2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

valla benimde adet tarihime tamm denk geldi bakalım ne olcak inşallah dularımız kabul olurda hepimiz hamiş kalırız
Ben de hesapladım da adet tarihime yakın denk gelmiş Ayy bak heyecan yaptım. Şimdi bu bi işaret mi hepimize

Ben de hesapladım da adet tarihime yakın denk gelmiş Ayy bak heyecan yaptım. Şimdi bu bi işaret mi hepimize
inşallah benim olmadı galiba yine hüngür hüngür ağlıyom iç çamaşırımda bi leke var ama hala bişiy yok galiba adet olcam yine olmadı demin eşimi aradım tüp bebeğe randuvu aldığımı söyledim çok kötüyüm nasıl olcak bilmiyom çok korkuyom ya olmazsa kendimi geçtim canım kocam o çok üzülür

Canım benim moralini bozma inşallah yerleşme kanamasıdır rabbim hayırlısını versin korkulacak birşey yok merak etme kafana takma düşünme hiç eger ki olmazsa bu ay.belki mucizen bir daha ki ayadır belkide suan seninledir inşallah seninledir dualarım seninle canım

KUZUMM geçen bi mesaj yazmıştın masallah dedim ne kadar iradeli sabırlı bi insan ne olduğunun ne yapması gerektiğinin farkında.. isyan etmek yokk üzülmek yokkk vakti saati var ne yaparsak yapalımm Rabbim kun fe yekundemediği sürece olmicak.
Sen dualarına yalvarmalarina devam et kuzumm hepimiz için başka uğraşlar bul kendine

Ne kadarlık evlisin ne zman dır deniyosun

sıkma kendını üzülmede bu ay olmadıysa öbür ay umut hep var canım. Allah büyük elbet bırakmaz kucagımızı boş.

Ayse saridogan N Nurumcan94 S SUDESUDE09 canım hepimize çok teşekkür ederim çok sağolun iyki varsınız bana kalsa saalcam da çevrem offff çok sıkıyolar beni 1.5 yıllık evliyim kuzum ama işte sorun büyük 21 yaşında iki çukulata kistine sahabim bide tüplerde proklem var dedi doktor çok korkuyom kaynanam da gelmiş adet oldum dedim oooooo diyo senyine işi bozdun diyo Allah ım yarabbimya sanki benim elimde töbe estefulla çok yoruldum isyan etmiyom bunada şükür ama çok yorgunım 1.5 yıl sanki 20 yıl fibi geliyo bana hiç bişiyye acımıyom yeni evliliğin tadını hiç çıkaramadım ona çok üzülüyom hastene yüzü görmekten nefret ediyom Allah kimseyi düşürmesin

Canim kimseye adetlerini soylemek zorunda degilsin kaynani ilgilendirmez ben anneme bile canim istemedigi zaman aciklama yapmiyorum kimseye o firsati verme.Biz de isteriz elbet patir patir dogurmayi ama bizim elimizd3 olan bir sey degilki,sonucta Allahin ol demesi lazim bazen hic bir sorun olmasa bile olmayabiliyor demekki daha vakti zamani gelmemis lutfen kendine gel ve uzulmeyi birak.

Üzülmeyin.Ben bir aşılama 3 negatif tup bebek sahibiyim.esimde de bende de bir problem yok.Ama olmuyor.Duadan başka çaresi var mi?Herşeyden önce Rabbimden hayirlisini isteyin.Yasinizda küçük.Ben 35 yaşındayım. Ben napiyim kendimi daglara mi vurmayim.Tevekkül esip bekleyelim hep birlikte.Rabbim inşallah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin.Tüm isteyenlere.Onun takdirinden ötesi yok.

cnm üzülme bugün öyle bir olay duydum ki 14 sene hiç bir sorun yokken bi müşterimin olmamış bebekleri bayada yaşlı adam 14 senede tüp bebek aşılama ne varsa denemişler ama yine olumsuz sonra hiç ummadıkları anda tatildeyken bir bakıyolar eşi hamile şimdi 1 yaşında olmuş.
eltim evlendi evlendiği hafta hamile kaldı ben 4 yıldır evliyim 7 8 aydır istiyoruz bizdede sorun görünmüyor ama olmadı hala
demem o ki sınav dünyasındayız sabrımızın sınavı zor mu çok zor ama vardır elbet bir hayır bunda da kimse için sıkma canını milletin ağzı torba değil büzemiyorsun takma kafana he de geç Allahım en doğru zamanda melek vericek size inan dua et

aynı senle dertlerımız ama bizim elimizden gelen bişi yok Allah ol diycek olucak inşallah. bende 1,5 yıllık evliyim ilk günden beri hiç korunmadık ama olmuyor işte 1 yıldır doktor doktor geziyorum. bi sürü sıkıntı. milletin sorması yorar insanı en çok. benim kayınvalidede sureklı sorar durur ben deliririm etrafa karşı borclar bitsin çocuk öyle diyorum. kayınvalideyide geçen eşim halletti bi daha soramıyo şimdilik korkudan ama bolur üzülme her ay bende senin gibi bitiyorum ama yapcak bişi yok dua et canım bol bol

canlarım benim siz bana ayleden iyisiniz iyki varsınız doğru söylüyosunuz çok şükür elimiz ayağımız tutuyo ya tekerlikli sandalyeye mahküm yada ne bilim daha büyük acısı olan var buna şükür Allah dermansız dert vermesin hepinizi çok çok öpüyom siz dünyanın en güzwl kalpli insanlarısınız iyki kk var ve dertleşe biliyoz birilerine anlatmasam sizbana bunları yazmasaydınız belki hala ağlıyodum ve sabaha başım ağrıyo ğözlerim şişbi şwkilde kalkacak tım ama siz buna engwl oldunuz çok teşekkür ediyorum iyki varsınız toparlandım tebö estafulla dedim sabah tandır bi leke gördüm okadar kanama yok hala inşallah turunmadır degilsede hayırlısı diyip yola devam dua lara devam umutsuzluk yok umudu olmayanın atı koşmaz

Kuzum üzülme sakın Rabbim büyük elbet bebişin bebişlerin olacak benim de tıbbı genetik sonuçlarım çıktı netten baktım ön tanı da over tümörü falan yazıyo bilmiyorum dr randevuma çok var mayıs ortasını bulacak içime kurt düştü beynimi kemiriyo hüngür hüngür ağlamak geliyo içimden ama elimden de bi şey gelmiyo beklemekten başka Rabbim hepimize Ya Şafi celle celaluhu ismi hürmetine hayrlı kalıcı acil şifa ihsan etsin

canım benim çok sağol üzme kendini inşallah önemli bişiy degildirya benimde kisten dolayı ca 125 degerim çok yüksek gatta doktor amelyatdedi kasermi diye bakalım ama ben araştırdımda kisten saten yüksekmiş 1 ay ful ağlamış 5 kilo vermiştim üzüntüden gerçi hala öylebi ihtimal var ama ben unuttum bile şimdi profosör e gidip araştırıcam randuvu aldım seninde inşallah önemsiz bişiydir

Canım çikolata kisti bende de vardı sağ yumurtalıkta ne ağrı ne sızı vardı bende tesadüfen öğrendim dr yüzüme bazıları kendiliğinden gebe kalabiliyo bazıları kalamıyo belki senin tüplerin kapalıdır dedi bazı drlar moral bozmaktan başka işe yaramıyo benim kistimi soğan kürü yaptım iki defa erittim hiç yaptın mı soğan kürü inşallah Rabbim sana da şifa ihsan eder tez vakitte bebelerini kucağına alırsın

canım bende denedim sağdaki eridi soldaki duruyo onun içinde deniycem bişiy sorcam senin tüpler kapalımıydı peki

arkadaşlar bide bilen varsa yardımcı olurmu sıcak su termalleri açıyomuş diye duydum sizce olabilirmi eşimde adetinden hemen sonra termallere gidelim hem kafan dağılır diyo kararsızım ya acaba işwe yararmı

Canım üzülme Allah büyük inşallah bu çektiğimiz sıkıntılar en kısa zamanda biter Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah ben 13 senelik evliyim kendini bu kadar üzme ben senin kadar evli iken başlarda hiç takmıyordum hem yaşında genç gez toz hayatının tadını çıkar kimseyi takma bak kendiliğinden olur stresten uzak durmak gerek.Benimde ödüm kopuyor kızlar bugün adet tarihim kırmızıları görmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…