- 3 Haziran 2016
- 709
- 970
- 103
- 42
inşallah canımvalla benimde adet tarihime tamm denk geldi bakalım ne olcak inşallah dularımız kabul olurda hepimiz hamiş kalırız
Ben de hesapladım da adet tarihime yakın denk gelmiş Ayy bak heyecan yaptım. Şimdi bu bi işaret mi hepimizevalla benimde adet tarihime tamm denk geldi bakalım ne olcak inşallah dularımız kabul olurda hepimiz hamiş kalırız
inşallah benim olmadı galiba yine hüngür hüngür ağlıyom iç çamaşırımda bi leke var ama hala bişiy yok galiba adet olcam yine olmadı demin eşimi aradım tüp bebeğe randuvu aldığımı söyledim çok kötüyüm nasıl olcak bilmiyom çok korkuyom ya olmazsa kendimi geçtim canım kocam o çok üzülürBen de hesapladım da adet tarihime yakın denk gelmiş Ayy bak heyecan yaptım. Şimdi bu bi işaret mi hepimize
Canım benim moralini bozma inşallah yerleşme kanamasıdır rabbim hayırlısını versin korkulacak birşey yok merak etme kafana takma düşünme hiç eger ki olmazsa bu ay.belki mucizen bir daha ki ayadır belkide suan seninledir inşallah seninledir dualarım seninle canıminşallah benim olmadı galiba yine hüngür hüngür ağlıyom iç çamaşırımda bi leke var ama hala bişiy yok galiba adet olcam yine olmadı demin eşimi aradım tüp bebeğe randuvu aldığımı söyledim çok kötüyüm nasıl olcak bilmiyom çok korkuyom ya olmazsa kendimi geçtim canım kocam o çok üzülür
KUZUMM geçen bi mesaj yazmıştın masallah dedim ne kadar iradeli sabırlı bi insan ne olduğunun ne yapması gerektiğinin farkında.. isyan etmek yokk üzülmek yokkk vakti saati var ne yaparsak yapalımm Rabbim kun fe yekundemediği sürece olmicak.inşallah benim olmadı galiba yine hüngür hüngür ağlıyom iç çamaşırımda bi leke var ama hala bişiy yok galiba adet olcam yine olmadı demin eşimi aradım tüp bebeğe randuvu aldığımı söyledim çok kötüyüm nasıl olcak bilmiyom çok korkuyom ya olmazsa kendimi geçtim canım kocam o çok üzülür
sıkma kendını üzülmede bu ay olmadıysa öbür ay umut hep var canım. Allah büyük elbet bırakmaz kucagımızı boş.inşallah benim olmadı galiba yine hüngür hüngür ağlıyom iç çamaşırımda bi leke var ama hala bişiy yok galiba adet olcam yine olmadı demin eşimi aradım tüp bebeğe randuvu aldığımı söyledim çok kötüyüm nasıl olcak bilmiyom çok korkuyom ya olmazsa kendimi geçtim canım kocam o çok üzülür
Canim kimseye adetlerini soylemek zorunda degilsin kaynani ilgilendirmez ben anneme bile canim istemedigi zaman aciklama yapmiyorum kimseye o firsati verme.Biz de isteriz elbet patir patir dogurmayi ama bizim elimizd3 olan bir sey degilki,sonucta Allahin ol demesi lazim bazen hic bir sorun olmasa bile olmayabiliyor demekki daha vakti zamani gelmemis lutfen kendine gel ve uzulmeyi birak.Ayse saridogan N Nurumcan94 S SUDESUDE09 canım hepimize çok teşekkür ederim çok sağolun iyki varsınız bana kalsa saalcam da çevrem offff çok sıkıyolar beni 1.5 yıllık evliyim kuzum ama işte sorun büyük 21 yaşında iki çukulata kistine sahabim bide tüplerde proklem var dedi doktor çok korkuyom kaynanam da gelmiş adet oldum dedim oooooo diyo senyine işi bozdun diyo Allah ım yarabbimya sanki benim elimde töbe estefulla çok yoruldum isyan etmiyom bunada şükür ama çok yorgunım 1.5 yıl sanki 20 yıl fibi geliyo bana hiç bişiyye acımıyom yeni evliliğin tadını hiç çıkaramadım ona çok üzülüyom hastene yüzü görmekten nefret ediyom Allah kimseyi düşürmesin
Üzülmeyin.Ben bir aşılama 3 negatif tup bebek sahibiyim.esimde de bende de bir problem yok.Ama olmuyor.Duadan başka çaresi var mi?Herşeyden önce Rabbimden hayirlisini isteyin.Yasinizda küçük.Ben 35 yaşındayım. Ben napiyim kendimi daglara mi vurmayim.Tevekkül esip bekleyelim hep birlikte.Rabbim inşallah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin.Tüm isteyenlere.Onun takdirinden ötesi yok.Ayse saridogan N Nurumcan94 S SUDESUDE09 canım hepimize çok teşekkür ederim çok sağolun iyki varsınız bana kalsa saalcam da çevrem offff çok sıkıyolar beni 1.5 yıllık evliyim kuzum ama işte sorun büyük 21 yaşında iki çukulata kistine sahabim bide tüplerde proklem var dedi doktor çok korkuyom kaynanam da gelmiş adet oldum dedim oooooo diyo senyine işi bozdun diyo Allah ım yarabbimya sanki benim elimde töbe estefulla çok yoruldum isyan etmiyom bunada şükür ama çok yorgunım 1.5 yıl sanki 20 yıl fibi geliyo bana hiç bişiyye acımıyom yeni evliliğin tadını hiç çıkaramadım ona çok üzülüyom hastene yüzü görmekten nefret ediyom Allah kimseyi düşürmesin
inşallah benim olmadı galiba yine hüngür hüngür ağlıyom iç çamaşırımda bi leke var ama hala bişiy yok galiba adet olcam yine olmadı demin eşimi aradım tüp bebeğe randuvu aldığımı söyledim çok kötüyüm nasıl olcak bilmiyom çok korkuyom ya olmazsa kendimi geçtim canım kocam o çok üzülür
Ayse saridogan N Nurumcan94 S SUDESUDE09 canım hepimize çok teşekkür ederim çok sağolun iyki varsınız bana kalsa saalcam da çevrem offff çok sıkıyolar beni 1.5 yıllık evliyim kuzum ama işte sorun büyük 21 yaşında iki çukulata kistine sahabim bide tüplerde proklem var dedi doktor çok korkuyom kaynanam da gelmiş adet oldum dedim oooooo diyo senyine işi bozdun diyo Allah ım yarabbimya sanki benim elimde töbe estefulla çok yoruldum isyan etmiyom bunada şükür ama çok yorgunım 1.5 yıl sanki 20 yıl fibi geliyo bana hiç bişiyye acımıyom yeni evliliğin tadını hiç çıkaramadım ona çok üzülüyom hastene yüzü görmekten nefret ediyom Allah kimseyi düşürmesin
Kuzum üzülme sakın Rabbim büyük elbet bebişin bebişlerin olacak benim de tıbbı genetik sonuçlarım çıktı netten baktım ön tanı da over tümörü falan yazıyo bilmiyorum dr randevuma çok var mayıs ortasını bulacak içime kurt düştü beynimi kemiriyo hüngür hüngür ağlamak geliyo içimden ama elimden de bi şey gelmiyo beklemekten başka Rabbim hepimize Ya Şafi celle celaluhu ismi hürmetine hayrlı kalıcı acil şifa ihsan etsininşallah benim olmadı galiba yine hüngür hüngür ağlıyom iç çamaşırımda bi leke var ama hala bişiy yok galiba adet olcam yine olmadı demin eşimi aradım tüp bebeğe randuvu aldığımı söyledim çok kötüyüm nasıl olcak bilmiyom çok korkuyom ya olmazsa kendimi geçtim canım kocam o çok üzülür
canım benim çok sağol üzme kendini inşallah önemli bişiy degildirya benimde kisten dolayı ca 125 degerim çok yüksek gatta doktor amelyatdedi kasermi diye bakalım ama ben araştırdımda kisten saten yüksekmiş 1 ay ful ağlamış 5 kilo vermiştim üzüntüden gerçi hala öylebi ihtimal var ama ben unuttum bile şimdi profosör e gidip araştırıcam randuvu aldım seninde inşallah önemsiz bişiydirKuzum üzülme sakın Rabbim büyük elbet bebişin bebişlerin olacak benim de tıbbı genetik sonuçlarım çıktı netten baktım ön tanı da over tümörü falan yazıyo bilmiyorum dr randevuma çok var mayıs ortasını bulacak içime kurt düştü beynimi kemiriyo hüngür hüngür ağlamak geliyo içimden ama elimden de bi şey gelmiyo beklemekten başka Rabbim hepimize Ya Şafi celle celaluhu ismi hürmetine hayrlı kalıcı acil şifa ihsan etsin
Canım çikolata kisti bende de vardı sağ yumurtalıkta ne ağrı ne sızı vardı bende tesadüfen öğrendim dr yüzüme bazıları kendiliğinden gebe kalabiliyo bazıları kalamıyo belki senin tüplerin kapalıdır dedi bazı drlar moral bozmaktan başka işe yaramıyo benim kistimi soğan kürü yaptım iki defa erittim hiç yaptın mı soğan kürü inşallah Rabbim sana da şifa ihsan eder tez vakitte bebelerini kucağına alırsıncanım benim çok sağol üzme kendini inşallah önemli bişiy degildirya benimde kisten dolayı ca 125 degerim çok yüksek gatta doktor amelyatdedi kasermi diye bakalım ama ben araştırdımda kisten saten yüksekmiş 1 ay ful ağlamış 5 kilo vermiştim üzüntüden gerçi hala öylebi ihtimal var ama ben unuttum bile şimdi profosör e gidip araştırıcam randuvu aldım seninde inşallah önemsiz bişiydir
canım bende denedim sağdaki eridi soldaki duruyo onun içinde deniycem bişiy sorcam senin tüpler kapalımıydı pekiCanım çikolata kisti bende de vardı sağ yumurtalıkta ne ağrı ne sızı vardı bende tesadüfen öğrendim dr yüzüme bazıları kendiliğinden gebe kalabiliyo bazıları kalamıyo belki senin tüplerin kapalıdır dedi bazı drlar moral bozmaktan başka işe yaramıyo benim kistimi soğan kürü yaptım iki defa erittim hiç yaptın mı soğan kürü inşallah Rabbim sana da şifa ihsan eder tez vakitte bebelerini kucağına alırsın
Canım üzülme Allah büyük inşallah bu çektiğimiz sıkıntılar en kısa zamanda biter Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah ben 13 senelik evliyim kendini bu kadar üzme ben senin kadar evli iken başlarda hiç takmıyordum hem yaşında genç gez toz hayatının tadını çıkar kimseyi takma bak kendiliğinden olur stresten uzak durmak gerek.Benimde ödüm kopuyor kızlar bugün adet tarihim kırmızıları görmek istemiyoruminşallah benim olmadı galiba yine hüngür hüngür ağlıyom iç çamaşırımda bi leke var ama hala bişiy yok galiba adet olcam yine olmadı demin eşimi aradım tüp bebeğe randuvu aldığımı söyledim çok kötüyüm nasıl olcak bilmiyom çok korkuyom ya olmazsa kendimi geçtim canım kocam o çok üzülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?