Tatlim beni yazmamissin kandil icin yasinde okuycam tesbihlerin hepsini de cekicemesra011 Necati kızı Esra niyetine okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı ahlaklı aklı başında imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah
wagen Türkan kızı Şeyma salat-ı tefriciye çekiyor " Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe salat-ı tefriciye cekiyo "707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salavat-ı şerif çekiyor"
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz salat-ı tefriciye çekiyor "Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor
ASSOSyal Halim kızı Elif "Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
B busra_brt Salih kızı Büşra salat-ı tefriciye çekiyor "Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Halik Ya Varis 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem salat-ı tefriciye çekiyor "Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat'ı şerif çekiyor
esra011 Necati kızı Esra
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha salat-ı tefriciye çekiyor
umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
@nergismor
Hüseyin kızı Saliha salat-ı tefriciye çekiyor Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif salat-ı tefriciye çekiyor " Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
Tamam canım atlamışımdır bazen listeyi çok geriden alıyorum yazdıklarım ön sayfa da kalıyo karışıyo uyarın için teşekkür ederimTatlim beni yazmamissin kandil icin yasinde okuycam tesbihlerin hepsini de cekicem
esra011 Necati kızı Esra niyetine okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı ahlaklı aklı başında imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah
wagen Türkan kızı Şeyma salat-ı tefriciye çekiyor " Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
masal3487 Nevzat kızı Özgün "Yasin-i şerif okuyo 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe salat-ı tefriciye cekiyo "707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salavat-ı şerif çekiyor"
@Halitim Recep kızı Ayşe "Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz salat-ı tefriciye çekiyor "Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor
ASSOSyal Halim kızı Elif "Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
B busra_brt Salih kızı Büşra salat-ı tefriciye çekiyor "Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Halik Ya Varis 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
Pdr_ci Aziz kızı Meltem salat-ı tefriciye çekiyor "Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat'ı şerif çekiyor
esra011 Necati kızı Esra
umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
@nergismor
Hüseyin kızı Saliha salat-ı tefriciye çekiyor Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif salat-ı tefriciye çekiyor " Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
canim bende kandil dualarina katilmak istiyorum bu arada salati tefriceyede okuyorum listede kendimi göremedim
canım ben salavat çekiyorum ve 6 tane meryem süresi okudum ve 600 er tesbih çektimesra011 Necati kızı Esra niyetine okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı ahlaklı aklı başında imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah
masal3487 Nevzat kızı Özgün
@Halitim Recep kızı Ayşe
ASSOSyal Halim kızı Elif " 2 tane Yasin-i şerif okudu 707 Ya Varis çekti Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
esra011 Necati kızı Esra
umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
@nergismor
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif salat-ı tefriciye çekiyor " 3 tane Yasin-i şerif okudu 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh çekti 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
tesbih derken kişi başı 100 Hz.Zekeriya 100 Hz.İbrahim duası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?