2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

wagen Türkan kızı Şeyma
Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@Guldeniz979 Gyuldenis Dimitrova
G Greeneliton Hasan kızı Ezgi
ASSOSyal Halim kızı Elif
sher33 Hasan kızı Seher
Bejan19
@Tambikedi Mehmet kızı Merve
@Mrrrrve
Y yagmur_20
S srplmtmtk Fatma kızı Serpil
mavi-hayal
masal3487 Hanife kızı Özgün
N Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
@assmnm Vedat kızı Safiye
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
Ayse saridogan Ayşe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif

Canlar nicklerinizin yanına isimlerinizi de yazarsanız seviniriz kendi isimlerimize niyet edip okuyacağız

Hanımlar çekeceğimiz tesbihatlar ve ebced sayısı
El-Cebbâr: Azamet ve kudret sahibi. Dilediğini yapan ve yaptıran. Hükmüne karşı gelinemeyen. (207 defa)
El-Hâlık: Yaratan, yoktan var eden. Varlıkların geçireceği halleri takdir eden. (707 defa)
Es-Semi: Her şeyi en iyi işiten, duaları kabul eden. (181 defa)
El-Latîf: Her şeye vakıf, lütuf ve ihsan sahibi olan. (129 defa)
El-Mucîb: Duaları, istekleri kabul eden. (55 defa)
El-Hakîm: Her işi hikmetli, her şeyi hikmetle yaratan. (79 defa)
El-Vekîl: Kulların işlerini bitiren. Kendisine tevekkül edenlerin işlerini en iyi neticeye ulaştıran. (67 defa)
El-Kâdir: Dilediğini dilediği gibi yaratmaya muktedir olan. (305 defa)
El-Muktedir: Dilediği gibi tasarruf eden, her şeyi kolayca yaratan kudret sahibi. (745 defa)
El-Vâris: Her şeyin asıl sahibi olan. (707 defa)

Canım yasini Türkçesinde okusakta sayılıyor mu ben kuranı bilmiyorum
Canım duaları kabul eden Rabbimdir bilmiyorsan öğrenene kadar türkçe oku kuzum Rabbimin katında kimin duası makbuldür bilinmez

Bunları hergün cekecegiz değil mi

Listedeki sıraya göre mi birde karışık değil yani değil mi biraz fazla oldum kusura bakma cnm :)
Canım normalde sıraya göre ama diyelim ki hafta ortasında bir arkadaşımız geldi listeye dahil olmak istedi ve rica etti tüp bebek , aşılama yaptıracağım rica etsem beni öne alın derse öncelik tanırız

Bunları hergün cekecegiz değil mi
Adetli olanlar kuranı kerim bilmiyorum diyenler evet canım her gün yasin okur gibi çekecek hepsi şart değil hangisini çekmek isterse o tesbihatı ama ben bu tesbihatları çektim diye belirtecek ki ona göre bağışlayalım

Anladım cnm tesekkür ederim acıklaman için

Tmm cnm

Kizlar beni de listeye yazar misiniz?bir de ne zaman basliyorsunuz.ben de dahil olmak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…