2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Zeytin_yesili canım ben şimdi öay bardağına bir tane incir koyup zeytinyağı eklim de mi
Yap canım iki tane incir olacak bir de bütün atma canım elinle böl öyle bir gece bekleyecek inciri içinden çıkartınca ertesi gün içinde bir tane koy tatlım yarınlık

Yap canım iki tane incir olacak bir de bütün atma canım elinle böl öyle bir gece bekleyecek inciri içinden çıkartınca ertesi gün içinde bir tane koy tatlım yarınlık
Sabah aç karnına 2 tane mi yoksa sabah akşam birer tane mi

Yoook deneme allah muhafaza kötü olur canim kasiklara duymadım ben hassas oralar ama illa yapistircaksan şanlı yapıştır daha hafif idare yollarına zarar gelir mazalllah

Oyyy bayildimmm Olsun yaa yazın yıne yaparsın bu arada çok zevklisin renklere bayıldım antep harika bi yer çok gelmek istiyorum sende antep fıstığı gibisin muckkk

Topigin en yaşlısı benim tatlim.Sakin kompleks yapma.Benim yas 35.Kompleks isini bana birak.Bu bebek ne zaman olup ne zaman buyuyecek bilmiyorum.Umidimi kaybettim ben.3 negatif tup bebek.2 ay sonra bir tup denemem daha var insallah bu sefer olur.Bu arada mayista 36 dan gun almaya basliycam.

Olsun öyle demeyin ruhumuz genç kalsın benim dedem 85 yaşında ama ben hala 25 im diyor daha yaşayıp gorucemiz çok şey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…