2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Busra -brt Salih kızı büşra için Yasin Meryem süresi iki tesbihinde 100tane çektim Rabbim kabul etsin enkısa ve hayırlızamanda Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin inşallah evi yuvası çocuk cıvıltılarıyla dolsun inşallah @Saman Alevi canım not alırsın Buhara'da kedim için olan salatı da 444 tane okudum bitti onudayaz rabbim inşallah babada isteyen herkeslerde zorlaştırmasın kolaylaştırıp hayırlı evlatlar nadin eder inşallah ol der ve olur inşallah

Tescilli onaylı kaygı bozukluğum var canısı, duygularımı tavan halde yaşıyorum ama var ya berbat birşey kimse anlamıyor beni, abartıyorsun diyorlar, daha çok cinlerim tepeme çıkıyo
Benim tam tescillenmedi ama bir donem antidepresan kullandim.

Ben normal olaylar karsisinda degil canim hastaliklara karsi sadece oyleyim,normalde hicbir seyi takmam.

Kuzum eğer hayatını çok etkiliyorsa psikoloğa git bi ya da paikiyatriye.
Valla dayim psikiyatri doktoru (gerci cocuk psikiyatrisi)arkadasina goturmustu antidepresan kullandim bir donem cok iyiydim simdi cocuk mevzusunu cok takiyorum baska konularda rahatim,belki yine giderim.

kızlar aynışey bendede var acayip takıntılıyım kötü bişiy duyduğumda kesin bende öyle olcam ya bende olursam felan diyom sonundada olıyom offf nefret ediyom bu huyumdan

Benim tam tescillenmedi ama bir donem antidepresan kullandim.

Ben normal olaylar karsisinda degil canim hastaliklara karsi sadece oyleyim,normalde hicbir seyi takmam.
Ben her konuda böyleyim ama tabiki hastalık kötü olaylar daha da tetikliyor malesef, antidepresan sadece uyuşturuyor güzel ama tedavi sadece altı ay

kızlar aynışey bendede var acayip takıntılıyım kötü bişiy duyduğumda kesin bende öyle olcam ya bende olursam felan diyom sonundada olıyom offf nefret ediyom bu huyumdan
Aynen kuzum ya resmen kötüyü çağırıyoruz beynimizle, ah gamsız olaydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…