2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Haklisin canim,ama adetli olup sonra okuyanlarda oluyo ona da dikkat et.

Haklisin canim,ama adetli olup sonra okuyanlarda oluyo ona da dikkat et.
evet bencede mesela ben buğün adet oldum buşraya kadar okumuştum en son kalanlara tesbih çekerim temizlenincede büşradan sonra kim geliyosa ordan devam ederim hem saman alevi deftere not alıyo oo bi baksın yinede haksızlık olmasın

Kesinlikle katılıyorum canım

Allah nasip eder inşallah kuzum, valla ben bir tanesine bile razıyım
valla bende razıyım ama böylede olursa hiç fena olmaz inşallah olur kuzum ya çok istiyom eskiden gece olsun istemiyodum şimdi biran evel bugünde geçsinde daha çok yaklaşayım meleklerime diyom

Adet olanlari not aldim canim.Sözüm okuyan arkadaslarima değil yanlis anlamayin lutfen.Keske herkes ayni ozeni gosterse.

Adet olanlari not aldim canim.Sözüm okuyan arkadaslarima değil yanlis anlamayin lutfen.Keske herkes ayni ozeni gosterse.
yok canım anlıyom sonuna kadar haklısın sonuçta herşeyin bi kuralı var bunlarda bizim kurallarımızdı başta bizler art niyetsizce birbirimize dua ediyoz yani tutulmuycak sözlerde vermemeliyiz busefer gunaha girilir mazzallah evet dediğin gibi herkesin duyarlı olması lazım çümkü hepimizin günlük hayatta işleri var zaman ayırrıyoz sonuçta

valla bende razıyım ama böylede olursa hiç fena olmaz inşallah olur kuzum ya çok istiyom eskiden gece olsun istemiyodum şimdi biran evel bugünde geçsinde daha çok yaklaşayım meleklerime diyom
İnşallah be kuzum, elimizi açtık Rabbimizden istiyoruz inşallah bir gün duyacak sesimizi

Kuzular, ben de varım yasin işine. Okurum inşallah kaç tane derseniz. Bu arada @Saman Alevi ben bugün okuyamadım yine ama yarın halledecem inşallah. D denizzz3 e katılıyorum. Okumayanları çıkaralım lütfen varsa eğer. Bilmiyorum var mı ama. Ben de bazen aynı gün okuyamıyorum ama not alıyorum bir yere. Daha 3 yasin pkuyacam arkadaşlara. Okulda kaldı isimler kaç gündür okul yok alamadım. Onları da okuyacam. Hepsi aklımda

evet bende çok zorlanıyorum meryem süresinde saman alevi beni biliyor ben adet oldum diye geriden geliyorum ama okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…