Haklisin canim,ama adetli olup sonra okuyanlarda oluyo ona da dikkat et.Yasin suresini ben de cabuk okuyorum.Kulak dolgunlugu var ya.Ama Meryem suresini cok gec okuyorum.Saman alevini cok rahatsiz etmeye gerek yok gerci ben benim icin okuyanlarin notunu aldim zaten.Kimse darilmasin ama okumayanlar icin okumayacagim.Biz dua ediyoruz ictenlikle burda tanimadigimiz insanlara.Zaman ayirip okuyoruz.
evet bencede mesela ben buğün adet oldum buşraya kadar okumuştum en son kalanlara tesbih çekerim temizlenincede büşradan sonra kim geliyosa ordan devam ederim hem saman alevi deftere not alıyo oo bi baksın yinede haksızlık olmasınHaklisin canim,ama adetli olup sonra okuyanlarda oluyo ona da dikkat et.
Allah nasip eder inşallah kuzum, valla ben bir tanesine bile razıyımEki Görüntüle 1989370 kızlar bebişlerim nasıl Rabbim istiyen herkese böyle çifter çifter versin inşallahEki Görüntüle 1989370 kı
Aynen canım hep beraber karar verir dualarız çok güzel olurValla 10 gun var daha,bence 3 tane okunur ozamana kadar kandilde de duasinu yapariz,okuyamayan olursa yardimci oluruz kendi aramizda.
Kesinlikle katılıyorum canımYasin suresini ben de cabuk okuyorum.Kulak dolgunlugu var ya.Ama Meryem suresini cok gec okuyorum.Saman alevini cok rahatsiz etmeye gerek yok gerci ben benim icin okuyanlarin notunu aldim zaten.Kimse darilmasin ama okumayanlar icin okumayacagim.Biz dua ediyoruz ictenlikle burda tanimadigimiz insanlara.Zaman ayirip okuyoruz.
valla bende razıyım ama böylede olursa hiç fena olmaz inşallah olur kuzum ya çok istiyom eskiden gece olsun istemiyodum şimdi biran evel bugünde geçsinde daha çok yaklaşayım meleklerime diyomAllah nasip eder inşallah kuzum, valla ben bir tanesine bile razıyım
Adet olanlari not aldim canim.Sözüm okuyan arkadaslarima değil yanlis anlamayin lutfen.Keske herkes ayni ozeni gosterse.evet bencede mesela ben buğün adet oldum buşraya kadar okumuştum en son kalanlara tesbih çekerim temizlenincede büşradan sonra kim geliyosa ordan devam ederim hem saman alevi deftere not alıyo oo bi baksın yinede haksızlık olmasın
yok canım anlıyom sonuna kadar haklısın sonuçta herşeyin bi kuralı var bunlarda bizim kurallarımızdı başta bizler art niyetsizce birbirimize dua ediyoz yani tutulmuycak sözlerde vermemeliyiz busefer gunaha girilir mazzallah evet dediğin gibi herkesin duyarlı olması lazım çümkü hepimizin günlük hayatta işleri var zaman ayırrıyoz sonuçtaAdet olanlari not aldim canim.Sözüm okuyan arkadaslarima değil yanlis anlamayin lutfen.Keske herkes ayni ozeni gosterse.
İnşallah be kuzum, elimizi açtık Rabbimizden istiyoruz inşallah bir gün duyacak sesimizivalla bende razıyım ama böylede olursa hiç fena olmaz inşallah olur kuzum ya çok istiyom eskiden gece olsun istemiyodum şimdi biran evel bugünde geçsinde daha çok yaklaşayım meleklerime diyom
Evet canım önemli olan özen göstermek, herkesin işi gücü var. Söz verip tutmamak ayrı bişeyAdet olanlari not aldim canim.Sözüm okuyan arkadaslarima değil yanlis anlamayin lutfen.Keske herkes ayni ozeni gosterse.
Valla bana uyar canlarım kaç tane okunması gerekiyorsa okurum Allah ın izniyle inşallahValla 10 gun var daha,bence 3 tane okunur ozamana kadar kandilde de duasinu yapariz,okuyamayan olursa yardimci oluruz kendi aramizda.
Amin canım günaydınGünaydın kızlar hayırlara vesile olcak çok güzel bi hafta olur inşallah bol bol hayırlı haberler duyarız bu hafta
evet bende çok zorlanıyorum meryem süresinde saman alevi beni biliyor ben adet oldum diye geriden geliyorum ama okuyorumYasin suresini ben de cabuk okuyorum.Kulak dolgunlugu var ya.Ama Meryem suresini cok gec okuyorum.Saman alevini cok rahatsiz etmeye gerek yok gerci ben benim icin okuyanlarin notunu aldim zaten.Kimse darilmasin ama okumayanlar icin okumayacagim.Biz dua ediyoruz ictenlikle burda tanimadigimiz insanlara.Zaman ayirip okuyoruz.
GünaydınnnnnGünaydın kızlar hayırlara vesile olcak çok güzel bi hafta olur inşallah bol bol hayırlı haberler duyarız bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?