2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Allah senden de razı olsun cnm hepimizden razı olur inşallah bu okudugumuz süreler cektiğimiz tesbihatlar vesile olur inşallah geç de olsa meleklerimiz bizimle olur inşallah

Allah razı olsun cnm agzına yüreğine sağlık Allah kabul etsin inşallah

kızlar ya ben şimdi adetin 3. günü için randebu alıcaktım ama 4. gününe verdiler doluymuş hormon tahlili olur mu yoksa devlete mi gideyim tahlil yaptrayım ne dersiniz?

kızlar ya ben şimdi adetin 3. günü için randebu alıcaktım ama 4. gününe verdiler doluymuş hormon tahlili olur mu yoksa devlete mi gideyim tahlil yaptrayım ne dersiniz?
Cnm oluyor galiba ama yanlış olmasın yanlış bilgilendirmek isyemem 2. 3. günü oluyor ama 4.günü tam emin değilim cnm

Devlette yer bulmakta çok zor canım dene şansını, hangi hastane bu dolu olan olmadı başka hastaneye bak

Ben devlette yaptırıyordum benimde bugün 1. günüm bende hormon tahlili yaptırmak istiyorum ama önceki ay doktora gittiğimde gerek yok dedi adetlerin düzenliyse dedi ama benim kafam karıştı adet düzensizliği yoksa hormon tahliline gerek yok mu acaba

S SUDESUDE09 canım senin için 707 tane ya varis çektim Rabbim kabul etsin inşallah hayırlı sağlıklı yavruların olsun inşallah Zeytin_yesili kuzum ben adetliyim temizlenince sule arkadaşımızdan başlarım yine meryem süresiyle yasinleri okumaya kandildede nasıl uygun görürseniz ben varım bu günler biraz yoğunum vazla giremiyom ama takip ediyom kusura bakmayın

Devlette yer bulmakta çok zor canım dene şansını, hangi hastane bu dolu olan olmadı başka hastaneye bak
Zeytin_yesili nin dediği doktor cnm perşembe bi gelin boş yer varsa bakarız dedi ama işten 2 gün izin almak lazım ve bana çoook uzak eşimin götürmesi lazım oda izin alamaz iki gün offf kararsız kaldım

Canim hormon degerlerine 2. Veya 3. Gunu bakiliyor diger gunler yaniltici sonuc verebilir.Ama sen bir git yumurtalarin durumuna bakar en azindan.

Canım medical parkı bir arasana, elifin dediği doktorun muayenehanesi var tahlilleri yine dışarı gönderecek

Allah razı olsun canım

Canım medical parkı bir arasana, elifin dediği doktorun muayenehanesi var tahlilleri yine dışarı gönderecek
yok kuzum muayene değil sabahtan öğlene kadar yıldırım tıp merkezi diye bir yerde çalışıyormuş ücretsiz aynı devlet gibi dediler bugün sigortalılara ücretsizmiş muayene

yok kuzum muayene değil sabahtan öğlene kadar yıldırım tıp merkezi diye bir yerde çalışıyormuş ücretsiz aynı devlet gibi dediler bugün sigortalılara ücretsizmiş muayene
Aa ben internetten baktım muayenehane gösteriyordu

Canim pikolularda insulin direnci oluşur.Çoğunda.yani.Tatlidan makarna ve pilavdan beyaz ekmekten uzak durmak lazim.Ben de pikoluyum.Bal sakincali olabilir.Doktora danış istersen.

Canım öğlene kadar hastanede bakıyo yıldırım belediye tıp merkezinde ssklıya ücretsizmiş büşra sordu randevu alırken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…