TatlıımmmmKuzum haftasonu ya ondan kimse girmiyor sanirim yoksa seni niye gormeyelim:)
Ayy yanlis anlamisim ya benTatlıımmmm
Olsun kiiiAyy yanlis anlamisim ya ben
Kıs istihareye hayırlı mı değil mi diye yatılır. Hayırlı değil çıkarsa yapmayacan mı çocuk amaninnnBu akşam istihareye mi yatsan acaba
Aynen öyleeeKelin ilaci olsa kendi basina surer diyorsunamanya ben hayatim boyunca hep stresli oldum zaten,terapiyle bile duzelmez
Ha tamam simdi anladim
Hahaha niyeyse bir tek ben inanamıyorum kuzu yaKıs istihareye hayırlı mı değil mi diye yatılır. Hayırlı değil çıkarsa yapmayacan mı çocuk amaninnnsenin ki bu aya olacak inşallahhhhh
Malesef her zaman oyleyim canim en beligin ozelliklerim panik olmam,hep en kotusunu dusunmemAynen öyleeeneden tatlım, hep mi böylesin yoksa istemediğin durumlar olduğu zaman mı
Beybi yalnız değilsin merak etme, valla üstüme tanımam panik olmadaMalesef her zaman oyleyim canim en beligin ozelliklerim panik olmam,hep en kotusunu dusunmem
Valla seninle yarisirim bu konuda ben de ustume tanimamBeybi yalnız değilsin merak etme, valla üstüme tanımam panik olmada
Tescilli onaylı kaygı bozukluğum var canısı, duygularımı tavan halde yaşıyorum ama var ya berbat birşey kimse anlamıyor beni, abartıyorsun diyorlar, daha çok cinlerim tepeme çıkıyoValla seninle yarisirim bu konuda ben de ustume tanimam
Kuzum eğer hayatını çok etkiliyorsa psikoloğa git bi ya da paikiyatriye.Malesef her zaman oyleyim canim en beligin ozelliklerim panik olmam,hep en kotusunu dusunmem
Benim tam tescillenmedi ama bir donem antidepresan kullandim.Tescilli onaylı kaygı bozukluğum var canısı, duygularımı tavan halde yaşıyorum ama var ya berbat birşey kimse anlamıyor beni, abartıyorsun diyorlar, daha çok cinlerim tepeme çıkıyo
Valla dayim psikiyatri doktoru (gerci cocuk psikiyatrisi)arkadasina goturmustu antidepresan kullandim bir donem cok iyiydim simdi cocuk mevzusunu cok takiyorum baska konularda rahatim,belki yine giderim.Kuzum eğer hayatını çok etkiliyorsa psikoloğa git bi ya da paikiyatriye.
Ben her konuda böyleyim ama tabiki hastalık kötü olaylar daha da tetikliyor malesef, antidepresan sadece uyuşturuyor güzel ama tedavi sadece altı ayBenim tam tescillenmedi ama bir donem antidepresan kullandim.
Ben normal olaylar karsisinda degil canim hastaliklara karsi sadece oyleyim,normalde hicbir seyi takmam.
Aynen kuzum ya resmen kötüyü çağırıyoruz beynimizle, ah gamsız olaydıkkızlar aynışey bendede var acayip takıntılıyım kötü bişiy duyduğumda kesin bende öyle olcam ya bende olursam felan diyom sonundada olıyom offf nefret ediyom bu huyumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?