2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kızlar girmediğim 3 gün yazamadım ama bende okuyorum dualarınızı aklınızda kalmasın D denizzz3 ASSOSyal B busra_brt S SUDESUDE09 bugün de senin için okuyacam kuzum yanlış anlamayın hakka girmek istemem sadece bu 3 gündür kınaydı mevlüttü eşim evdeydi gelemedim bugün rahatım aranızdayım

Allah razı olsun canımm. inşallah kuzum hepimizin evleri bebiş sesleriyle dolsun.

Rabbim kabul etsin tatlımm, Allah razı olsun

Allah razi olsun.Rabbim kabul etsin insallah.

Çok güzel düşünmüşsün canım zamanımız kısıtlı o yüzden tesbihatlarımız var ya adetli iken çektiğimiz onların hepsini çekelim olmaz kı kuzum
Benim için farketmez kuzum beraber karar verelim, özledik seni valla

Eşin de haklı napalım tatili eşiyle geçirmek ister

Seni çok özledik kii

Rabbim kabul etsin kuzummm allah razı olsun, ne güzel mevlütte dua etseydin hepimiz için

Kızlar toplamada her daim okuyan 10 kisi filaniz galiba.4 er tane Yasin paylaşalım.1000 er tane de Salavat paylassak 10000 eder.Uygun mu sizler icin?

Kizlar bende katilabilirmiyim aranıza

Seni çok özledik kii

Rabbim kabul etsin kuzummm allah razı olsun, ne güzel mevlütte dua etseydin hepimiz için
Ben de sizi özledim canım ya içim hiç rahat değildi 3 gündür her zaman kuzum aklımdasınız dua ettikçe

Kızlar toplamada her daim okuyan 10 kisi filaniz galiba.4 er tane Yasin paylaşalım.1000 er tane de Salavat paylassak 10000 eder.Uygun mu sizler icin?
Olur canım bir hafta var daha 41 yasini şerifi okuyalım inşallah salevatı şerifte paylaşalım 1000 tane yetişir kişi başı bir de esmaül hüsna tesbihatları çekelim inşallah ay vallahi ben çok mutlu umutluyum bizim için bebeklerimiz olacak diye

Bunun için katılacak kaç kişi olur onu belirleyelim sonra paylaşım yapalım, ben 707 ya varis çekmek istiyorum :)

Esmaul Hüsna yı toplu mu cekicez yok sa herkese tek tek mı ?

Ben iki kere denedim olmadi malesef
Acaba biseyleri eksik mı yaptın arkadaşım ? Düzgün yapınca sonuç veriyordur bence ben de yapıyordum yarım kaldı evde soğan bitti içe içe ama 15 güne tamamlicam

Bu arada kızlar ben de pko varmış doktora gitmiştim geçen salı ilaclarimi kullanıyorum dediğim gibi soğan kurum yarım kaldi bunun yanı sıra tarçın çörek otu bal karışımına başladım hayit içiyorum bi çok arkadaş yazmış bu kurlerle hamile kalmışlar özellikle hayıt "mucize bitki"olarak biliniyor kadındaki tüm hormonları dengeliyor ben başladım size de tavsiye ederim tedavi kuldan Şifa RABBİMİZDEN .

Acaba biseyleri eksik mı yaptın arkadaşım ? Düzgün yapınca sonuç veriyordur bence ben de yapıyordum yarım kaldı evde soğan bitti içe içe ama 15 güne tamamlicam
Valla illaki faydasi olmustur ama gebelik olusmadi,ondan faydasi olmadi dedim.Insallah sende ise yarar.

Bana da uyar cnm bugün adet oldum inşallah o zmn kadar temizlenirim okuyamadıgım arkadastan devam ederim okumalara not alıyorum hemde bunları okurum günüm de hiç şaşmadı tam gününde oldum deniyelim nasip artık Zeytin_yesili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…