Şanlı çok ünlü bir marka canım her yerde vardır. İlki yakmadı ama bu bayağı yakıyor biber acısı,kırmızı biberin etken maddesinden yapılmışYakı alıcam korunuyoruz ama olsun ön hazırlık yapayım dedim ilk yaptışım yakmadı fazla da ısındamı şanlı dediğiniz marka her yerde var mıdır canlar nasıl baya kuvvetli mi
Topiğin en yaşlısı ama en taze evlisi benimKızlar ben yeniyim tanışmak istiyorum sizinle kendimi tanıtım önce ismim Saliha burdur da yaşıyorum bi koyundeyiz yani eşimin işi gereği 11 aylık evliyiz ev hanımıyım 23 yaşındayım siz
Sorayım eczacıya canım inşallah bulurum kızın biri kasıklarına yapıştırmış yakıyı sanırım paylaşmıştım burda da kopyala yapıştır yöntemi ile denesem mi onuda hem kasığa hem de bele birden yakıŞanlı çok ünlü bir marka canım her yerde vardır. İlki yakmadı ama bu bayağı yakıyor biber acısı,kırmızı biberin etken maddesinden yapılmış
Heder ettim kendimi bu yollarda canımASSOSyal Canım ya keşke beklese miydin kü biraz. İnşallah yarına kadar bişey olmaz. Uarın çıkar hemen. Kıyamamm
Benim de aklıma geldi ama valla cesaret edemedim canım ona, ne bileyim nasıl olur. Yada rahmin üstüne falan olur mu kiSorayım eczacıya canım inşallah bulurum kızın biri kasıklarına yapıştırmış yakıyı sanırım paylaşmıştım burda da kopyala yapıştır yöntemi ile denesem mi onuda hem kasığa hem de bele birden yakı
Bende üç ay sonra 32 olucam biz Yaşlımıyız şimdiTopiğin en yaşlısı ama en taze evlisi benim15 gün sonra 32 yaşında olacam inşallah 6 gün sonra da 8 aylık evli olacam Bursa'nın Gemlik ilçesin de oturuyorum 7 ayda iki kimyasal gebeliğim var dr zoruyla bebişe ara verdik maaşesef
Ben ELİF canımKızlar ben yeniyim tanışmak istiyorum sizinle kendimi tanıtım önce ismim Saliha burdur da yaşıyorum bi koyundeyiz yani eşimin işi gereği 11 aylık evliyiz ev hanımıyım 23 yaşındayım siz
@nergismor adım da meltem bu arada@nergismor canım hoşgeldin. Memnun olduk.Ben de 23 yaşında 2 buçuk yıldır evliyim. Antepliyim ve orada Öğretmenim. Biz de yaklaşık 14 aydır düşünüyoruz bebiş ama eşimin varikosel olduğu içün 6 ay onu bekledik. Tam hamile oldum dedim sonra bu sefer de düşük oldu. 4 aydır bekliyorum bakalımmmm
Şirket kurduk çaktırma canısı
Ya ben zaten çok istiyorum oraya gelmeyi. Belki bunyaz o taraflara geliriz bakalım güzel Bursa yı görmek gerek.Şirket kurduk çaktırma canısısende gel bursaya
Valla gencim taş gibiyim yaşlanmaya niyetim yok beybiiisiKızlar yaşlanmak içün 40 a kadar yolumuz var. Genç çıtırız daha kele nettiniz
Çıkıp çıkıp gelin bakalım bir daha gidebilir misin tatlımYa ben zaten çok istiyorum oraya gelmeyi. Belki bunyaz o taraflara geliriz bakalım güzel Bursa yı görmek gerek.
Kız belli zaten sendeki enerji hepimizinkinin toplamıValla gencim taş gibiyim yaşlanmaya niyetim yok beybiiisiyaşımın insanı değilim ruhum 16 çok şükür
Haydin o zaman halayaKız belli zaten sendeki enerji hepimizinkinin toplamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?