2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Yakı alıcam korunuyoruz ama olsun ön hazırlık yapayım dedim ilk yaptışım yakmadı fazla da ısındamı şanlı dediğiniz marka her yerde var mıdır canlar nasıl baya kuvvetli mi
Şanlı çok ünlü bir marka canım her yerde vardır. İlki yakmadı ama bu bayağı yakıyor biber acısı,kırmızı biberin etken maddesinden yapılmış

Kızlar ben yeniyim tanışmak istiyorum sizinle kendimi tanıtım önce ismim Saliha burdur da yaşıyorum bi koyundeyiz yani eşimin işi gereği 11 aylık evliyiz ev hanımıyım 23 yaşındayım siz
Topiğin en yaşlısı ama en taze evlisi benim 15 gün sonra 32 yaşında olacam inşallah 6 gün sonra da 8 aylık evli olacam Bursa'nın Gemlik ilçesin de oturuyorum 7 ayda iki kimyasal gebeliğim var dr zoruyla bebişe ara verdik maaşesef

Şanlı çok ünlü bir marka canım her yerde vardır. İlki yakmadı ama bu bayağı yakıyor biber acısı,kırmızı biberin etken maddesinden yapılmış
Sorayım eczacıya canım inşallah bulurum kızın biri kasıklarına yapıştırmış yakıyı sanırım paylaşmıştım burda da kopyala yapıştır yöntemi ile denesem mi onuda hem kasığa hem de bele birden yakı

Benim de aklıma geldi ama valla cesaret edemedim canım ona, ne bileyim nasıl olur. Yada rahmin üstüne falan olur mu ki

Bende üç ay sonra 32 olucam biz Yaşlımıyız şimdi

Kızlar ben yeniyim tanışmak istiyorum sizinle kendimi tanıtım önce ismim Saliha burdur da yaşıyorum bi koyundeyiz yani eşimin işi gereği 11 aylık evliyiz ev hanımıyım 23 yaşındayım siz
Ben ELİF canım
31 yaşındayım. Yedi yıllık evliyim (Topiğin en uzun evlilik süresi olan benim galiba). Bursadayım.

@nergismor canım hoşgeldin. Memnun olduk. Ben de 23 yaşında 2 buçuk yıldır evliyim. Antepliyim ve orada Öğretmenim. Biz de yaklaşık 14 aydır düşünüyoruz bebiş ama eşimin varikosel olduğu içün 6 ay onu bekledik. Tam hamile oldum dedim sonra bu sefer de düşük oldu. 4 aydır bekliyorum bakalımmmm

@nergismor adım da meltem bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…