- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Kuzum içini ferah tut sadece hormonel genetik biyolojik testler için kan almışlardır benden de 5 tüp almışlardı inşallah çok güzel çıkacak kan testlerin rahim filmin Rabbimin izni ile bu günleri atlatıp minnak minnak elleri mis gibi kokusu olan yavrunla uyuyup uyanacaksın bugünleri de yad edip şükredeceksin Rabbim dualarımı zor günlerimi sabrımı yavrumla ödüllendirdi diceksin iyi düşün tatlım iyi olsun inşallah ♥kuzlar kusura bakmayın giremedim çok kötüyüm 8 tüp kan verdim canım çok yanıyo sabahtan buyana ağlıyom ya kötü bi hastalıksa çok üzgünüm hertarafım acıyo çok yoruldum
Cnm aynısı bana oldu kasık agrısı miğde agrısı fln oldu birde etrafı kızarınca korkmuştum ama birşey olmadı yinede cıkarmıştım korktugum içinKızlar bana akıl versin, şimdi aynayla baktım, yakının etrafı kızarmış, zararı olur mu korktum. Bu sefer ısı seviyesi yüksek olanı almıştım. Ondan mı acaba, valla kasık ağrım da var işemi yarıyor dersiniz, akıl verin banaZeytin_yesili @SUDESUDE09 @busra_brt wagen Pdr_ci Ayse saridogan
Canımm yaa, inşallah atlatacağız bunları da. Rabbim bol sabır versin hepimize. Ama baki olan dert yok. Bu da geçecek inşallah. Benim de eşim bugün dedi, bürodaki herkesin eşi hamile, bana soruyorlar daha çocuk yok mu diye ben de daha düşünmüyoz falan diyorum diyor. İçim gitti. Biz bu lafları hep söylüyoz da eşten duymak ayrı bir acı oluyormuş.kuzlar kusura bakmayın giremedim çok kötüyüm 8 tüp kan verdim canım çok yanıyo sabahtan buyana ağlıyom ya kötü bi hastalıksa çok üzgünüm hertarafım acıyo çok yoruldum
ahh kuzum inşallah geçicek kötü hastalık olmasında inşallah bebişler gelir benimde eşime soruyolarmış varmı diye oda aynı şeyi söyleyip duruyomuş off çok zor beklemek hemde sonunu bilmeden sadece beklemekCanımm yaa, inşallah atlatacağız bunları da. Rabbim bol sabır versin hepimize. Ama baki olan dert yok. Bu da geçecek inşallah. Benim de eşim bugün dedi, bürodaki herkesin eşi hamile, bana soruyorlar daha çocuk yok mu diye ben de daha düşünmüyoz falan diyorum diyor. İçim gitti. Biz bu lafları hep söylüyoz da eşten duymak ayrı bir acı oluyormuş.
Canim dualara yeni kişileri kapatalim mi artik.Ben okuyorum arkadaslar icin ama bi bakiyorum listeden çıkmış.Dua bu karsilik beklenmez ama yapilan da çok ayip bence.Ben siradaki arkadaslara okuyamadan basima bisey gelse helallik mi alsam siye dusunuyorum ama bazilari hassasiyet gostermiyor.Arkadaslar da bana katiliyorlarsa bence kapatalim listeyi.Ne kadar yorgun uykusu da olsam o gun mutlaka okuyorum ben.Arkadaslardan da bu hassasiyeti bekliyorum.Mazereti olanlar icin degil kizlar lutfen yanlis anlasilmasin.@esrayg0 Emine kızı Esra'nın sağlıklı hayrlı sorunsuz şekilde hamile kalması ve hayrla sağlıkla bebeğini kucağına alması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı Allahü teala yolunda Mücahit hayrlı uzun ömürlü evlatlar ihsan etsin inşallahwagen Türkan kızı Şeyma 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih ( tesbihatları okudu)
@Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@masal3487 Hanife kızı Özgün 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Meyra_naz Doğan kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
@Erva_umut
@busra_brt Salih kızı Büşra
@Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
@SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
@Smydnz A.Gani kızı Sümeyye 20 bin kelime-i tevhid 10 bin salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 10 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i tenzih 2 bin kelime-i tenzih 2 bin salevat-ı şerif
@esra011 Necati kızı Esra Nur
@hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
@fatma_sibel Fatma kızı Sibel
@BEYBISIM Davut kızı Zeliha
@Hayalimdi gercek oldu Hatice
@umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
@sstsessizol
@tugsem_10 Abdullah kızı Nihal
@nergismor Hüseyin kızı Saliha
@Kelebek090
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
Kızlar kandil listemiz oluştu Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah cümlenizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah kucaklarınızı kucaklarımızı çifter çifter doldursun inşallah Rabbim
Aynen canımm. Ya bu arada ben tesbihatlatı çekemedim kızlar ya. Kandil için olanları. Bugün çekerim diye düşündüm. Kaynanam falan geldiler içinden çıkılmaz bir aile meseleleri vat, saatlerdir yürek tükettik durduk. Baş kafa kalmadı valla. Ne inat bi kadın. Sesi de mübarek mikrofonla konuşuyo sanki hala beynimde çınlıyo sesiahh kuzum inşallah geçicek kötü hastalık olmasında inşallah bebişler gelir benimde eşime soruyolarmış varmı diye oda aynı şeyi söyleyip duruyomuş off çok zor beklemek hemde sonunu bilmeden sadece beklemek
Aynen canımm. Ya bu arada ben tesbihatlatı çekemedim kızlar ya. Kandil için olanları. Bugün çekerim diye düşündüm. Kaynanam falan geldiler içinden çıkılmaz bir aile meseleleri vat, saatlerdir yürek tükettik durduk. Baş kafa kalmadı valla. Ne inat bi kadın. Sesi de mübarek mikrofonla konuşuyo sanki hala beynimde çınlıyo sesi
hahaAynen canımm. Ya bu arada ben tesbihatlatı çekemedim kızlar ya. Kandil için olanları. Bugün çekerim diye düşündüm. Kaynanam falan geldiler içinden çıkılmaz bir aile meseleleri vat, saatlerdir yürek tükettik durduk. Baş kafa kalmadı valla. Ne inat bi kadın. Sesi de mübarek mikrofonla konuşuyo sanki hala beynimde çınlıyo sesi
evet canım pazarda ikindiden sonra bağaşlarım inşallah nekadar olursa çok yorma kendini ameller niyetlere göre dir canımwagen gerçi yarın da var daha de mi şimdi aklıma geldi. Yarın olmazsa bir kısmını anneme vereyim o zaman. Bakalım bitirebilecek miyim
Kuzum benim sen üzme kendini herşey en kısa sürede geçecek, çok uğraştın bunların karşılığını alacaksın. Buraya gelip bize hamilelik haberi de vereceksin. Herşey güzel olacak sonuçlarda güzel çıkacak merak etme, tüm kontrolleri yapıyorlar demek ki tüp bebek öncesi ama bence ona bile gerek kalmayacak sen doğal yolla anne olacaksın kuzumkuzlar kusura bakmayın giremedim çok kötüyüm 8 tüp kan verdim canım çok yanıyo sabahtan buyana ağlıyom ya kötü bi hastalıksa çok üzgünüm hertarafım acıyo çok yoruldum
Atın ölümü arpadan olsun canım napalım dayanacağım artık az bişey kaldıCnm aynısı bana oldu kasık agrısı miğde agrısı fln oldu birde etrafı kızarınca korkmuştum ama birşey olmadı yinede cıkarmıştım korktugum için
Yakıyo biber gibi valla kuzum, bugün seviyesi yüksek olanı aldım herhalde ondan. Birde inanılmaz kasık ağrım oldu bakalım neler olacak. İki günden bişey olmaz herhalde en fazla tahriş olacak napalım dayanırız. İnşallah burada hepimiz teyzoş olalım kuzum, çok şükür Rabbim bebişime bir sürü teyzoş verdiASSOSyal canım çok yakıyomu yakın şimdi okuya bildim yazılarınızı kıyayamam sana canım ama korkma benimde ilk gün öyle oldu inşallah bişiy olmaz sonu bebiş olur bende teysoş olurum Rabbim yüzümüzü ğüldürür inşallah çekdiğimiz acılara karşılık bizi evlatlarımızla ödüllen dirir inşallah
Cnm belki faydası olur öyle olması bellide iyi geldiğindendir inşallah sonu güzel olur acıya dayandığımız kadar tatlı bebişler olur inşallahAtın ölümü arpadan olsun canım napalım dayanacağım artık az bişey kaldı
Ah inşallah tatlım, her acının arkası tatlıdır. Yeteri kadar acı yedik tatlılar gelsin artıkCnm belki faydası olur öyle olması bellide iyi geldiğindendir inşallah sonu güzel olur acıya dayandığımız kadar tatlı bebişler olur inşallah
Cnm cok gecmiş olsun yeni yeni okumaya başladım mesajları senin mesajını da şimdi gördüm bende bugün giremedim inşallah bu acıların sonu güzel olucak Allah ın izniyle ben inanıyorum inşallah en yakın zamanda güzel haberlerle geliceksin buraya canım benimevet canım pazarda ikindiden sonra bağaşlarım inşallah nekadar olursa çok yorma kendini ameller niyetlere göre dir canım
Allah ın izniyle o günlerde gelecek canım benim ümidimizi kaybetmeyelim inanalım olacağına biliyorum rabbim bizede nasip edecek meleklerimiz bizimle olacak hayırlısıyla inşallahAh inşallah tatlım, her acının arkası tatlıdır. Yeteri kadar acı yedik tatlılar gelsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?