- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Evet canım herkes günde bir yasin okuyacak o gün okunan yasin şerif ve tesbihatlar bir kişiye bağışlanacakHer kişiye 1 yasin dimi
evet canım Allah sendende razı olsun bide devat edebiliyosan başka topikten arkadaş da davet et çümkü çok kişi olursak daha iyi olurHer kişiye 1 yasin dimi
Canım yasini Türkçesinde okusakta sayılıyor mu ben kuranı bilmiyorumEvet canım herkes günde bir yasin okuyacak o gün okunan yasin şerif ve tesbihatlar bir kişiye bağışlanacak
Canım duaları kabul eden Rabbimdir bilmiyorsan öğrenene kadar türkçe oku kuzum Rabbimin katında kimin duası makbuldür bilinmezCanım yasini Türkçesinde okusakta sayılıyor mu ben kuranı bilmiyorum
Tmm cnm dogrusun inşallahevet canım Allah sendende razı olsun bide devat edebiliyosan başka topikten arkadaş da davet et çümkü çok kişi olursak daha iyi olur
Bunları hergün cekecegiz değil miHanımlar çekeceğimiz tesbihatlar ve ebced sayısı
El-Cebbâr: Azamet ve kudret sahibi. Dilediğini yapan ve yaptıran. Hükmüne karşı gelinemeyen. (207 defa)
El-Hâlık: Yaratan, yoktan var eden. Varlıkların geçireceği halleri takdir eden. (707 defa)
Es-Semi: Her şeyi en iyi işiten, duaları kabul eden. (181 defa)
El-Latîf: Her şeye vakıf, lütuf ve ihsan sahibi olan. (129 defa)
El-Mucîb: Duaları, istekleri kabul eden. (55 defa)
El-Hakîm: Her işi hikmetli, her şeyi hikmetle yaratan. (79 defa)
El-Vekîl: Kulların işlerini bitiren. Kendisine tevekkül edenlerin işlerini en iyi neticeye ulaştıran. (67 defa)
El-Kâdir: Dilediğini dilediği gibi yaratmaya muktedir olan. (305 defa)
El-Muktedir: Dilediği gibi tasarruf eden, her şeyi kolayca yaratan kudret sahibi. (745 defa)
El-Vâris: Her şeyin asıl sahibi olan. (707 defa)
Listedeki sıraya göre mi birde karışık değil yani değil mi biraz fazla oldum kusura bakma cnm :)Bunları hergün cekecegiz değil mi
Canım normalde sıraya göre ama diyelim ki hafta ortasında bir arkadaşımız geldi listeye dahil olmak istedi ve rica etti tüp bebek , aşılama yaptıracağım rica etsem beni öne alın derse öncelik tanırızListedeki sıraya göre mi birde karışık değil yani değil mi biraz fazla oldum kusura bakma cnm :)
Adetli olanlar kuranı kerim bilmiyorum diyenler evet canım her gün yasin okur gibi çekecek hepsi şart değil hangisini çekmek isterse o tesbihatı ama ben bu tesbihatları çektim diye belirtecek ki ona göre bağışlayalımBunları hergün cekecegiz değil mi
Anladım cnm tesekkür ederim acıklaman içinCanım normalde sıraya göre ama diyelim ki hafta ortasında bir arkadaşımız geldi listeye dahil olmak istedi ve rica etti tüp bebek , aşılama yaptıracağım rica etsem beni öne alın derse öncelik tanırız
Tmm cnmAdetli olanlar kuranı kerim bilmiyorum diyenler evet canım her gün yasin okur gibi çekecek hepsi şart değil hangisini çekmek isterse o tesbihatı ama ben bu tesbihatları çektim diye belirtecek ki ona göre bağışlayalım
Rica ederim canımAnladım cnm tesekkür ederim acıklaman için
tabi yazarız senyeterki iste hoşgeldin inşallah yarın başlarızKizlar beni de listeye yazar misiniz?bir de ne zaman basliyorsunuz.ben de dahil olmak isterim.
Kizlar beni de listeye yazar misiniz?bir de ne zaman basliyorsunuz.ben de dahil olmak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?