2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

ASSOSyal tatlım bursa da dr tavsiyesi aldım bugün mevlütte 10 yıldır bebişi olmayan bi abla 4 düşük yaptım bi dış gebelik geçirdim tek tüpüm var gittiğim dr vesilesi ile 2kiz kızlarım bi de oğlum var dedi kime önerdimse sonuç aldı sende git dedi sende git inşallah bizlere de vesile olur kim bilir belki iki gebiş muayene de karşılaşırız Sirem Aydınlar dr adı

ASSOSyal Halim kızı Elif niyetine okuyoruz kuzularım Rabbim adaşıma sağlıklı hayrlı aklı başında ahlaklı imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah
wagen Türkan kızı Şeyma salat-ı tefriciye çekiyor
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe salat-ı tefriciye cekiyo
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz salat-ı tefriciye çekiyor
ASSOSyal Halim kızı Elif
B busra_brt Salih kızı Büşra salat-ı tefriciye çekiyor
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem salat-ı tefriciye çekiyor
esra011 Necati kızı Esra
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha salat-ı tefriciye çekiyor
umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
@nergismor Hüseyin kızı Saliha salat-ı tefriciye çekiyor
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif salat-ı tefriciye çekiyor

ASSOSyal canım senin niyetine Meryem süresini okudum tesbihleride çektim Allahım kabul etsin inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin canım tez zamanda Zeytin_yesili

ASSOSyal kuzum senin niyetine bir meryem suresi ve tesbihlerimi cektim.
Zeytin_yesili

Ayy benim için dua edilince o kadar mutlu oluyorum ki Rabbim razı olsun canlarım benim hepimiz tez zamanda bebiş sahibi olalım inşallah, Rabbim duysun sesinizi kuzular seviliyorsunuz

Çok teşekkür ederim kuzum şimdi hemen bakıyorum internetten

Saman Alevi canim listeye bir bakar misin?okumayanlar var cikaralim mi?ben cok yavas okuyorum ve inanin 1 bucuk saatte internetten takiple hernayeti iki kez okuyorum.Yanlis olmasin diye.Lutfen okumayan arkadaslar varsa ki var cikaralim.
Ben de oyle canim meryem surwsini 30 dk okuyorum,yasin surwsine alistim en fazla 10 dk okuyorum.

Ben de oyle canim meryem surwsini 30 dk okuyorum,yasin surwsine alistim en fazla 10 dk okuyorum.
Yasin suresini ben de cabuk okuyorum.Kulak dolgunlugu var ya.Ama Meryem suresini cok gec okuyorum.Saman alevini cok rahatsiz etmeye gerek yok gerci ben benim icin okuyanlarin notunu aldim zaten.Kimse darilmasin ama okumayanlar icin okumayacagim.Biz dua ediyoruz ictenlikle burda tanimadigimiz insanlara.Zaman ayirip okuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…