2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ağlama kıs daha susturamam seni sen de buradaki herkes de ne güzel insanlar. Güzeller çünkü bizim için aynı derdi taşıyan herkes masum ve güzel, sabırlı, inançlı, mücadeleci. Aminn kuzum aminn

canlarım
bana o sabırlı yüreklerinizle okuduğunuz meryem sureleri ve tesbihatlar için allah sizden razı olsun cennet katından mevkiler versin biz derttaş biz sabırdaş biz kalpleri hasret dolu insanlarız...
Dualar birbirimize bağ kurmamıza vesile.Sizler biraz olsun içimizdeki kanayan yaralara merhemsiniz...

benim için okumuş olduğunuz dualar için çok teşekkür ederim vakit ayırdınız benim için
size güzel haberler vermek isterdim nasip değilmiş kırmızılar geldi canlar
bitince herkese okucam inşallah
hakkınızı helal edinn olur mu....

''sabret çünki hepsi imtihan!!''

GÜNAYDIN kuzum

Evet ne güzel dedin imtihan dünyasındayız ama bu imtihanın sonu güzel olacak inşallah

Bu mevsim değişikliği yüzünden herkes etkilendi

S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule niyetine okuyoruz kuzularım Rabbim adaşıma sağlıklı hayrlı aklı başında ahlaklı imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah
wagen Türkan kızı Şeyma salat-ı tefriciye çekiyor
masal3487 Nevzat kızı Özgün salat-ı tefriciyye çekiyor
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe salat-ı tefriciye cekiyo
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz salat-ı tefriciye çekiyor
ASSOSyal Halim kızı Elif
B busra_brt Salih kızı Büşra salat-ı tefriciye çekiyor
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem salat-ı tefriciye çekiyor
esra011 Necati kızı Esra
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha salat-ı tefriciye çekiyor
umut-16 Ayşe Duygu salat-ı tefciye çekiyor
@esrayg0 Emine kızı Esra
@nergismor Hüseyin kızı Saliha salat-ı tefriciye çekiyor
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif salat-ı tefriciye çekiyor

Son düzenleme:
Kızlar kusura bakmayın ne olur dün hiç gelemedim eşim evdeydi telefonu elime aldırmadı

Günaydın kızlarrr. cumadan beri adetttim okuyamadıgım arkadaşlardan ASSOSyal Ayse saridogan ve D denizzz3 için dün akşam dualarını okudum Allah kabul etsin inşallah . saglıklı hayırlı evlatlarla doldursun evlerinizi inşallah.
Zeytin_yesili canım okumadıklarımı yazmıştım sadece dunkü ve bu günkü arkadaşlara kaldı sanırım kontrol edebilirmisin
hak yemiyim

Okumuşsun kuzum eksiğin yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…