- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 30
Günaydın cnm :)Günaydın güzel arkadaşlarım
Ay yerim ben onu.Cok guzel ve tatli oluyolar.bu ara da bizler beceremedik ama akşam bizim koyunlardan biri dogurmuş minicik kuzucugumuzzz olmuş o da bebiş sonuçta dimi ama
İnşallah kuzum ya, bunu bizzat duydum vallaha oluyo yakeşkeee bizimde olsa dimiii böyle ansızın aniden beklemeden zaten bidaha asla korunmayı düşünmüyorum hemen 2. 3. ve 4. olsun
Kuzum en son kime okudun ismi olup okumayanları atlıyorum son okuduğunu söyle kaç yasinin kaldı ona göre okuKızlar günaydın yarına kadar listeyi bitirmemiz mi gerekiyor ben geriden geliyorum biraz eğer öyleyse bileyim olmadıklarima okuyayım bugün hepsini
Vallahi şuan ne söylesem yalan olur deftere yazdım en son kimde kaldığımı geçmiş konuşmalara bakıp yazayım hemen sanaKuzum en son kime okudun ismi olup okumayanları atlıyorum son okuduğunu söyle kaç yasinin kaldı ona göre oku
Kızlar liste de okudum diyenlere sadece niyet edilip okundu okumayanları atladım bir tek Allah rızası için bana dua edin diyen Necati kızı Büşra için okuduk Prmm'ye zaten siliyorum okumayanları liste başa dönünce zaten bi avuç kalıcazbu arada kızçeler salatı tefriciye dağıtırız perşembeden perşembeye inşallah br kişi niyetine az kişiyiz ama çok şükür dualarımız çok
Kuzum listemiz bitince, yeni bir liste oluşturalım sadece okuyanlar ile, dua isteyip okumayanlar olmasın, sıra ile okuruz sırayı biliriz. Nacizane tavsiyemKızlar liste de okudum diyenlere sadece niyet edilip okundu okumayanları atladım bir tek Allah rızası için bana dua edin diyen Necati kızı Büşra için okuduk Prmm'ye zaten siliyorum okumayanları liste başa dönünce zaten bi avuç kalıcazbu arada kızçeler salatı tefriciye dağıtırız perşembeden perşembeye inşallah br kişi niyetine az kişiyiz ama çok şükür dualarımız çok
Kuzum en son ömer kızı yelize okudum dedin yanlış hatırlamıyorsam ondan sonra okunanları yazayım sana kandile kadar sıkma kendini bitircem diye liste başa dönünce de ilaveten okursunkızlar şuan 18 kişiye okumamışım olarak görünüyor tabi evde defterime bakamadım iş yerindeyim diye ama okuduklarımıda sayarsak 28 kişiyiz ve ben en fazla 10 kişinin okudugunu düşünüyorum rica etsem yeni bi liste yollarmısın okumayanları çıkartmış bi şekilde bugun okuyabildigim kadar okuyayım yarın kandil hepsini bugun bitirmem mümkün degil ama en azından okumayanlar çıkarsa hepimizin işi kolaylaşır
aynen vanım bende nergismor gibi ilaveten yasinde okuyup geliyom bilginize ben bikaç kişiye yasintek okumuştum ama olsun sırayla tekrar gidiyom karışıklık olmasınCanım liste salı günü yenilenecekDil-i bitab biz meryem süresi ve Rabbi hebli mines-salihin Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua okuyacağız sen bunlara ilaveten uasini şerifte okursun hak geçmez canım ASSOSyal kuzum bu akşam ya da yarın akşam herkesi etiketleyip sorucam canım ses gelmeyenleri silicem kaç kere etiket edip sordum bi isme dua edildi diye etiket yapınca teşekküre geldi iki arkadaşımız sonra yazmadılar zaten iki kişi çıkardım listeden devamı gelecek
Tamam canım, tabiki dua karşılık beklemeden yapılır ama kendine dua edilince teşekkür edip gitmekte hiç hoş değil doğrusu. Biz birbirimize yeteriz, uyanıklık yapmaya çalışanlar olmasa da olur. Böyle söyleyince belki hoş karşılaşmayacak ama herkes burada zamanını ayırıyor, kul hakkına girilmesin. Şimdiye kadar okuduk allah kabul etsin, bundan sonra Kesin kurallarımızı belirleyelim.Canım liste salı günü yenilenecekDil-i bitab biz meryem süresi ve Rabbi hebli mines-salihin Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua okuyacağız sen bunlara ilaveten uasini şerifte okursun hak geçmez canım ASSOSyal kuzum bu akşam ya da yarın akşam herkesi etiketleyip sorucam canım ses gelmeyenleri silicem kaç kere etiket edip sordum bi isme dua edildi diye etiket yapınca teşekküre geldi iki arkadaşımız sonra yazmadılar zaten iki kişi çıkardım listeden devamı gelecek
Kuzum seni merak ediyorum bir daha yazmadın yada ben görmedimaynen vanım bende nergismor gibi ilaveten yasinde okuyup geliyom bilginize ben bikaç kişiye yasintek okumuştum ama olsun sırayla tekrar gidiyom karışıklık olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?