2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Bursaya bi kez gittim çok güzel maneviyatli bi şehir Bursa da yaşamak isterdimama eşim büyük şehirleri sevmiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun sevimli sevimli bebisler versin bize :)

Maşallah topigimiz çok canlı boş kalmıyor sevdim ben burayı insallah hepimiz hamiş kalırız da hamilelik topigine donusur burası :)

Rabbim hayrlı uzun ömür versin canım inşallah bebişte gelir en kısa zaman da dualarımız hepimiz için Rabbim inşallah makbul ve kabul eder kuzum

kuzlar kusura bakmayın giremedim çok kötüyüm 8 tüp kan verdim canım çok yanıyo sabahtan buyana ağlıyom ya kötü bi hastalıksa çok üzgünüm hertarafım acıyo çok yoruldum

kuzlar kusura bakmayın giremedim çok kötüyüm 8 tüp kan verdim canım çok yanıyo sabahtan buyana ağlıyom ya kötü bi hastalıksa çok üzgünüm hertarafım acıyo çok yoruldum
Geçmiş olsun cnm. Toparla kendini lütfen ağlama.

Inşallah cnm bu konuyu takmamaya çalışıyorum stres yapınca olacağı varsada olmuyor. Ama belirtiler hemen oluyormu ki
Valla canım bilmiyorum ki oluyo bi çok insanda mesela bende bütün belirtiler var hemen hemen adetim 3 gün geçti ama gebelik görünmüyor Allahın taktiri

Canimm ağlama ne olur harab etme kendini hersey geçicek bebis yolunda çekilen her çile kutsal biz anne olucaz kavusucaz bebeklerimize üzülerek değil umut dolu olarak ne olur toparla kendini

Allah yardımcınız ve yardımcımız olsun inşallah en kısa zamanda kavuşturur Rabbim bebeklerimize veren de vermeyene Rabbimiz inşallah endiseleneceginiz bi durum yoktur her şeyin hayırlısı ...

Nisan yağmuru biriktiren var mı kızlar maddi manevi hastalığa şifa Allahın izniyle topiktr bi ara konusu geçmiş ama ben yine de söyleyeyim dedim

@esrayg0 Emine kızı Esra niyetine yasin-i şerif okudum Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah tez vakitte sağlıklı eli ayağı düzgün hastalıksız kusursuz hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı Allahu teala yolunda mücahit evlatları olur amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…