2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Dünkü arkadasa okuyamadım ama bugün mutlaka okuyacagım bugünkü arkadasa da. Kaç gündür ev arama derdindeyim dün de yorgun düştüm bugün okur bildiririm Zeytin_yesili

kızlar acık sohbet edelimya canım çok sıkkın galiba adet oluyom yapcak bişiy yok bazen nediyom acaba günahkarmı oluyom diyomki sorun eşimde olsaydı ben bukadar üzülmez sitres yapmazdım ya eşim bişiydemiyo bu duruma ama ne bilim ben ona daha sabırlı yaklaşa bilirdim sonra diyomki zorla günahkar yapıyom kendimi sanki o benim yüzümden babalık duygusundan mahrum kalmış gibi geliyo bana

Hayatim ayni duygulari hepimiz hissediyoruz,bende diyorum baskasiyla evli olsaydin coktan coxugun olmustu,o da diyorki sorun ben de de olabilirdi kendini cok uzuyorsun.

Herkesin imtihni farkli canim,kiminin cocugu olmaz kimi cocuguyla imtihan olur,Allahin sevgili kullariyiz belkide, gunahlarimiz dokuluyor akittigimiz her goz yasinda,sabir en buyuk silahimiz olmali.

Bu arada Allah senden ve saman alevinden razi olsun sizin vesilenizle hergun kuran okuyoruz normalde Allah affetsin okumazdim bukadr

Allah sizdende razı olsun canım benim Rabbim bizim sesimizi daima duymak istiyo demekki unuttuğu kullarda değiliz ben adet oldum ama söz verdim kendime ağlamıycam ne yapalım buda bizim imtihanımız bunada şükür en azından tüp bebekle şansımvar eşime gelirsem oda aynı şeyi söylüyo ama ne bilim aradaba kendimi suçluyom işte oda diyoki sen olmasan başkası da olsa yine bunları yaşıycaktım çümkü sadece senin değil benimde imtihanım bu yönde yazılmış Allah tan gelene amenna ben sadece hz.Muhhammet sallahhu aleyvesellemin hayırlı ümmettini Rabbimin hayırlı bi kulunu dünyaya getirmekte aracı vesile olmak istiyom okdar yoksa bizim olmuyucakki onlar herşey Rabbimindir bizler sadece amanetçiyiz keşke çevremdeki tüm insanlar bunum benim elimde değilde Rabbimin vermesiyle bağlı olduğunu bilselerdi belki bukadar üzülmezdim ağaçlar negüzel çiçek açmış inşallah bizde birgün meyve vercez Rabbim hiçbi ağacı kura sab bırakmasın hiçbi kadınıda evlatsız bırakmasın ağaca en iyi sağlıklı meyveyi bizede en akıllı hayırlı sağlıklı evladı versin nasib etsin inşallah

çözümü ne bunun yani kurtulmanın
O şeyi düşünmemek bak bu kadar basit aslında bir şeylerin çözümü çok basit şeyler ama bizler kafamızda onları daha farklı yapılandırıyoruz ve çözümsüz hale getiriyoruz. Bilişsel çarpıklık yani. Biz kadınların bazen erkekler gibi düz mantık düşünmesini isterdim.

Benm iki gündür sınav görevlerim var, giremiyorum o yüzden. Ya bi de ev bakıyoruz onda da çok uğraşıyoruz yoruluyoruz

Benm iki gündür sınav görevlerim var, giremiyorum o yüzden. Ya bi de ev bakıyoruz onda da çok uğraşıyoruz yoruluyoruz
hahırdır canım neden ev değişiyonki çok zor oluyo ya topla taşı bide çalışıyosan daha zor

hahırdır canım neden ev değişiyonki çok zor oluyo ya topla taşı bide çalışıyosan daha zor
Hiç sorma kuzum. Ya geçen sene aldık aslında evimizi ama okula yakın bi yer alalım desik şimdi de. Aldık gibi de zaten tam kesin değil de. Ama mahvedecek beni biliyorumm, hem okul hem de ramazana gelirse pert olurum

Hiç sorma kuzum. Ya geçen sene aldık aslında evimizi ama okula yakın bi yer alalım desik şimdi de. Aldık gibi de zaten tam kesin değil de. Ama mahvedecek beni biliyorumm, hem okul hem de ramazana gelirse pert olurum
hayırlıaı olsun tatlım inşallah yeni ev sana çok güzel bebişlerde getirir bence yapa biliyosan en azından okul kapansın sonra yavaş yavaş toplanırsın ramazan da geliyo gerçi ama plsunya bişekil taşınırsın buda geçer hem sonrası daha güzel olur inşallah

Kızlar kusura bakmayın giremedim dün yakın akrabımızın kınası vardı ordaydık bugün de bebek müvlüdüne gittim anca bu saat oldu mesajlarınızı tek tek okuyup not alacam şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…