Kuzum bence hemen bu akşam iç incir suyu, havucu ayrı bir yerde kaynatıp incir suyu ile karıştırıp içiyorsun çatlaması için. Bu akşam ilişki olsun yarın zaten olmaz, tahlile de salı gidersin olmaz mı, en azından boş geçmemiş olur diye düşündüm. Yada hormon tahlili nin ne aciliyeti olabilir ki adetin üçüncü günü de yapılır.İnan bugün benim de içime sinmedi. Bu ay da bitsin başka doktor arayacağım. Tabi inşallah gerek kalmaz. Şu incir kürüne başlayayım bugün ben en iyisi. Canım havuç suyunu da çok duydum eşime katı meyve sıkacağı al dedim akiamları içeriz dedim. Kullandın mı sen hiç bu aletten, iyi bir şey alayım diyorum almışken
canım senin doktor bayabi saçmalamış bence çümkü bende özele gittiğimde bana kılomen verdi iki yumurtamda kotrole gittiğimde 22 santim olmuş dedi ikiside 22 santimdeki yumurta ilişkiylede çatlar ama yinede iğne vermişti bana ikiside 22 santimdiya hatta bana dediki bitanesi yeterdi aslında ama ikiside döllenirse ikiz olır demişti bu 1 ikincise hiç mantıklı değil varzet hormon bozuk neyse insan en azından derki bu yumurta boşa gitmesin belki dölenir ilişki olsun bidahaki ay adet olursa temizlenir temizlenmez hormon testi yapalım sanki hormon testi kaçıyo gıcık oldumya sinir bozucu habire gel para dök diyolar sanki yerdwn topluyoz bence sen bilirsin ama ilişki olsunÖyle mi oluyor hormon testinde. Bilmiyordum canım belki de ondan demiştir. Ben de anlamadım hormon bozukluğundan bir şey. Klomeni ilk kullandığım ay da biri çok biri az gelişmişti. O zaman dengesizlik var demedi. Napsam ki ya, keşke bari dün ilişki olsaymış diyorum. O zaman yaptırayım hormon testini de mi
canım senden ricam oralarda dua ederken inşallah sonuçlarım temiz çıkar kötü hastalık olmaz diye banada dua edermisin Allah razı olsun şimdiden kuzum Rabbim kabul ve makbul eylesin dualarını dualarımızı inşallahKızlar inşallah nasipse yarın Emir Sultan Hazretlerine gidicez hepimizin niyetine Meryem süresi ve çeşitli ayetler okudum inşallah bugün de Meryem süresi Yasin süresi ve çeşitli ayetler okuyacam hepimizin isimlerini tek tek söyleyip dua edicem
Canım ben de anlamadım ki ya bilmiyorum ne yapsam. Benim bi de aklıma şu takıldı. Normalde klomen kullanırdım 5 günde biterdi. 2 gün de ekstradan bekleyip öyle gel derdi. Yani 1 hafta sonra giderdim yumurta takibine. Bu hafta öyle yapmadı. Klomen bittiği gün gitmiş oldum doktora. Bu sabah son iki tanesini içmiştim. Bunu niye böyle yaptı anlamadımKuzum bence hemen bu akşam iç incir suyu, havucu ayrı bir yerde kaynatıp incir suyu ile karıştırıp içiyorsun çatlaması için. Bu akşam ilişki olsun yarın zaten olmaz, tahlile de salı gidersin olmaz mı, en azından boş geçmemiş olur diye düşündüm. Yada hormon tahlili nin ne aciliyeti olabilir ki adetin üçüncü günü de yapılır.
Benim Sinbo var ben memnunum.
Tabi bunlar sadece benim fikirlerim kuzum sen bilirsin
Bence dee saçmaladı da neyse. Daha genç birine gideyim artık. Aynen ya para işine çeviriyorlar sürekli. Ben biraz araştırma yapayım bi hormon bozukluğu olursa ilişki olmalı mı olmamalı mıcanım senin doktor bayabi saçmalamış bence çümkü bende özele gittiğimde bana kılomen verdi iki yumurtamda kotrole gittiğimde 22 santim olmuş dedi ikiside 22 santimdeki yumurta ilişkiylede çatlar ama yinede iğne vermişti bana ikiside 22 santimdiya hatta bana dediki bitanesi yeterdi aslında ama ikiside döllenirse ikiz olır demişti bu 1 ikincise hiç mantıklı değil varzet hormon bozuk neyse insan en azından derki bu yumurta boşa gitmesin belki dölenir ilişki olsun bidahaki ay adet olursa temizlenir temizlenmez hormon testi yapalım sanki hormon testi kaçıyo gıcık oldumya sinir bozucu habire gel para dök diyolar sanki yerdwn topluyoz bence sen bilirsin ama ilişki olsun
O zaman evet erken çağırmış seni, bu kadar erken olmasına rağmen 20 mm büyüklük çok iyi, birde bir tane daha var oda büyür bir iki güne. Ne biçim doktor bu ya, saçmalamış. ilaca bence vücudun tepki vermişCanım ben de anlamadım ki ya bilmiyorum ne yapsam. Benim bi de aklıma şu takıldı. Normalde klomen kullanırdım 5 günde biterdi. 2 gün de ekstradan bekleyip öyle gel derdi. Yani 1 hafta sonra giderdim yumurta takibine. Bu hafta öyle yapmadı. Klomen bittiği gün gitmiş oldum doktora. Bu sabah son iki tanesini içmiştim. Bunu niye böyle yaptı anlamadım
Canım bu kür aynı günde etki eder mi senceEki Görüntüle 1985857Pdr_ci kuzum bak bu şekilde. Ama 20 mm yumurta kendiliğinden de çatlar ideal seviyeye gelmiş. Ama 11 mm olan için incir kürü büyütür ama havuçla beraber içsen mi onu bilemedim.bencede boş geçme sen bu akşam, yakı da koy. Hormon tahlili her zaman olur.
Kuzum bak böyle strese girip bunu düşünürsen gerçekten hormonlarını bozarsın, hormonlar bu şekilde çok çabuk değişiyor. Bunu düşünme, yeni doktora baktır hormonlarına kafanı boşalt bi, bozukluk yokBence dee saçmaladı da neyse. Daha genç birine gideyim artık. Aynen ya para işine çeviriyorlar sürekli. Ben biraz araştırma yapayım bi hormon bozukluğu olursa ilişki olmalı mı olmamalı mı
Vücut zaten napsınnya, benim kafada bir insanın vücudu olduğu için baştan kaybetmiş zaten. Bu kadar takıntıyla. Bi de günde 4 klomen içiyordum o tepki vermesin de kim tepki versin bacım. Hormonlarıma vurduk durduk kamçıyıO zaman evet erken çağırmış seni, bu kadar erken olmasına rağmen 20 mm büyüklük çok iyi, birde bir tane daha var oda büyür bir iki güne. Ne biçim doktor bu ya, saçmalamış. ilaca bence vücudun tepki vermiş
Kuzum etmese bile bişey kaybetmezsin ama sen bilirsin, zaten 20 mm yumurta çatlayacak seviyeye gelmiş, yumurtaların kendiliğinden çatlıyorsa sıkıntı yok he çatlamaz diyorsan havuç kürü çatlatırCanım bu kür aynı günde etki eder mi sence
Ben yine de bekleyeyim bakalım pazartesiyi. Nasip Allahtan. Yumurta çatladıktan sonra kaç saat canlı kalıyodu canım 72 miydi? Eğer öyleyse çok sıkıntı olmaz gibiKuzum bak böyle strese girip bunu düşünürsen gerçekten hormonlarını bozarsın, hormonlar bu şekilde çok çabuk değişiyor. Bunu düşünme, yeni doktora baktır hormonlarına kafanı boşalt bi, bozukluk yok
Yumurta 24 saat, sperm en fazla 72 saat miş canım internetten baktım şimdi Pazartesi tekrar bakacak mı yumurtaya, eğer bakarsa o gün denersin şansınıBen yine de bekleyeyim bakalım pazartesiyi. Nasip Allahtan. Yumurta çatladıktan sonra kaç saat canlı kalıyodu canım 72 miydi? Eğer öyleyse çok sıkıntı olmaz gibi
Yavrum ya benim yumurtalıklarda ve çatlamada hiçbir sıkıntım yok en baştan beridir. Kist falan da oluşmadı hiç öyle ufak tefekler hariç. Bizde tek sıkıntı aslında eşimin sperm kalitesi ve hareketliliği. Ama oyunu daha çok benim üzerimde oynuyoruz nedenseKuzum etmese bile bişey kaybetmezsin ama sen bilirsin, zaten 20 mm yumurta çatlayacak seviyeye gelmiş, yumurtaların kendiliğinden çatlıyorsa sıkıntı yok he çatlamaz diyorsan havuç kürü çatlatır
Evet bakacak canım. O zaman iyi ya belki bugün de çatlamazsa pazartesine yetişiriz. Adetim bittiğinden beri hep akıntım oluyor acaba klomenden miEvet 72 canım, Pazartesi tekrar bakacak mı yumurtaya, eğer bakarsa o gün denersin şansını
Kuzum yumurta 24 saat, sperm 72 yazıyoEvet bakacak canım. O zaman iyi ya belki bugün de çatlamazsa pazartesine yetişiriz. Adetim bittiğinden beri hep akıntım oluyor acaba klomenden mi
ayni dertten muzdaribiizzzYavrum ya benim yumurtalıklarda ve çatlamada hiçbir sıkıntım yok en baştan beridir. Kist falan da oluşmadı hiç öyle ufak tefekler hariç. Bizde tek sıkıntı aslında eşimin sperm kalitesi ve hareketliliği. Ama oyunu daha çok benim üzerimde oynuyoruz nedensebizimki de vitamin ilaçları falan içiyor. Fayda için. Olan benim sorunsuz yumurtalarıma oluyor sanki bu tedavilerle
Ay pardon onu anlamamışım tam. Yine de pazartesini bekleyeyim bakalım. Yapacak bir şey yok. Çok sağol canım bilgilerin içinKuzum yumurta 24 saat, sperm 72 yazıyo
Evet klomendrn yumurta oluyor ya
canım eşine keçi boynuzu kürü yaptınmı hiç. benim eşimdede aynı sıkıntı vardı çok faydasını gördük biz. yaklaşık 2 ayda 2 katına çıktı sperm sayı ve hareketiYavrum ya benim yumurtalıklarda ve çatlamada hiçbir sıkıntım yok en baştan beridir. Kist falan da oluşmadı hiç öyle ufak tefekler hariç. Bizde tek sıkıntı aslında eşimin sperm kalitesi ve hareketliliği. Ama oyunu daha çok benim üzerimde oynuyoruz nedensebizimki de vitamin ilaçları falan içiyor. Fayda için. Olan benim sorunsuz yumurtalarıma oluyor sanki bu tedavilerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?