- 3 Haziran 2016
- 714
- 985
- 103
- 42
BendeYasin-i şerif topluyoruz canlarım 7 gün var kandile okuyacakla
707 Ya Varis "celle celaluh"
707 Ya Halik "celle celaluh"
745 Ya Muktedir "celle celaluh"
1000 Salevat-ı şerif kimler okuyabilir müsait ?
Yasin-i şerif topluyoruz canlarım 7 gün var kandile okuyacakla
Tamam canım yazayım listeyeCanım ben tesbihatlarida salevati serifide cekerim
Canım senin bu ay yumurtlama geçe kaldı galiba, bu yumurta işareti istersen ovülasyon testi yap. Hala korunuyorsun dimi? Eğer çatlama olacaksa evet iki üç gün sonra çatlama olsa, on dört de adet sonrası eklersek bu durumda uzarKızlar ayın 8-10 gibi adetimi bekliyorum 32-35 günde bir oluyorum bugün şefaf uzayan akıntım geldi ben adete yakın mı yumurtladım ya adetim uzar mı acaba başına böyle bi şey gelen var mı ?
Canim ben okurum kac tane yasin dusuyor ona gore baslayayim.Yasin-i şerif topluyoruz canlarım 7 gün var kandile okuyacakla
Hadi yaa o zaman 40-45 günü bulacak adetim ya ovülasyon testi hiç kullanmadım elimde yok ki kuzum korunuyoruz canım daha bu ikinci adet olacak gerçeği geçen ay korunmadık ama es geçti hamilelik olmadıCanım senin bu ay yumurtlama geçe kaldı galiba, bu yumurta işareti istersen ovülasyon testi yap. Hala korunuyorsun dimi? Eğer çatlama olacaksa evet iki üç gün sonra çatlama olsa, on dört de adet sonrası eklersek bu durumda uzar
Kuzum okuyacak olanlar yazsın ona göre bölüşelim yasin-i şerifi diye düşündük kızlarla sen bu akşam bi ya da iki tane oku istersen eksik kalırsa tamamlarsın bizle aynı sayıyı olur mu canımCanim ben okurum kac tane yasin dusuyor ona gore baslayayim.
Tamam canim okurum insallah ama kizlar yazsinlar sen bolusturursun benim icin sayi problem degil seri okuyabiliyorum.Kuzum okuyacak olanlar yazsın ona göre bölüşelim yasin-i şerifi diye düşündük kızlarla sen bu akşam bi ya da iki tane oku istersen eksik kalırsa tamamlarsın bizle aynı sayıyı olur mu canım
Valla olabilir canım istersen yine korunma ama belki de biz yanılıyoruz. Her ne kadar ovülasyon gibi dursa daHadi yaa o zaman 40-45 günü bulacak adetim ya ovülasyon testi hiç kullanmadım elimde yok ki kuzum korunuyoruz canım daha bu ikinci adet olacak gerçeği geçen ay korunmadık ama es geçti hamilelik olmadı
Canım dr 3 ay korun dedi diye korunuyoruz biz haftaya perşembe randevum var ona göre adetten sonra korunmayı bırakıcam sorupValla olabilir canım istersen yine korunma ama belki de biz yanılıyoruz. Her ne kadar ovülasyon gibi dursa da
Tamam canımTamam canim okurum insallah ama kizlar yazsinlar sen bolusturursun benim icin sayi problem degil seri okuyabiliyorum.
Haftaya belli olur o zaman kuzu, bakalım adetin gelecek mi uzayacak mı merak ettimCanım dr 3 ay korun dedi diye korunuyoruz biz haftaya perşembe randevum var ona göre adetten sonra korunmayı bırakıcam sorup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?