2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Pdr_ci senin için Meryem suresi ve duaları okudum Allah kabul etsin Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli imanlı kuranli evlat nasip etsin evinizden huzur mutluluk bereket neşe saygı sevgi eksik olmasın

Kizlar kac yasin düşüyor hesaplayalim.Ben okurum 4 tane insallah.Esmalari da cekerim.Salavat 1000 tane demistim ama yetisir mi hepsi bilmem.Misafirim gelecek hafta sonuna.Okuyabildigim kadar okuyayim.

Ya bir de sormaya da utaniyorum ama bu etiketleme nasil yapiliyor.Benim oyle faceim instegramim filan yok.Teknolojiyle aram pek iyi değil.Bana anlatirsaniz cok sevinicem.

Aziz kızı Meltem niyetine Meryem süresini okudum tesbihleride çektim Rabbim kabul etsin inşallah Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin kucağını boş bırakmasın inş Zeytin_yesili

Ya bir de sormaya da utaniyorum ama bu etiketleme nasil yapiliyor.Benim oyle faceim instegramim filan yok.Teknolojiyle aram pek iyi değil.Bana anlatirsaniz cok sevinicem.
Canım @ bu işareti koy, sonra bitişik olarak etiketlemek istediğin kişinin adını aynen olduğu gibi yaz, zaten yazarken kişi listesi çıkıyo resmiyle beraber oradan seçersin.

Hadi bir dene bakalım yaparsın bişey yok D denizzz3

Pdr_ci Aziz kızı Meltem niyetine okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı ahlaklı aklı başında imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah
wagen Türkan kızı Şeyma salat-ı tefriciye çekiyor " Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe salat-ı tefriciye cekiyo "707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salavat-ı şerif çekiyor"
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz salat-ı tefriciye çekiyor "Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor
ASSOSyal Halim kızı Elif "Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
B busra_brt Salih kızı Büşra salat-ı tefriciye çekiyor "Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Halik Ya Varis 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem salat-ı tefriciye çekiyor
esra011 Necati kızı Esra
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha salat-ı tefriciye çekiyor
umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
Dil-i bitab
Hüseyin kızı Saliha salat-ı tefriciye çekiyor Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif salat-ı tefriciye çekiyor " Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"

Amin canım benim ağzına yüreğine sağlık Rabbim razı olsun

Yasin-i şerif topluyoruz canlarım 7 gün var kandile okuyacakla
707 Ya Varis "celle celaluh"
707 Ya Halik "celle celaluh"
745 Ya Muktedir "celle celaluh"
1000 Salevat-ı şerif kimler okuyabilir müsait ?
Ablacım ben okuyabilirim çok isterim katılmak bugün adetimin 2. Günü inşallah o zmna kadar biter 2 günde bitiririm inşallah okumaları kandil gelmeden

Zeytin_yesili kuzum ya ben tefriciyeleri çekemeyeceğim galiba. Sadece wagen için 200 tane çekmiştim. Devamını getiremedim. Sen en iyisi benim adımı çıkar hakka girmeyeyim kuzum

Kızlar benim için okuduğunuz meryem sureleri ve dualar için hepinizden Allah razı olsun. Allah bizi anne kılsın. Şu başında mı ortasında mı sonunda mı olduğumuzun belli olmadığı bu yolu tez vakitte bitirebilmeyi. Asip etsin. Bizim mahzun gönüllerimizi mahzun bırakmasın. Ömrümüzün geri kalanında bizleri yavrularımızla mesut kılsın. Bize ve ailemize rahmet etsin. İmtihanımızı bu eylemesin. Ancak eğer ki imtihan buysa bize sabrını da versin, cennette bu duyguyu tattırsın. Rabbim bizi yalnız bırakmaz, Rabbim kullarını sever ve merhamet eder. Nasıl ki her bir hücremiz Allahın bilgisi dahilinde işliyorsa demek ki Rabbimiz bizi biliyor bizden haberdar. Bunca dua boşuna değil inşallah. Efendimiz in hürmetine ve tüm peygamberlerin ve zevcelerinin hürmetine bizi emelinize ulaştırsın. Amin. Allah razı olsun.

esra011 Necati kızı Esra niyetine okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı ahlaklı aklı başında imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah
wagen Türkan kızı Şeyma salat-ı tefriciye çekiyor " Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe salat-ı tefriciye cekiyo "707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salavat-ı şerif çekiyor"
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz salat-ı tefriciye çekiyor "Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor
ASSOSyal Halim kızı Elif "Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
B busra_brt Salih kızı Büşra salat-ı tefriciye çekiyor "Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Halik Ya Varis 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem salat-ı tefriciye çekiyor "Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat'ı şerif çekiyor
esra011 Necati kızı Esra
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha salat-ı tefriciye çekiyor
umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
Dil-i bitab
Hüseyin kızı Saliha salat-ı tefriciye çekiyor Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif salat-ı tefriciye çekiyor " Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…