2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

gidicem cnm ne yapayım aldım randevu artık belkide hayırlısı böyledir
Canım 2 3 4 5 . Gün de yapılabiliyor muş öyle okumuştum bi yerde bi de ilk geldiği günün ertesi günü bir say bugün öğlen gelmişse mesela yarın öğlen bir say (burada çok üzüldüm canım senin adına ne güzel bi hamisimiz olacaktı ) İnşallah bidahaki aya nasip olur

S SUDESUDE09 için Meryem suresi ve duaları okudum Allah kabul etsin Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli imanlı kuranli Salih ve Saliha evlat (lar nasip etsin evinden neşe huzur mutluluk bereket eksik olmasın

Valla illaki faydasi olmustur ama gebelik olusmadi,ondan faydasi olmadi dedim.Insallah sende ise yarar.
İnşallah canım tabi kisideki sağlık sorunu da önemli benim pko var sogna kürü de bunun için senin bi sorunun var mı yumurtalıkların la ilgili

İnşallah kuzum, valla bende o tarihte regl olmuş olucam oruç tutacaktım ne güzel
Benim aklıma oruc gelmedi canım ya zaten yollarda dayanamam da bursaya gidip gelmek bana ölüm o gün baş ağrısından ölüyorum ertesi gün kendime geliyorum

S SUDESUDE09 cnm senin niyetine Meryem süresini okudum tesbihleride çektim Rabbim kabul etsin inşallah hayırlısıyla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin bayramda çifte sevinç yaşatsın sana da bizede canım inşallah Zeytin_yesili

İnşallah canım tabi kisideki sağlık sorunu da önemli benim pko var sogna kürü de bunun için senin bi sorunun var mı yumurtalıkların la ilgili
Ben de de fsh biraz yuksek (sinir 10 benim 11.5)yani erken menepoz riski saracoglu onun icinde sogani oneriyor hormonlari duzenliyor.

Mustafa kizi Şule ve Aziz kızı Meltem için Meryem suresini okudum.Tesbihleri de uyumadan çekerim inşallah.Cekemezsem yarin cekerim tesbihleri.Rabbim kabul etsin inşallah.

Mustafa kizi Şule için tesbihleri cektim.Rabbim tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin inşallah.Rabbim yüzünü guldursun kucağını doldursun inşallah.

S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule için Meryem süresi ve tesbihatlarımı çektim. Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah kucağını boş bırakmasın evinden çocuk sesi eksik olmasın dualarını kabul etsin inşallah

Kızlar bişiy sorcamya ben bu ay rahim filmi felan çekmiştimya şimdi bu ayki adetim bi farklı ya ilk gün simsiyah bi kan geldi bu ğünde acayip yoğun kanamam var çok fazla bide karın ağrısı acaba filimdenmi oldu obürsefer çek diğimde hiç böyle olmamıştım yaa

Filmdendir bence canım, Rahime bir işlem uygulandı ve ilk adet o yüzden böyledir bence diye düşünüyorum

Filmdendir bence canım, Rahime bir işlem uygulandı ve ilk adet o yüzden böyledir bence diye düşünüyorum
Bencede öyle offf kafam çok karışıkya ne yapcam ben bu tüpleri ott felan denesem diyom bikaç ay buay düşündüklerim soğan suyu nisan yağmuru suyu yakı süt buharına oturcaö bide başka nevar onlarıda denerim deneme tahtası oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…