- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Amin hepimizin inşallahNecati kizi esra niyetine meryem suresi ve 100er tesbihimi okudum allah kabul etsin hayirli saglikli cocuklar nasip etsin insallah
Allah razı olsun hepimizin inşallahesra011 necati kızı Esra için Meryem süresi ve tesbihatlarımı çektim Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah kucağını boş bırakmasın evinden çocuk sesi eksik olmasın dualarını kabul etsin Rabbim
Zeytin_yesili
Her kelimen için teşekkür ederim amin inşallahesra011 Necati kızı Esra niyetine meryem süresi okudum tesbihatları çektim Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya saygılı itaatkar hürmetkar anaya babaya vatana hayrlı akıllı uslu zeki su gibi duru uzun ömürlü ahlaklı imanlı evlatlar ihsan etsin Rabbim inşallah
Şuan okuyan dokuz kişi var, herkes dört tane okusa 36 yapıyo yine eksik. Bir kişi daha okuyan çıksa 40 olur. Bakalım ne olacakZeytin_yesili canim siradaki arkadas icin meryem suresi okduum,tesbihlerimi cektim ,Allah kabul etsin.
Yasinleri bolusturdun mu?
Canim eksikleri hizli okuyanlarda tamamlayabilir bence eger bir kisi daha cikmazsa ben 5-6 okurum insallah daha fazlada olabilir 10 dk okuyorumŞuan okuyan dokuz kişi var, herkes dört tane okusa 36 yapıyo yine eksik. Bir kişi daha okuyan çıksa 40 olur. Bakalım ne olacak
Canım ben 3 tane okudum bugün yarında 3 tane okurum inşallah 6 tane yaparŞuan okuyan dokuz kişi var, herkes dört tane okusa 36 yapıyo yine eksik. Bir kişi daha okuyan çıksa 40 olur. Bakalım ne olacak
Ben de 2 tane okudum,aksamda okurum yarina kadar tamamlarim insallah olur canim okurum 6 tane.Canım ben 3 tane okudum bugün yarında 3 tane okurum inşallah 6 tane yaparmasal3487 6 tane okursun demi canım 12 yapar
Onuda ben alırım 5 yasin okurum inşallah temizlenirimya benbi hesablıyayımCanım ben 3 tane okudum bugün yarında 3 tane okurum inşallah 6 tane yaparmasal3487 6 tane okursun demi canım 12 yapar kalan 7 kişi 4 tane okusa 40 yapar 1 tane eksik kalıyo
Bende iki taneyi okudum canısı bitircem bugün dördüCanım ben 3 tane okudum bugün yarında 3 tane okurum inşallah 6 tane yaparmasal3487 6 tane okursun demi canım 12 yapar kalan 7 kişi 4 tane okusa 40 yapar 1 tane eksik kalıyo
Kuzu sen mi alıyonOnuda ben alırım 5 yasin okurum inşallah temizlenirimya benbi hesablıyayım
Kuzum inşallah temizlenirim temilenirsem alan olmazsa ben okurumKuzu sen mi alıyon
Alan olmazsa bende alırım sıkıntı yok aramızda anlaşırız beybiKuzum inşallah temizlenirim temilenirsem alan olmazsa ben okurum
Tamam kuzucuk sen al oku çümkü ben bir gün kala anca temizlenirim bir gündede anca 4 okurumAlan olmazsa bende alırım sıkıntı yok aramızda anlaşırız beybi
Tmm o zaman kuzum beş bende o zamanTamam kuzucuk sen al oku çümkü ben bir gün kala anca temizlenirim bir gündede anca 4 okurum
Tamam canım 2 tanesini zaten yazmıştım 707 Ya Varis celle celaluh çekmiştin onu da yazdımTmm o zaman kuzum beş bende o zamanZeytin_yesili
Ya Halik ve ya muktedir de çektim kuzumTamam canım 2 tanesini zaten yazmıştım 707 Ya Varis celle celaluh çekmiştin onu da yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?