Bana uyar canim.Kızlar toplamada her daim okuyan 10 kisi filaniz galiba.4 er tane Yasin paylaşalım.1000 er tane de Salavat paylassak 10000 eder.Uygun mu sizler icin?
Allah senden de razı olsun cnm hepimizden razı olur inşallah bu okudugumuz süreler cektiğimiz tesbihatlar vesile olur inşallah geç de olsa meleklerimiz bizimle olur inşallahcanlarım
bana o sabırlı yüreklerinizle okuduğunuz meryem sureleri ve tesbihatlar için allah sizden razı olsun cennet katından mevkiler versin biz derttaş biz sabırdaş biz kalpleri hasret dolu insanlarız...
Dualar birbirimize bağ kurmamıza vesile.Sizler biraz olsun içimizdeki kanayan yaralara merhemsiniz...
benim için okumuş olduğunuz dualar için çok teşekkür ederim vakit ayırdınız benim için
size güzel haberler vermek isterdim nasip değilmiş kırmızılar geldi canlar
bitince herkese okucam inşallah
hakkınızı helal edinn olur mu....
''sabret çünki hepsi imtihan!!''
Allah razı olsun cnm agzına yüreğine sağlık Allah kabul etsin inşallahGünaydın kızlarrr. cumadan beri adetttim okuyamadıgım arkadaşlardanASSOSyal Ayse saridogan ve D denizzz3 için dün akşam dualarını okudum Allah kabul etsin inşallah . saglıklı hayırlı evlatlarla doldursun evlerinizi inşallah.
Zeytin_yesili canım okumadıklarımı yazmıştım sadece dunkü ve bu günkü arkadaşlara kaldı sanırım kontrol edebilirmisin
hak yemiyim
Allah razı olsun cnm agzına yüreğine saglık rabbim kabul etsin inşallahAyse saridogan D denizzz3 ve ASSOSyal için meryem ve duaları okudum canım Zeytin_yesili
hala listede tefriceye çektiğim belirtilmemiş canım..yoksa yokmuyum tefriceye listesinde
Cnm oluyor galiba ama yanlış olmasın yanlış bilgilendirmek isyemem 2. 3. günü oluyor ama 4.günü tam emin değilim cnmkızlar ya ben şimdi adetin 3. günü için randebu alıcaktım ama 4. gününe verdiler doluymuş hormon tahlili olur mu yoksa devlete mi gideyim tahlil yaptrayım ne dersiniz?
Devlette yer bulmakta çok zor canım dene şansını, hangi hastane bu dolu olan olmadı başka hastaneye bakkızlar ya ben şimdi adetin 3. günü için randebu alıcaktım ama 4. gününe verdiler doluymuş hormon tahlili olur mu yoksa devlete mi gideyim tahlil yaptrayım ne dersiniz?
Ben devlette yaptırıyordum benimde bugün 1. günüm bende hormon tahlili yaptırmak istiyorum ama önceki ay doktora gittiğimde gerek yok dedi adetlerin düzenliyse dedi ama benim kafam karıştı adet düzensizliği yoksa hormon tahliline gerek yok mu acabakızlar ya ben şimdi adetin 3. günü için randebu alıcaktım ama 4. gününe verdiler doluymuş hormon tahlili olur mu yoksa devlete mi gideyim tahlil yaptrayım ne dersiniz?
Devlette yer bulmakta çok zor canım dene şansını, hangi hastane bu dolu olan olmadı başka hastaneye bak
Canim hormon degerlerine 2. Veya 3. Gunu bakiliyor diger gunler yaniltici sonuc verebilir.Ama sen bir git yumurtalarin durumuna bakar en azindan.kızlar ya ben şimdi adetin 3. günü için randebu alıcaktım ama 4. gününe verdiler doluymuş hormon tahlili olur mu yoksa devlete mi gideyim tahlil yaptrayım ne dersiniz?
Zeytin_yesili canim bugunku arkadas icin meryem suresi okudum ve tesbihleirmi cektim,Allah kabul etsin.
Canım medical parkı bir arasana, elifin dediği doktorun muayenehanesi var tahlilleri yine dışarı gönderecekZeytin_yesili nin dediği doktor cnm perşembe bi gelin boş yer varsa bakarız dedi ama işten 2 gün izin almak lazım ve bana çoook uzak eşimin götürmesi lazım oda izin alamaz iki gün offf kararsız kaldım
Allah razı olsun canımS SUDESUDE09 canım senin için 707 tane ya varis çektim Rabbim kabul etsin inşallah hayırlı sağlıklı yavruların olsun inşallahZeytin_yesili kuzum ben adetliyim temizlenince sule arkadaşımızdan başlarım yine meryem süresiyle yasinleri okumaya kandildede nasıl uygun görürseniz ben varım bu günler biraz yoğunum vazla giremiyom ama takip ediyom kusura bakmayın
yok kuzum muayene değil sabahtan öğlene kadar yıldırım tıp merkezi diye bir yerde çalışıyormuş ücretsiz aynı devlet gibi dediler bugün sigortalılara ücretsizmiş muayeneCanım medical parkı bir arasana, elifin dediği doktorun muayenehanesi var tahlilleri yine dışarı gönderecek
Aa ben internetten baktım muayenehane gösteriyorduyok kuzum muayene değil sabahtan öğlene kadar yıldırım tıp merkezi diye bir yerde çalışıyormuş ücretsiz aynı devlet gibi dediler bugün sigortalılara ücretsizmiş muayene
Canim pikolularda insulin direnci oluşur.Çoğunda.yani.Tatlidan makarna ve pilavdan beyaz ekmekten uzak durmak lazim.Ben de pikoluyum.Bal sakincali olabilir.Doktora danış istersen.Bu arada kızlar ben de pko varmış doktora gitmiştim geçen salı ilaclarimi kullanıyorum dediğim gibi soğan kurum yarım kaldi bunun yanı sıra tarçın çörek otu bal karışımına başladım hayit içiyorum bi çok arkadaş yazmış bu kurlerle hamile kalmışlar özellikle hayıt "mucize bitki"olarak biliniyor kadındaki tüm hormonları dengeliyor ben başladım size de tavsiye ederim tedavi kuldan Şifa RABBİMİZDEN .
Canım öğlene kadar hastanede bakıyo yıldırım belediye tıp merkezinde ssklıya ücretsizmiş büşra sordu randevu alırkenCanım medical parkı bir arasana, elifin dediği doktorun muayenehanesi var tahlilleri yine dışarı gönderecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?