İnşallah kuzum, valla bende o tarihte regl olmuş olucamKızlar dua edin ne olur ayın onun da temiz olayım emir sultan hazretlerine gitmeye niyetim var kandil de
İnternetten baktım ben onu kaçırmışım, nasıl randevu alınıyor mhrs den miCanım öğlene kadar hastanede bakıyo yıldırım belediye tıp merkezinde ssklıya ücretsizmiş büşra sordu randevu alırken
Canım 2 3 4 5 . Gün de yapılabiliyor muş öyle okumuştum bi yerde bi de ilk geldiği günün ertesi günü bir say bugün öğlen gelmişse mesela yarın öğlen bir say (burada çok üzüldüm canım senin adına ne güzel bi hamisimiz olacaktıgidicem cnm ne yapayım aldım randevu artık belkide hayırlısı böyledir
İnşallah canım tabi kisideki sağlık sorunu da önemli benim pko var sogna kürü de bunun için senin bi sorunun var mı yumurtalıkların la ilgiliValla illaki faydasi olmustur ama gebelik olusmadi,ondan faydasi olmadi dedim.Insallah sende ise yarar.
Telefomdam canım yazayım 0224 362 42 84İnternetten baktım ben onu kaçırmışım, nasıl randevu alınıyor mhrs den mi
Benim aklıma oruc gelmedi canım ya zaten yollarda dayanamam da bursaya gidip gelmek bana ölüm o gün baş ağrısından ölüyorum ertesi gün kendime geliyorumİnşallah kuzum, valla bende o tarihte regl olmuş olucamoruç tutacaktım ne güzel
Uzak bayağı canım doğru haklısın, terminalden biniyorsun dimi arabayaBenim aklıma oruc gelmedi canım ya zaten yollarda dayanamam da bursaya gidip gelmek bana ölüm o gün baş ağrısından ölüyorum ertesi gün kendime geliyorum
Yazıyorum kuzuTelefomdam canım yazayım 0224 362 42 84
Ben de de fsh biraz yuksek (sinir 10 benim 11.5)yani erken menepoz riskiİnşallah canım tabi kisideki sağlık sorunu da önemli benim pko var sogna kürü de bunun için senin bi sorunun var mı yumurtalıkların la ilgili
Yok kuzum şehir içinden biniyorum kent meydanında inip 36/A ya biniyosun kapısında iniyosunUzak bayağı canım doğru haklısın, terminalden biniyorsun dimi arabaya
Terminalden de direkt otobüs var da o yüzden sordum kuzumYok kuzum şehir içinden biniyorum kent meydanında inip 36/A ya biniyosun kapısında iniyosun
Filmdendir bence canım, Rahime bir işlem uygulandı ve ilk adet o yüzden böyledir bence diye düşünüyorumKızlar bişiy sorcamya ben bu ay rahim filmi felan çekmiştimya şimdi bu ayki adetim bi farklı ya ilk gün simsiyah bi kan geldi bu ğünde acayip yoğun kanamam var çok fazla bide karın ağrısı acaba filimdenmi oldu obürsefer çek diğimde hiç böyle olmamıştım yaa
Bencede öyle offf kafam çok karışıkya ne yapcam ben bu tüpleri ott felan denesem diyom bikaç ay buay düşündüklerim soğan suyu nisan yağmuru suyu yakı süt buharına oturcaö bide başka nevar onlarıda denerim deneme tahtası oldumFilmdendir bence canım, Rahime bir işlem uygulandı ve ilk adet o yüzden böyledir bence diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?