2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Pdr_ci Aziz kızı Meltem niyetine okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı ahlaklı aklı başında imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah
wagen Türkan kızı Şeyma salat-ı tefriciye çekiyor " Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe salat-ı tefriciye cekiyo "707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salavat-ı şerif çekiyor"
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz salat-ı tefriciye çekiyor
ASSOSyal Halim kızı Elif "Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
B busra_brt Salih kızı Büşra salat-ı tefriciye çekiyor "Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Halik Ya Varis 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem salat-ı tefriciye çekiyor
esra011 Necati kızı Esra
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha salat-ı tefriciye çekiyor
umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha salat-ı tefriciye çekiyor
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif salat-ı tefriciye çekiyor " Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"

Kızlar ayın 8-10 gibi adetimi bekliyorum 32-35 günde bir oluyorum bugün şefaf uzayan akıntım geldi ben adete yakın mı yumurtladım ya adetim uzar mı acaba başına böyle bi şey gelen var mı ?

Kızlar ayın 8-10 gibi adetimi bekliyorum 32-35 günde bir oluyorum bugün şefaf uzayan akıntım geldi ben adete yakın mı yumurtladım ya adetim uzar mı acaba başına böyle bi şey gelen var mı ?
Canım senin bu ay yumurtlama geçe kaldı galiba, bu yumurta işareti istersen ovülasyon testi yap. Hala korunuyorsun dimi? Eğer çatlama olacaksa evet iki üç gün sonra çatlama olsa, on dört de adet sonrası eklersek bu durumda uzar

Turkan kizi Şeyma niyetine çektiğimiz Salavati Şerifleri bitirdim.Rabbim kabul etsin.Allahim tez zamanda hayirli evlat nasip etsin.Hasretini de gozyaslarini da dindirsin.Rabbim evine bebegiyle birlikte neşe huzur saglik versin inşallah.

Hadi yaa o zaman 40-45 günü bulacak adetim ya ovülasyon testi hiç kullanmadım elimde yok ki kuzum korunuyoruz canım daha bu ikinci adet olacak gerçeği geçen ay korunmadık ama es geçti hamilelik olmadı

Canim ben okurum kac tane yasin dusuyor ona gore baslayayim.
Kuzum okuyacak olanlar yazsın ona göre bölüşelim yasin-i şerifi diye düşündük kızlarla sen bu akşam bi ya da iki tane oku istersen eksik kalırsa tamamlarsın bizle aynı sayıyı olur mu canım

Pdr_ci Aziz kızı Meltem niyetine okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı ahlaklı aklı başında imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah
wagen Türkan kızı Şeyma salat-ı tefriciye çekiyor " Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
masal3487 Nevzat kızı Özgün "Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe salat-ı tefriciye cekiyo "707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salavat-ı şerif çekiyor"
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz salat-ı tefriciye çekiyor
ASSOSyal Halim kızı Elif "Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
B busra_brt Salih kızı Büşra salat-ı tefriciye çekiyor "Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Halik Ya Varis 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem salat-ı tefriciye çekiyor
esra011 Necati kızı Esra
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha salat-ı tefriciye çekiyor
umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha salat-ı tefriciye çekiyor
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif salat-ı tefriciye çekiyor " Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor

Aziz kızı Meltem icin dün Meryem suresini okumustum.Bugün de tesbihleri cektim.Rabbim kabul etsin.Mevlam hayirli evlatlar nasip etsin.Kucağını tez zamanda doldursun.

Kuzum okuyacak olanlar yazsın ona göre bölüşelim yasin-i şerifi diye düşündük kızlarla sen bu akşam bi ya da iki tane oku istersen eksik kalırsa tamamlarsın bizle aynı sayıyı olur mu canım
Tamam canim okurum insallah ama kizlar yazsinlar sen bolusturursun benim icin sayi problem degil seri okuyabiliyorum.

Hadi yaa o zaman 40-45 günü bulacak adetim ya ovülasyon testi hiç kullanmadım elimde yok ki kuzum korunuyoruz canım daha bu ikinci adet olacak gerçeği geçen ay korunmadık ama es geçti hamilelik olmadı
Valla olabilir canım istersen yine korunma ama belki de biz yanılıyoruz. Her ne kadar ovülasyon gibi dursa da

Valla olabilir canım istersen yine korunma ama belki de biz yanılıyoruz. Her ne kadar ovülasyon gibi dursa da
Canım dr 3 ay korun dedi diye korunuyoruz biz haftaya perşembe randevum var ona göre adetten sonra korunmayı bırakıcam sorup

Bende okuyacağım Yasin ve esmalar i berat gecesine kadar değil mi için değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…