2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha'nın sağlıklı hayrlı sorunsuz şekilde hamile kalması ve hayrla sağlıkla bebeğini kucağına alması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı Allahü teala yolunda Mücahit hayrlı uzun ömürlü evlatlar ihsan etsin inşallah wagen Türkan kızı Şeyma 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih ( tesbihatları okudu)
@Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@masal3487 Hanife kızı Özgün 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Meyra_naz Doğan kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
@Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
@SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
@Smydnz A.Gani kızı Sümeyye 20 bin kelime-i tevhid 10 bin salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 10 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i tenzih 2 bin kelime-i tenzih 2 bin salevat-ı şerif
esra011 Necati kızı Esra Nur
@hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
@fatma_sibel Fatma kızı Sibel
@BEYBISIM Davut kızı Zeliha
@Hayalimdi gercek oldu Hatice
@umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
@sstsessizol
@tugsem_10 Abdullah kızı Nihal
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
@Kelebek090
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)

Kızlar kandil listemiz oluştu Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah cümlenizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah kucaklarınızı kucaklarımızı çifter çifter doldursun inşallah Rabbim

Tünaydın canlarımmmm bugün kociş evde giremedim işe gidince yanınızdayım nasılsınız Pdr_ci canım inşallah güzel sonuçla gelirsin dr'dan

Kızlar günaydın yarına kadar listeyi bitirmemiz mi gerekiyor ben geriden geliyorum biraz eğer öyleyse bileyim olmadıklarima okuyayım bugün hepsini

Kızlar liste de okudum diyenlere sadece niyet edilip okundu okumayanları atladım bir tek Allah rızası için bana dua edin diyen Necati kızı Büşra için okuduk Prmm'ye zaten siliyorum okumayanları liste başa dönünce zaten bi avuç kalıcaz bu arada kızçeler salatı tefriciye dağıtırız perşembeden perşembeye inşallah br kişi niyetine az kişiyiz ama çok şükür dualarımız çok

Kızlar günaydın yarına kadar listeyi bitirmemiz mi gerekiyor ben geriden geliyorum biraz eğer öyleyse bileyim olmadıklarima okuyayım bugün hepsini
Kuzum en son kime okudun ismi olup okumayanları atlıyorum son okuduğunu söyle kaç yasinin kaldı ona göre oku

az olsun öz olsun canım biz yetiştiririz evel allahhh

Kuzum listemiz bitince, yeni bir liste oluşturalım sadece okuyanlar ile, dua isteyip okumayanlar olmasın, sıra ile okuruz sırayı biliriz. Nacizane tavsiyem

Olmadı listedeki herkesi etiketleyip,hergün okuyup okumayacaklarını soralım kesin dönüş yapanlar ile yeni listemiz oluşsun ama hergün de bildirsinler okuduklarını. Hak geçmesin kimseye, listede adı olup okumayanlar var, arada yazanlar var, birine okuyup birine okumuyor gibi olmasın hakka girer

kızlar şuan 18 kişiye okumamışım olarak görünüyor tabi evde defterime bakamadım iş yerindeyim diye ama okuduklarımıda sayarsak 28 kişiyiz ve ben en fazla 10 kişinin okudugunu düşünüyorum rica etsem yeni bi liste yollarmısın okumayanları çıkartmış bi şekilde bugun okuyabildigim kadar okuyayım yarın kandil hepsini bugun bitirmem mümkün degil ama en azından okumayanlar çıkarsa hepimizin işi kolaylaşır

Ben istisnasiz her gun okuyorum kizlar.Sadece gectigimiz pts adet oldum.Adetten sonra da hep tesbihleri cektim.Daha bitmadi adetim.Biraz uzun suruyo benimki.Biter bitmez yasinleri kaldigim yerden okuyacagim insallah.Hic bir günü atlamadim.

Suana kadar kimlere okunduğunu yazarsanız ben de herkese okuyabilirim sonradan geldim sadece bi kisiye okumuş oldum içime sinmiyor

Canım liste salı günü yenilenecek Dil-i bitab biz meryem süresi ve Rabbi hebli mines-salihin Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua okuyacağız sen bunlara ilaveten uasini şerifte okursun hak geçmez canım ASSOSyal kuzum bu akşam ya da yarın akşam herkesi etiketleyip sorucam canım ses gelmeyenleri silicem kaç kere etiket edip sordum bi isme dua edildi diye etiket yapınca teşekküre geldi iki arkadaşımız sonra yazmadılar zaten iki kişi çıkardım listeden devamı gelecek

Kuzum en son ömer kızı yelize okudum dedin yanlış hatırlamıyorsam ondan sonra okunanları yazayım sana kandile kadar sıkma kendini bitircem diye liste başa dönünce de ilaveten okursun

aynen vanım bende nergismor gibi ilaveten yasinde okuyup geliyom bilginize ben bikaç kişiye yasintek okumuştum ama olsun sırayla tekrar gidiyom karışıklık olmasın

Tamam canım, tabiki dua karşılık beklemeden yapılır ama kendine dua edilince teşekkür edip gitmekte hiç hoş değil doğrusu. Biz birbirimize yeteriz, uyanıklık yapmaya çalışanlar olmasa da olur. Böyle söyleyince belki hoş karşılaşmayacak ama herkes burada zamanını ayırıyor, kul hakkına girilmesin. Şimdiye kadar okuduk allah kabul etsin, bundan sonra Kesin kurallarımızı belirleyelim.

aynen vanım bende nergismor gibi ilaveten yasinde okuyup geliyom bilginize ben bikaç kişiye yasintek okumuştum ama olsun sırayla tekrar gidiyom karışıklık olmasın
Kuzum seni merak ediyorum bir daha yazmadın yada ben görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…