- 30 Mart 2017
- 12.760
- 19.853
- 298
Bursaya bi kez gittim çok güzel maneviyatli bi şehir Bursa da yaşamak isterdimama eşim büyük şehirleri sevmiyorTopiğin en yaşlısı ama en taze evlisi benim15 gün sonra 32 yaşında olacam inşallah 6 gün sonra da 8 aylık evli olacam Bursa'nın Gemlik ilçesin de oturuyorum 7 ayda iki kimyasal gebeliğim var dr zoruyla bebişe ara verdik maaşesef
Inşallah cnm bu konuyu takmamaya çalışıyorum stres yapınca olacağı varsada olmuyor. Ama belirtiler hemen oluyormu kiAyy inşallah hamislik belirtisidirr
Allah omur boyu huzurunuzu bozmasin daha nice yıllara inşallah memnun oldumBen ELİF canım
31 yaşındayım. Yedi yıllık evliyim (Topiğin en uzun evlilik süresi olan benim galiba). Bursadayım.
Dil-i bitab canım hoşgeldin. Memnun olduk. Ben de 23 yaşında 2 buçuk yıldır evliyim. Antepliyim ve orada Öğretmenim. Biz de yaklaşık 14 aydır düşünüyoruz bebiş ama eşimin varikosel olduğu içün 6 ay onu bekledik. Tam hamile oldum dedim sonra bu sefer de düşük oldu. 4 aydır bekliyorum bakalımmmm [/QUO b. Ben de memnun oldum en kısa zamanda hayırlı sıyla nasip etsin Rabbim san da hepimize de
ŞımardımOyyy bayildimmm Olsun yaa yazın yıne yaparsın bu arada çok zevklisin renklere bayıldım antep harika bi yer çok gelmek istiyorum sende antep fıstığı gibisin muckkk
Hoşgeldin cnm aramıza.Maşallah topigimiz çok canlı boş kalmıyor sevdim ben burayıinsallah hepimiz hamiş kalırız da hamilelik topigine donusur burası :)
Sabah aç karnına iki tane canımSabah aç karnına 2 tane mi yoksa sabah akşam birer tane mi
Rabbim hayrlı uzun ömür versin canım inşallah bebişte gelir en kısa zaman da dualarımız hepimiz için Rabbim inşallah makbul ve kabul eder kuzumTopigin en yaşlısı benim tatlim.Sakin kompleks yapma.Benim yas 35.Kompleks isini bana birak.Bu bebek ne zaman olup ne zaman buyuyecek bilmiyorum.Umidimi kaybettim ben.3 negatif tup bebek.2 ay sonra bir tup denemem daha var insallah bu sefer olur.Bu arada mayista 36 dan gun almaya basliycam.
Sağol canım benim amin cümlemizeAllah omur boyu huzurunuzu bozmasin daha nice yıllara inşallah memnun oldum
Geçmiş olsun cnm. Toparla kendini lütfen ağlama.kuzlar kusura bakmayın giremedim çok kötüyüm 8 tüp kan verdim canım çok yanıyo sabahtan buyana ağlıyom ya kötü bi hastalıksa çok üzgünüm hertarafım acıyo çok yoruldum
çok sapol canım ama hiç çıkmıyoki aklımdan ben ço şey istemedimki sadece anne olmak istedim ama çok canım acıyo buyoldaGeçmiş olsun cnm. Toparla kendini lütfen ağlama.
Valla canım bilmiyorum ki oluyo bi çok insanda mesela bende bütün belirtiler var hemen hemen adetim 3 gün geçti ama gebelik görünmüyor Allahın taktiriInşallah cnm bu konuyu takmamaya çalışıyorum stres yapınca olacağı varsada olmuyor. Ama belirtiler hemen oluyormu ki
Canimm ağlama ne olur harab etme kendini hersey geçicek bebis yolunda çekilen her çile kutsal biz anne olucaz kavusucaz bebeklerimize üzülerek değil umut dolu olarak ne olur toparla kendinikuzlar kusura bakmayın giremedim çok kötüyüm 8 tüp kan verdim canım çok yanıyo sabahtan buyana ağlıyom ya kötü bi hastalıksa çok üzgünüm hertarafım acıyo çok yoruldum
Hosbuldum :)Hoşgeldin cnm aramıza.
çok ama çok yanıyo içim çok acıyoCanimm ağlama ne olur harab etme kendini hersey geçicek bebis yolunda çekilen her çile kutsal biz anne olucaz kavusucaz bebeklerimize üzülerek değil umut dolu olarak ne olur toparla kendini
Allah yardımcınız ve yardımcımız olsun inşallah en kısa zamanda kavuşturur Rabbim bebeklerimize veren de vermeyene Rabbimiz inşallah endiseleneceginiz bi durum yoktur her şeyin hayırlısı ...kuzlar kusura bakmayın giremedim çok kötüyüm 8 tüp kan verdim canım çok yanıyo sabahtan buyana ağlıyom ya kötü bi hastalıksa çok üzgünüm hertarafım acıyo çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?