzden gecen hayırlıdır. Yüregini ferah tut ki hormonların bebişi etkilemesin

hazırım aslında ama hala bekliyor olmak sanırım beni gerdi. Sabırsız bi kişiliğim var böyle hem yanımdakini hem kendimi yıpratıyorum annem çok iyi idare ederdi beni :)) İnşallah bebişim vardır, Allah hepimizin yüzüne güler umarım

dün arkadaşımla konuşuyorduk onun geçen ay negatif oldu, doktor bile şaşırdı hatta tutması gereken gruptaydın bi sebebi yoktu falan demiş. Onunla dün kan sonucuna bi gözüm kapalı olarak bakacağım demiştim :) Sonuçta Allah ol derse olacak

Kızlaaarrr erken gebelik testi aldım yapsammı ki predictor aldım cok merak ediyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…