- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
burdayım canım benim iyiyim çok şükür hem sizlere okuyom dua ediyom hemde kendi sonuçlarım içim inşallah temiz çıkar Allah tan gelene amenna ne yapsak boş sen nasıl oldun geçtimi yakının ağrısıKuzum seni merak ediyorum bir daha yazmadın yada ben görmedim
Allah kabul etsin kuzum, inşallah güzel çıkacak. Güzel düşüneceğiz güzel olacak allahın izniyle.burdayım canım benim iyiyim çok şükür hem sizlere okuyom dua ediyom hemde kendi sonuçlarım içim inşallah temiz çıkar Allah tan gelene amenna ne yapsak boş sen nasıl oldun geçtimi yakının ağrısı
buğün dayana bilirsen çıkarma kaşımada yara olur çümkü yarın çıkar artık inşallah bu sefer olur bebişin gelir çok tatlı bi annesi var onun çok şaslı beybiAllah kabul etsin kuzum, inşallah güzel çıkacak. Güzel düşüneceğiz güzel olacak allahın izniyle.
Geçti şükür canım kaşınma ya başladı artık. Bakalım hayırlısı
Ah canım benim o senin tatlılığın, güzel yüreğin. İnş bu son olurda hepimiz bebiş haberi alır aynı aylarda doğum yaparız birde hamilelik topiği açarızbuğün dayana bilirsen çıkarma kaşımada yara olur çümkü yarın çıkar artık inşallah bu sefer olur bebişin gelir çok tatlı bi annesi var onun çok şaslı beybi
Ay inşallah canım hamiş olunca da evlat hasreti ile yanan ümmet-i Muhammed niyetine okuruz bir de kolay sağlıkla hayrla doğum yapmak için okuruz @wagen kuzum inşallah bütün tahlillerin temiz istediğin gibi olacak güzel haberler alacaksın bize de müjde vereceksin inşallah ♥Ah canım benim o senin tatlılığın, güzel yüreğin. İnş bu son olurda hepimiz bebiş haberi alır aynı aylarda doğum yaparız birde hamilelik topiği açarız
Ay inşallah canım hamiş olunca da evlat hasreti ile yanan ümmet-i Muhammed niyetine okuruz bir de kolay sağlıkla hayrla doğum yapmak için okuruzwagen kuzum inşallah bütün tahlillerin temiz istediğin gibi olacak güzel haberler alacaksın bize de müjde vereceksin inşallah ♥
O zaman daha çok dua edeceğiz canımcım inşallah, Rabbim hayırlısı ile nasip etsin de çıldırırız artıkAy inşallah canım hamiş olunca da evlat hasreti ile yanan ümmet-i Muhammed niyetine okuruz bir de kolay sağlıkla hayrla doğum yapmak için okuruzwagen kuzum inşallah bütün tahlillerin temiz istediğin gibi olacak güzel haberler alacaksın bize de müjde vereceksin inşallah ♥
Kuzum ya ben hep dua ediyorum akıllı uslu olsun diye uykusu da yerin de olsun inşallah gaz problemi yaşamayalım çok zor hem bebek hem anne içinASSOSyal inşallah kızlar bu gece uyumuyo huysuslaştı diye birbirimizden yardım isteriz ayy inşallah hayali bile çok güzel yaa
Oyy kuzum benim allah kabul etsin, yarın kimbilir nasıl kalabalık olur ne güzel, Cuma günü emirsultan da cemaat ile cuma namazı kılmayı çok seviyorum. Oranın çok başka bir havası var. Mübarek gün duaların kabul olsun inşallah. Tez verene de gitmeni tavsiye ederim fırsat bulursanKızlar inşallah nasipse yarın Emir Sultan Hazretlerine gidicez hepimizin niyetine Meryem süresi ve çeşitli ayetler okudum inşallah bugün de Meryem süresi Yasin süresi ve çeşitli ayetler okuyacam hepimizin isimlerini tek tek söyleyip dua edicem
Böyle gereksiz dr'lar var canım insanın moralini alt üst eden geçmiş olsun kuzum zaten yarın kandil ilişki olmaz bir de hormon testleri en az iki gün ilişki olmaması gerekiyor doğru sonuç çıksın diye ondan ilişki yok demiştir bir de tek yumurtası olanlar da gebe kalıyor arkadaşımın dayı kızı 2 tane doğurdu tek yumurta ile ne alakaymış hormon bozukluğu onu anlamadım benGeldim doktordan kızlar. Nefret ediyorum şu kadın doğumun önünde beklemekten. Sanki bir ben eksiklik için gidiyormuşum gibi hissediyorum. Neysee. Doktordan pek iç açıcı haberler gelmedi. Bir yumurtam 20 mm güzel gelişmiş. Diğeri de 11 mm gelişmemiş. Biri çok iyi gelişmişken biri gelişmemiş, sende hormon bozukluğu olabilir dedi. Çat iğnesi falan vermedi. Niye dedim. Şimdilik yaparsak hormon bozukluğu da varsa bize engel olur dedi. Pazartesi tekrar gelip hormon testi yaptır dedi. Ondan sonra tekrar bakacakmış yumurtalara. Belki o zaman çat iğnesi de verirmiş. Bi de kafama takılan şey pazartesi gelene kadar ilişki yok dedi. E şimdi pazartesiye kadar bu yumurta çatlarsa ve döllenmezse alıp başında kıracam yumurtayı. Söylediklerinin gerekçelerini de söylemiyor ki içim rahat etsin. Bir an önce gönderme derdine düştü. Son saate denk geldik ya. Bi de özel hastane olacak. Daha ben ultrasondan kalkıp üstümü giyinene kadar eşime bir keç kelime bir şey söyledi gitmemizi bekledi. Sanki eşim yumurtlayacak. Bana söylesene şöyle şöyle olmuş diye. Eşim ne bilsin yumurta nedir ne değildir. Bi sinirle çıktım valla kızlar. Moralim de sıfırlandı. Bu ay içün nedense pek umutlu değilim artık.
Kuzum senin doktor içime sinmedi sanki, 20 mm yumurta çatlar ama niye ilişki yok dedi anlamadım. Başından savmış sanki, bende kullandım klomen benim doktorum hiç böyle şeyler demedi. Hem niye hormon tahlilini adetin üçüncü günü yapmıyor ki.Geldim doktordan kızlar. Nefret ediyorum şu kadın doğumun önünde beklemekten. Sanki bir ben eksiklik için gidiyormuşum gibi hissediyorum. Neysee. Doktordan pek iç açıcı haberler gelmedi. Bir yumurtam 20 mm güzel gelişmiş. Diğeri de 11 mm gelişmemiş. Biri çok iyi gelişmişken biri gelişmemiş, sende hormon bozukluğu olabilir dedi. Çat iğnesi falan vermedi. Niye dedim. Şimdilik yaparsak hormon bozukluğu da varsa bize engel olur dedi. Pazartesi tekrar gelip hormon testi yaptır dedi. Ondan sonra tekrar bakacakmış yumurtalara. Belki o zaman çat iğnesi de verirmiş. Bi de kafama takılan şey pazartesi gelene kadar ilişki yok dedi. E şimdi pazartesiye kadar bu yumurta çatlarsa ve döllenmezse alıp başında kıracam yumurtayı. Söylediklerinin gerekçelerini de söylemiyor ki içim rahat etsin. Bir an önce gönderme derdine düştü. Son saate denk geldik ya. Bi de özel hastane olacak. Daha ben ultrasondan kalkıp üstümü giyinene kadar eşime bir keç kelime bir şey söyledi gitmemizi bekledi. Sanki eşim yumurtlayacak. Bana söylesene şöyle şöyle olmuş diye. Eşim ne bilsin yumurta nedir ne değildir. Bi sinirle çıktım valla kızlar. Moralim de sıfırlandı. Bu ay içün nedense pek umutlu değilim artık.
Amin canım inşallah Tez veren nerde canım eşime diyeyim ben bilmiyorum çok utanarak söylüyorum bunu maalesefOyy kuzum benim allah kabul etsin, yarın kimbilir nasıl kalabalık olur ne güzel, Cuma günü emirsultan da cemaat ile cuma namazı kılmayı çok seviyorum. Oranın çok başka bir havası var. Mübarek gün duaların kabul olsun inşallah. Tez verene de gitmeni tavsiye ederim fırsat bulursan
Öyle mi oluyor hormon testinde. Bilmiyordum canım belki de ondan demiştir. Ben de anlamadım hormon bozukluğundan bir şey. Klomeni ilk kullandığım ay da biri çok biri az gelişmişti. O zaman dengesizlik var demedi. Napsam ki ya, keşke bari dün ilişki olsaymış diyorum. O zaman yaptırayım hormon testini de miBöyle gereksiz dr'lar var canım insanın moralini alt üst eden geçmiş olsun kuzum zaten yarın kandil ilişki olmaz bir de hormon testleri en az iki gün ilişki olmaması gerekiyor doğru sonuç çıksın diye ondan ilişki yok demiştir bir de tek yumurtası olanlar da gebe kalıyor arkadaşımın dayı kızı 2 tane doğurdu tek yumurta ile ne alakaymış hormon bozukluğu onu anlamadım ben
İnan bugün benim de içime sinmedi. Bu ay da bitsin başka doktor arayacağım. Tabi inşallah gerek kalmaz. Şu incir kürüne başlayayım bugün ben en iyisi. Canım havuç suyunu da çok duydum eşime katı meyve sıkacağı al dedim akiamları içeriz dedim. Kullandın mı sen hiç bu aletten, iyi bir şey alayım diyorum almışkenKuzum senin doktor içime sinmedi sanki, 20 mm yumurta çatlar ama niye ilişki yok dedi anlamadım. Başından savmış sanki, bende kullandım klomen benim doktorum hiç böyle şeyler demedi. Hem niye hormon tahlilini adetin üçüncü günü yapmıyor ki.
Valla bence incir ve havuç suyu iç iki gün yumurta hem büyüsün hem çatlasın, ilişkiye girip beline yakı da koy. Bilmiyorum kızlar ne der ama ben böyle düşündüm, o zaman bu ay da boş geçmiş olacak
Kuzum ya ben hep dua ediyorum akıllı uslu olsun diye uykusu da yerin de olsun inşallah gaz problemi yaşamayalım çok zor hem bebek hem anne için
Pınarbaşı mezarlığının üst tarafında canım, oraya kadar giderseniz tabelalar ile bulursunuz zaten, her yerde ismi yazıyor. Çıkmaz bir sokak da küçük bir bahçe ve evin içinde, kendi yaşadığı evde yatıyorAmin canım inşallah Tez veren nerde canım eşime diyeyim ben bilmiyorum çok utanarak söylüyorum bunu maalesef
Benim okuduklarım başka okuduğum varsa evde defterimdedir halim kızı elif erva umut salih kızı büşra adnan kizi ayşenur mustafa kizi şule fatma kızı sibel davut kızı zeliha necdet kızı büşra geçmiş yazilarima bakarak bu isimleri yazmışım sadece diğer arkadaşlarına daha okumadım senin yazdıklarının arasında okumadiklarim varsa onlarida okurum sadece merakım listede bir sürü okumayan var okuyayım mi yinede herkezeesra011 kuzum okuduklarımız fatma kızı sibel Davut kızı Zeliha Emine kızı Esra bugün ki arkadaşımız Hüseyin kızı Saliha yarın listeye okunacak karışıklık olmasın diye okuyanların isimlerini yazıcam onlara okunacak pazartesi de bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?