En son toplu derken hepsi için kaç tane okuduysam o kadar yaparım da sureyi okuduğum gün yapmam gerekirmiHer Meryem süresi için ayrı ayrı yapmalısın canım, Allah kabul etsin inşallah
Yok süreyi okuduğun gibi yapmana gerek yok ama unutmamak için hemen bir tane okuduğun gibi arkasından bir dakika secde yapmak iyi oluyo o yüzden canımEn son toplu derken hepsi için kaç tane okuduysam o kadar yaparım da sureyi okuduğum gün yapmam gerekirmi
Ağlama kıs daha susturamam seniKuzum benim ya ağlatacaksın benine kadar güzel dua etmişsin,Rabbim duysun sesini inşallah tez zamanda kuzum benim yüreğinden geçenler gerçek olsun gönlünden geçenleri Rabbim sana da kat ve kat versin kuzummm ne guzel insansın
dogru 1 dakikalık bişey tamam teşekkür ederim :)Yok süreyi okuduğun gibi yapmana gerek yok ama unutmamak için hemen bir tane okuduğun gibi arkasından bir dakika secde yapmak iyi oluyo o yüzden canım
GÜNAYDIN kuzumcanlarım
bana o sabırlı yüreklerinizle okuduğunuz meryem sureleri ve tesbihatlar için allah sizden razı olsun cennet katından mevkiler versin biz derttaş biz sabırdaş biz kalpleri hasret dolu insanlarız...
Dualar birbirimize bağ kurmamıza vesile.Sizler biraz olsun içimizdeki kanayan yaralara merhemsiniz...
benim için okumuş olduğunuz dualar için çok teşekkür ederim vakit ayırdınız benim için
size güzel haberler vermek isterdim nasip değilmiş kırmızılar geldi canlar
bitince herkese okucam inşallah
hakkınızı helal edinn olur mu....
''sabret çünki hepsi imtihan!!''
Çok güzel düşünmüşsün canım zamanımız kısıtlı o yüzden tesbihatlarımız var ya adetli iken çektiğimiz onların hepsini çekelim olmaz kı kuzum
Bakayım canımGünaydın kızlarrr. cumadan beri adetttim okuyamadıgım arkadaşlardanASSOSyal Ayse saridogan ve D denizzz3 için dün akşam dualarını okudum Allah kabul etsin inşallah . saglıklı hayırlı evlatlarla doldursun evlerinizi inşallah.
Zeytin_yesili canım okumadıklarımı yazmıştım sadece dunkü ve bu günkü arkadaşlara kaldı sanırım kontrol edebilirmisin
hak yemiyim
Okumuşsun kuzum eksiğin yokGünaydın kızlarrr. cumadan beri adetttim okuyamadıgım arkadaşlardanASSOSyal Ayse saridogan ve D denizzz3 için dün akşam dualarını okudum Allah kabul etsin inşallah . saglıklı hayırlı evlatlarla doldursun evlerinizi inşallah.
Zeytin_yesili canım okumadıklarımı yazmıştım sadece dunkü ve bu günkü arkadaşlara kaldı sanırım kontrol edebilirmisin
hak yemiyim
Canım 3 gündür doğru düzgün giremedim arkadaşlar kendileri listeyi yürütüp okıdular yazarım şimdiAyse saridogan D denizzz3 ve ASSOSyal için meryem ve duaları okudum canım Zeytin_yesili
hala listede tefriceye çektiğim belirtilmemiş canım..yoksa yokmuyum tefriceye listesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?