Valla SanmamÇıkıp çıkıp gelin bakalım bir daha gidebilir misin tatlım
Kaynanam kayınbabam gelecek şimdi halay çekerken onlar geliyormuş, yazık ettik oğlumuza derlerHaydin o zaman halayatey tey teyy
Benim kaynana falan alıştı benim deli hallerime gülüp geçiyor, seninkilerde alışır merak etmeKaynanam kayınbabam gelecek şimdi halay çekerken onlar geliyormuş, yazık ettik oğlumuza derler
Gelinden beklenmeyen performans derlerBenim kaynana falan alıştı benim deli hallerime gülüp geçiyor, seninkilerde alışır merak etme
Kabızlık içinde iyi gelir vallaEki Görüntüle 1985586Zeytin_yesili canım ya bak bu şekilde demiş saraçoğlu. Senin dediğin şekil de böyleydi de mi
Yap canım iki tane incir olacak bir de bütün atma canım elinle böl öyle bir gece bekleyecek inciri içinden çıkartınca ertesi gün içinde bir tane koy tatlım yarınlıkZeytin_yesili canım ben şimdi öay bardağına bir tane incir koyup zeytinyağı eklim de mi
Evet canım bu şekil ama başka topikteki yazıyı okudun sende kuzum spermlere de faydası var bu kürünEki Görüntüle 1985586Zeytin_yesili canım ya bak bu şekilde demiş saraçoğlu. Senin dediğin şekil de böyleydi de mi
Kabızlık da yazıyorsu canım kürün faydalarında. Baya faydası varmışKabızlık içinde iyi gelir valla
Evet sperm sayısını arttırır diye de yazıyorsu. Kadında da yumurtlamayı arttırır diyodu hattaEvet canım bu şekil ama başka topikteki yazıyı okudun sende kuzum spermlere de faydası var bu kürün
Sabah aç karnına 2 tane mi yoksa sabah akşam birer tane miYap canım iki tane incir olacak bir de bütün atma canım elinle böl öyle bir gece bekleyecek inciri içinden çıkartınca ertesi gün içinde bir tane koy tatlım yarınlık
Yoook deneme allah muhafaza kötü olur canim kasiklara duymadım ben hassas oralar ama illa yapistircaksan şanlı yapıştır daha hafif idare yollarına zarar gelir mazalllahSorayım eczacıya canım inşallah bulurum kızın biri kasıklarına yapıştırmış yakıyı sanırım paylaşmıştım burda da kopyala yapıştır yöntemi ile denesem mi onuda hem kasığa hem de bele birden yakı
Eki Görüntüle 1985585 B busra_brt canım ya maşallah ne güzel çiçeklerin varmış öyle. Bayıldımmm. Bak benim başkon da biz zamanlar böyle cıvıl cıvıldı şimdi yerinde yeller esiyor
3 Bursalı var yokmu arttıran
Topigin en yaşlısı benim tatlim.Sakin kompleks yapma.Benim yas 35.Kompleks isini bana birak.Bu bebek ne zaman olup ne zaman buyuyecek bilmiyorum.Umidimi kaybettim ben.3 negatif tup bebek.2 ay sonra bir tup denemem daha var insallah bu sefer olur.Bu arada mayista 36 dan gun almaya basliycam.Topiğin en yaşlısı ama en taze evlisi benim15 gün sonra 32 yaşında olacam inşallah 6 gün sonra da 8 aylık evli olacam Bursa'nın Gemlik ilçesin de oturuyorum 7 ayda iki kimyasal gebeliğim var dr zoruyla bebişe ara verdik maaşesef
Ayy inşallah hamislik belirtisidirrYa kızlar belim ağrıyor şimdi bide hafiften kasik ağrısı var
Olsun öyle demeyin ruhumuz genç kalsın benim dedem 85 yaşında ama ben hala 25 im diyor daha yaşayıp gorucemiz çok şey varTopigin en yaşlısı benim tatlim.Sakin kompleks yapma.Benim yas 35.Kompleks isini bana birak.Bu bebek ne zaman olup ne zaman buyuyecek bilmiyorum.Umidimi kaybettim ben.3 negatif tup bebek.2 ay sonra bir tup denemem daha var insallah bu sefer olur.Bu arada mayista 36 dan gun almaya basliycam.
Dil-i bitab adım da meltem bu arada [/QUOTE çok memnun oldum meltemcim Allahim hepimize sağlıklı hayırlı imanli kuranli evlatlar nasip etsin Amin <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?