- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
ASSOSyal canım senin niyetine Meryem süresini okudum tesbihleride çektim Allahım kabul etsin inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin canım tez zamanda Zeytin_yesili
Çok teşekkür ederim kuzum şimdi hemen bakıyorum internettenASSOSyal tatlım bursa da dr tavsiyesi aldım bugün mevlütte 10 yıldır bebişi olmayan bi abla 4 düşük yaptım bi dış gebelik geçirdim tek tüpüm var gittiğim dr vesilesi ile 2kiz kızlarım bi de oğlum var dedi kime önerdimse sonuç aldı sende git dedi sende git inşallah bizlere de vesile olur kim bilir belki iki gebiş muayene de karşılaşırız Sirem Aydınlar dr adı
Rabbim kabul etsin sesini duysun canım benim, tez zamanda hepimiz anne olalım inşallahHalim kızı Elif niyetine Meryem suresini okudum tesbihleri de cektim.Rabbim hayirli evlat versin insallah.
Aynen yapalim bir seyler insallah.
Valla içimden 707 ya varis çekmek geliyo ama çok mu basit kalır tatlım, olmadı hep beraber düşünüp karar verelimAynen yapalim bir seyler insallah.
Kac kisiyiz ikiser yasin okusak 41 yasin eder mi?bence 41 yasin toplamda okunabilir bir de tesbih cekeriz olmaz mi.Valla içimden 707 ya varis çekmek geliyo ama çok mu basit kalır tatlım, olmadı hep beraber düşünüp karar verelim
20 kişi yokuz amaKac kisiyiz ikiser yasin okusak 41 yasin eder mi?bence 41 yasin toplamda okunabilir bir de tesbih cekeriz olmaz mi.
güzel fikir aslında bence olur ozamana kadar temizlenşrim inşallahKac kisiyiz ikiser yasin okusak 41 yasin eder mi?bence 41 yasin toplamda okunabilir bir de tesbih cekeriz olmaz mi.
Valla 10 gun var daha,bence 3 tane okunur ozamana kadar kandilde de duasinu yapariz,okuyamayan olursa yardimci oluruz kendi aramizda.20 kişi yokuz amabakalım kızlar ne diyecek, üç tane okusak o zaman belki olur
Ben de oyle canim meryem surwsini 30 dk okuyorum,yasin surwsine alistim en fazla 10 dk okuyorum.Saman Alevi canim listeye bir bakar misin?okumayanlar var cikaralim mi?ben cok yavas okuyorum ve inanin 1 bucuk saatte internetten takiple hernayeti iki kez okuyorum.Yanlis olmasin diye.Lutfen okumayan arkadaslar varsa ki var cikaralim.
Oyyy kuzulara bak ya,insallah Allahim hepimize nasip eder:)Eki Görüntüle 1989370 kızlar bebişlerim nasıl Rabbim istiyen herkese böyle çifter çifter versin inşallahEki Görüntüle 1989370 kı
Yasin suresini ben de cabuk okuyorum.Kulak dolgunlugu var ya.Ama Meryem suresini cok gec okuyorum.Saman alevini cok rahatsiz etmeye gerek yok gerci ben benim icin okuyanlarin notunu aldim zaten.Kimse darilmasin ama okumayanlar icin okumayacagim.Biz dua ediyoruz ictenlikle burda tanimadigimiz insanlara.Zaman ayirip okuyoruz.Ben de oyle canim meryem surwsini 30 dk okuyorum,yasin surwsine alistim en fazla 10 dk okuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?