- 3 Haziran 2016
- 714
- 985
- 103
- 42
saol canımmmOkumuşsun kuzum eksiğin yok
Allah razı olsun canımm. inşallah kuzum hepimizin evleri bebiş sesleriyle dolsun.S SUDESUDE09 niyetine meryem suresini okudum tesbihlerimi de çektim. Allah kabul ve makbul eylesin. En kısa zamanda boy boy çocukların olur inşallah kız. Geceleri uyuyama e mi bebeler uyutmasın senidünkü B busra_brt ve ASSOSyal için de tesbihlerimi tamam ettim. Allah kabul etsin inşallah Zeytin_yesili
Rabbim kabul etsin tatlımm, Allah razı olsunGünaydın kızlarrr. cumadan beri adetttim okuyamadıgım arkadaşlardanASSOSyal Ayse saridogan ve D denizzz3 için dün akşam dualarını okudum Allah kabul etsin inşallah . saglıklı hayırlı evlatlarla doldursun evlerinizi inşallah.
Zeytin_yesili canım okumadıklarımı yazmıştım sadece dunkü ve bu günkü arkadaşlara kaldı sanırım kontrol edebilirmisin
hak yemiyim
Allah razi olsun.Rabbim kabul etsin insallah.Günaydın kızlarrr. cumadan beri adetttim okuyamadıgım arkadaşlardanASSOSyal Ayse saridogan ve D denizzz3 için dün akşam dualarını okudum Allah kabul etsin inşallah . saglıklı hayırlı evlatlarla doldursun evlerinizi inşallah.
Zeytin_yesili canım okumadıklarımı yazmıştım sadece dunkü ve bu günkü arkadaşlara kaldı sanırım kontrol edebilirmisin
hak yemiyim
Benim için farketmez kuzum beraber karar verelim, özledik seni vallaÇok güzel düşünmüşsün canım zamanımız kısıtlı o yüzden tesbihatlarımız var ya adetli iken çektiğimiz onların hepsini çekelim olmaz kı kuzum
Rabbim kabul etsin canım benim, Allah razı olsun, çok teşekkürlerAyse saridogan D denizzz3 ve ASSOSyal için meryem ve duaları okudum canım Zeytin_yesili
hala listede tefriceye çektiğim belirtilmemiş canım..yoksa yokmuyum tefriceye listesinde
Seni çok özledik kii
Ben de sizi özledim canım ya içim hiç rahat değildi 3 gündür her zaman kuzum aklımdasınız dua ettikçeSeni çok özledik kii
Rabbim kabul etsin kuzummm allah razı olsun, ne güzel mevlütte dua etseydin hepimiz için
Olur canım bir hafta var daha 41 yasini şerifi okuyalım inşallah salevatı şerifte paylaşalım 1000 tane yetişir kişi başı bir de esmaül hüsna tesbihatları çekelim inşallah ay vallahi ben çok mutlu umutluyum bizim için bebeklerimiz olacak diyeKızlar toplamada her daim okuyan 10 kisi filaniz galiba.4 er tane Yasin paylaşalım.1000 er tane de Salavat paylassak 10000 eder.Uygun mu sizler icin?
Bunun için katılacak kaç kişi olur onu belirleyelim sonra paylaşım yapalım, ben 707 ya varis çekmek istiyorum :)Olur canım bir hafta var daha 41 yasini şerifi okuyalım inşallah salevatı şerifte paylaşalım 1000 tane yetişir kişi başı bir de esmaül hüsna tesbihatları çekelim inşallah ay vallahi ben çok mutlu umutluyum bizim için bebeklerimiz olacak diye
Benim için uygun berat gecesine kadar değil mı buKızlar toplamada her daim okuyan 10 kisi filaniz galiba.4 er tane Yasin paylaşalım.1000 er tane de Salavat paylassak 10000 eder.Uygun mu sizler icin?
Acaba biseyleri eksik mı yaptın arkadaşım ? Düzgün yapınca sonuç veriyordur bence ben de yapıyordum yarım kaldı evde soğan bitti içe içeBen iki kere denedim olmadi malesef
Valla illaki faydasi olmustur ama gebelik olusmadi,ondan faydasi olmadi dedim.Insallah sende ise yarar.Acaba biseyleri eksik mı yaptın arkadaşım ? Düzgün yapınca sonuç veriyordur bence ben de yapıyordum yarım kaldı evde soğan bitti içe içeama 15 güne tamamlicam
Bana da uyar cnm bugün adet oldum inşallah o zmn kadar temizlenirim okuyamadıgım arkadastan devam ederim okumalara not alıyorum hemde bunları okurum günüm de hiç şaşmadı tam gününde oldumKızlar toplamada her daim okuyan 10 kisi filaniz galiba.4 er tane Yasin paylaşalım.1000 er tane de Salavat paylassak 10000 eder.Uygun mu sizler icin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?