amin inşallah kızlar bi mucizede ben anlatayım benim ebe teyze anlattı onun kızı 44 yaşında menepoza girmiş neyse kadın 2 yıl hiç adet görmüyomuş dokdora gitmiş doktor erken menepoz demiş neysebirgün baş dönmesi mide bulantısı artıyo dokdora gidiyo dokdor menepozdan dır ama senin için yinede rahat etsin bi gebelik testi yapalımdiyo imkansız ama yapalım diyo çümkü 2 senedir hiç adet görmemiş neyse şok şok şok kadın 3 buçuk aylık gebe çıkıyo ayyy tammbi mucize neyse bu 4 5 aylık kenfelan tam hatırlamıyom ayıda bu sefer dokdora gidiyo kontrole doktor çocuk sakat kesinlikle aldırmalısın diyo bu inanmayıp bikaç dokdora daha gidiyo hepsi aynı şeyi söylüyo aldır daha erken alalım felan kadın kabul etmiyo ben almam diyo eve geliyo çok zorbi hamilelik süreci geçiriyo yatarak sürekli ama doğum yapıyo nurtopo gibi bi erkek çocuk olyo ve sapasağlam yaşıtlarıyla yan yana geldiğinde daha büyük güzel duruyo Allah ın mucizesi bu arada kadın doğumdan sonrada hiç adet görmüyo hala menepozda yani kızlar Allah ol derse 1 yumurta bile yeter ama biz işye yoruluyoz Rabbim enkısa zamanda hayırlısıylan bizlerede bu mucizelerini yaşatsın geçi onun katında mucize yoktur older ve olurYarın bende baslicam cnm inşallah ben hala hastalanmadim adet söktürücü içiyorum ama hicbir belirti yok hala Doktor banada küçük bir kist var dedi inş bu mübarek günlerde o mucizelerle bizde karşılaşırız
amin inşallah kızlar bi mucizede ben anlatayım benim ebe teyze anlattı onun kızı 44 yaşında menepoza girmiş neyse kadın 2 yıl hiç adet görmüyomuş dokdora gitmiş doktor erken menepoz demiş neysebirgün baş dönmesi mide bulantısı artıyo dokdora gidiyo dokdor menepozdan dır ama senin için yinede rahat etsin bi gebelik testi yapalımdiyo imkansız ama yapalım diyo çümkü 2 senedir hiç adet görmemiş neyse şok şok şok kadın 3 buçuk aylık gebe çıkıyo ayyy tammbi mucize neyse bu 4 5 aylık kenfelan tam hatırlamıyom ayıda bu sefer dokdora gidiyo kontrole doktor çocuk sakat kesinlikle aldırmalısın diyo bu inanmayıp bikaç dokdora daha gidiyo hepsi aynı şeyi söylüyo aldır daha erken alalım felan kadın kabul etmiyo ben almam diyo eve geliyo çok zorbi hamilelik süreci geçiriyo yatarak sürekli ama doğum yapıyo nurtopo gibi bi erkek çocuk olyo ve sapasağlam yaşıtlarıyla yan yana geldiğinde daha büyük güzel duruyo Allah ın mucizesi bu arada kadın doğumdan sonrada hiç adet görmüyo hala menepozda yani kızlar Allah ol derse 1 yumurta bile yeter ama biz işye yoruluyoz Rabbim enkısa zamanda hayırlısıylan bizlerede bu mucizelerini yaşatsın geçi onun katında mucize yoktur older ve olur
11 gün oldu canım salı günü doktora gittim kanda verdim ultrasonla da baktı hicbirsey yok canım sadece küçük bir kist var dedi bende 2. Aşılamaya baslicam diye civan percemi aldım adetimi kisti söksün diyekaç gün oldu canım seninn bugün 4 olcak benimde gelen giden yok geliceğede benzemiyor test yapıyomusun 2 günde 1
Günaydın cnmgunaydın hatunlarrrrr iyi hafta sonları herkese
akşam emıne kızı esra için okudum Allah kabul etsin inşallah hayırlı bebişleri olsun bi sürüüü
bu ara da bizler beceremedik ama akşam bizim koyunlardan biri dogurmuş minicik kuzucugumuzzz olmuş o da bebiş sonuçta dimi ama[/QUOTE
Dimi ama Allah analı babalı büyütsün
ayy şimdi ne tatlıdır o çok sevesim geldi yaaabu ara da bizler beceremedik ama akşam bizim koyunlardan biri dogurmuş minicik kuzucugumuzzz olmuş o da bebiş sonuçta dimi ama
Günaydın cnmKızlar hepinize mutlu güzel gülüşlü haftasonları dilerim. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Amiiinnnn
ben daha görmedim ama kesin öyledir eşim arayıp haber verdi gözün aydın kızımız oldu diye akşam görücez inşallah bakalımayy şimdi ne tatlıdır o çok sevesim geldi yaaa
Canım benim allah yardımcın olsun inşallah koca koca yumurtacıklar sana bebiş getirir, dualarımız seninleEvet canım şümdi kalkacam hazırlanmaya yavaş yavaş. Bizimki horul horul uyuyor inşallah gdebilirim erkendua edin kızlar ya yumurtacanlar gelişmiş olsun iyi gitsin her şey. Bu son klomen kullanışım. Sonra iğneye geçecek. İğneye gerek kalmaz inşallah
Evet canım 3. Ayım bugün. Şimdi de yumurta gelişimine bakacak. Çok sıra varmış yaaklomen mi kullanıyosun canım kaçırdım ben orayı sanırım
Allah razı olsun canım aminn aminn hepimize inşallahCanım benim allah yardımcın olsun inşallah koca koca yumurtacıklar sana bebiş getirir, dualarımız seninle
hayırlısı olsun canım beni inş. aşılamada alırsın bebişini göbüşüne11 gün oldu canım salı günü doktora gittim kanda verdim ultrasonla da baktı hicbirsey yok canım sadece küçük bir kist var dedi bende 2. Aşılamaya baslicam diye civan percemi aldım adetimi kisti söksün diye
çooooook güzel haberler al canım benim inşşş son kullanışın olurEvet canım 3. Ayım bugün. Şimdi de yumurta gelişimine bakacak. Çok sıra varmış yaa
Kızlar bir mucize hikayede ben anlatayım umut olsun
Eşimin bir akrabası yaşadı ve bizzat bana anlattı. Kadın iki yıl falan adet görmüyor doktora gidiyo çözüm olmuyo, herhalde menopoza girdim diye önemsemiyor. Bir gün evde balkonu yıkarken karnına sancı giriyor acilen hastaneye gidiyo, bekliyor ki safra kesesi falan diyecekler. Doktorlar toplanıyor başına inanamıyor kimse, 3,5 aylık hamile olduğunu öğreniyor. Hiç de farketmemiş. Şimdi 4 yaşında bir oğlu var. Rabbim hiç yoktan veriyor
ayyy ben o mucizeyi her ay doktora giderken hayal ediyorum. her seferinde yolda giderken doktor baktıgında ' aaa şule hiç bir şey yapmamıza gerek yok zaten sen hamilesin ' desin diyorum ama alçak doktor ya yumurta çok küçük ya çok büyük diyor bi türlü ortasını bulamıyozkeşkeee bizimde olsa dimiii böyle ansızın aniden beklemeden zaten bidaha asla korunmayı düşünmüyorum hemen 2. 3. ve 4. olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?